Originally Posted by
human01
Erhanbey ben anlatamadığım için sizde anlayamadınız galiba.işyatırımdan da takip ediyorum.seçtiğim 5 hisse zaten değiştiği andan itibaren diğer 3 ayda da değişecektir.bist100 söz konusu olunca sıkıntı olacağını zannetmiyorum.3 ayda bir işyatırım verileriyle teyitli gidilirse sorun olmaz bence.Maksat temettüsü yüksek ilk 5 hisse olunca benim açımdan sıkıntı yok.yani körü körüne bir programa bağlı kalmamaya dikkat ediyorum.getiriyide maliyet hesabıyla excelde tutuyorum.
Niçin temettüsü yüksek ilk 5 hisse çünkü repaintli teste göre en yüksek getiriyi bu sağlamış. Değil mi ?
EE program hatalı repaintli hisse seçiyor dolayısıyla elde edilen getiri doğru değil.
Dolayısıyla sen bugun için iş yatırıma göre hisse seçsen bile ne getiri elde edeceğin mechul ?
Ne getiri umuyorsun bu stratejide merak ediyorum gerçekten geçmişe dönük bir test yaptın mı ?
istatistiksel bir sonuç varmı elinde yok ? program var diyorduk oda repaintli çıktı. bugun iş yatırımda bakıyorsun tvsi yüksek şunlar diyorsun.
yarın iş yatırımı açıyorsun tvsi yüksek hisseler yer değiştiriyor.
nereden teyit alırsan al tv gibi fiyata baglı göstergelerin hepsi repaint yapacak.
teyit almak problemi çözmüyor ki ayrıca neye göre yatırım yapıyorsun hangi istatistik tv oranıyla seçilen hisselerin çok yüksek getiri sağladıgını ıspatladı.
Yanlış anlaşılmasın bu pp/dd f/k vb içinde geçerli bu soyledıklerım.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri