Ben TV nin yanında efk , ozsermaye karlılığı;cari oran da ekledim . Getiri yüzde 107000 e çıktı.ama rakamları arttıkça bist 100 e geçtikçe bu oran azalacaktır.yuzde 20-40 arası repaint kaybi desek yine 5 senelik en az yüzde 3200 civarı kesin gelir elde etmek mümkün gibi burda püf noktası süre uzadıkça getirinde artıyor olması...benim diğer sisteminden yaklaşık 3 kat daha fazla bir getiri demek.diger sistemle ilk altı ay karşılaştırma li verileri buraya atacağım.aklima takılan tek şey portföyü her 3 ayda bir yenilerken yeni alimin yapılacağı tarih.bunu tam olarak çözemedim.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
ALIM ZAMANI OLARAK, son bilançonun gelmesinden SONRA olacak şekilde bir başlama tarihi belirlemenizi tavsiye ederim (T+2 gibi mesela). Çünkü kullandığınız özvarlık karlılığı, cari oran gibi parametreler bilançolardan etkilenecektir ve bilanço sonrasında değişecektir. (Tabii ki alım zamanlarınız arasında tam 3 aylık periyotlar olmayabilir ama bilançolar sonrası olması şartıyla zamanlamayı istediğiniz gibi yapabilirsiniz diye düşünüyorum).
(Bu arada yazılarımı da bir araya toplamış olayım..)
Yer İmleri