Flexy ve DRZÝM hocam
Sizce biz buraya ne için yazýyoruz programýn düzgün calýsmasýný saglamak yanlýþlarý varsa bunlarýn ortaya cýkmasý ve dogru olan dogru calýsan rasyolarýn kullanýlmasý için yazýyoruz. BAKIN OKURKEN DAHÝ KACIRDINIZ NE DEDÝÐÝMÝ LÜTFEN TEKRAR OKUYUN USTTE NE YAZMISIM DOGRU CALISAN RASYOLARIN KULLANILMASI DIYORUM DIKKAT ETTÝNÝZMÝ KULLANILMAISI YANI BEN BU PROGRAMIN DÜZGÜN BÝR BÝÝÝÇMDE KULLANILMASINI ISTEYEN TARAFTAYIM ÖNCE BUNDA BIR ANLASALIM. ADAMLAR BÝR SÝSTEM YAZMIÞ GAYET GÜZEL YARARLI MI YARAR SAGLAYACAK BÝRÞEY O HALDE ZARARLI NOKTALARI VE YARARLI NOKTALARINI ORTAYA KOYALIM VE YARARLI KISIMLARINI KULLANALIM ZARARLI KSIIMLARIDA DÜZELTTÝRELÝM.
Sizce yaptýgýmýz þeyde KÖTÜ YANLIÞ VEYA AYKIRI NE VAR ?
Hiçbirþey yok deðilmi ? Birilerini gelip yanlýþ olan birþeyi hep beraber ortaya koyma, doðru olan birþeyin ortaya çýkmasýný saðlamasý kadar iyi niyetli görülemeyecek ne var.
O halde gelin diyorum el ele verelim sistemin þurasý yanlýþsa insanlara diyelimki þurayý kullanmayýn surasý yanlýþ dogru olan þeyide beraber cýkaralým diyelimki þu þekilde kullanýn.
Amacýmýz bu. Peki doðru olan þeyin ne oldugunu yanlýþ olan þeyin ne oldugunu nasýl anlarýz.
Sorular sormalýyýz ve yeterli bilimsel anlaþýlabilir herkesýn görebileceði þekilde kanýt sunmalýyýz.
TV, FK VB fiyata baðlý deðiþkenlerin ne kadar getiri ürettiðini bir allahýn kulu soyleyebiliyor mu ?
Kimse þu an Tv veya FK nin ne ürettiði konusunda en ufak bir fikri yok Bu size garip gelmiyormu bir insanýn ne ürettiðini bilmediði bir sistemi kullanmasý saçma gelmiyor mu ? Söylediðim þey ciddi ciddi saçma birþey mi harbiden çok garip bir sorumu soruyorum cidden þaþýrýyorum yani insanlarýn tepkilerine.
Tv veya FK sistemi ne üretiyor þu an bilen yok Yani ýspat bazýnda DRZÝM hocamýn ben su kadar kazandým demesinin benim ve baskasýnýn gözünde tiyo veren bir borsacýdan farký yok. Bunu drzim hocam üstüne alýnmasýn dýþardan biri için DRZÝM hocam böyle birisi doðrumu.
Mesel bana sistemci olmak isteyenler yazýyor. Ýyiliklerden cok kötülüklerden bahsediyorum aslýnda Herþey de ýspatlý bak getiriyi burdan görürsün bak alýþ satýþ komýsyonlarý düþünce elde þu kalýr birde kayarsýn elýnde þu kalýr. bak tüm bunlara raðmen birde tam 24 ay boyunca hiçbirþey kazanamýþsýn bak grafikte görüyorsun bak performansta görünüyor o kýsým gördünmü hah þimdi 24 ay boyunca hiçbirþey kazanmasan bile robotcu olacak mýsýn ? bunu göze alýyorsan yap bu iþi yok almýyorsan yapma bu iþi.
Haa dur sen sormadan soyleyeyým 3,5 yýldýr bu iþteyim hala ana sermayemin üstüne cýkamadým. Hala daha girecekmisin bu iþe hah ? diyorum. Daha ne yapayým ben ? Gerçekleri anlatmayý dürüst olmaya bayýlýrým. Abi gelin bu iþide çözelim ne nedir cýkaralým ortaya herkes avantajýnýda dezavantajýnýda görsün.
Kendi yaptýgým algoritmik tradenin tam 24 ay boyunca kazandýrmama ihtimalini gösteren ýspatlý bir algoritmayý teamviever üzerinden adamýn bilgisayarýna baglanýp gösteriyorum.
Açýk ve NET KAFANIZDAN þu geçiyor erhan buranýn içini dýþýný kurcalarsa sistemin kazandýrmadýgý veya cok kötü bir sistem oldugunu çýkartacak kimse bu programý kullanmayacak bende bu programý boþ yere aldýgýmý anlayacagým hersey kotuye gýdecek DÝYE DÜÞÜNMEYÝN ÇOK VERÝMLÝ BÝRÞEY CIKACAK BELKÝDE HEM BEN INCELEMEYECEGIM KI SADECE HERÞEY ISPATA DAYALI DEÐÝL MÝ O HALDE BEN KÖTÜ OLMAYAN BÝRÞEYÝ KÖTÜYMÜÞ GÝBÝ SUNAMAM CUNKU BENDEN ISPAT ISTEYECEKSINIZ.
EE O HALDE KÝMSE KÝMSEYÝ KANDIRAMAZ KÝMSE KÝMSEYE CAMUR ATAMAZ KIMSE ÝYÝ BÝR PROGRAMI KÖTÜ YAPAMAZ KÖTÜ BÝR PROGRAMIDA ÝYÝ YAPMAZ HERSEY ISPATA VE DELÝLE BAGLI OLACAK.
DAHA NE ?
BU HERKES ÝÇÝN EN ÝYÝ SEÇENEK ÝKEN BU KARÞITLIK NÝYEEEEEEEE
GELÝN DÝYORUM REPAÝNTÝ ÇÖZELÝM KÝ ÇÖZDÜK REPAÝNTLÝ SÝSTEMÝN GETÝRÝSÝ ÖLÇÜLEMEZ BUNUN TV OLMASI FARKETMEZ. BÝZÝM ALGORÝTMÝK TARAFTADA VAR BU REPAÝNT OLAYI REPAÝNTLÝ SÝSTEM KULLANILAMIYOR. ROBOT EMÝR GÖNDEREMÝYOR CUNKU SÝSTEM GEÇMÝÞE EMÝR GÖNDERMEYE CALISIYOR GEÇMÝÞE NASIL EMIR GONDERECEK BILGISAYAR :D
YANÝ BUNU NIYE KÝÞÝSELLEÞTÝRÝYORSUNUZ ÝÞTE BU TV YE SÖYLE BAKIYOR NE ALAKASI VAR CANIM AMACIMIZ BURADA REPAÝNTTEN BAHSETMEK TV YE ÖZGÜ BÝR DURUM DEÐÝLKÝ BÝZDEDE VAR F/K DADA VAR FÝAYATA BAGLI HER DEÐÝÞKENDE REPAÝNT VAR.
Amerikadaký adamlar bu yöntemi nasýl kullanmýþ getirin gösterin ayný yöntemi test edelim veya arayalým bu stock yapýmcýlarýný bakýn kardesým bu sekýlde kullanýlmayor bu diye þikayet etmek yerine. Bakýn bunun DOÐRU kullaným seklý suymus diyelim ÞÝKAYET ETMEK YERÝNE ÇÖZÜM ÜRETELÝM onlarda icraata geçebilsin.
BÝZÝM AMACIMIZ TV yi kullanmayýn sonucuna varmak DEÐÝL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOðru þekilde calýsan TV yi kullanmak.
BAKIN TEKRARLIYORUM AMACIMIZ DOGRU CALISAN TV ÝLE DOGU CALISAN F/K ÝLE CALISMAK.
CUNKU DOGRU REPAÝNTSÝZ CALISTIGI ZAMAN HEM KULLANILABÝLÝR OLACAK HEMDE GEÇMÝÞ TESTÝ ÝSTÝSNASIZ DOGRU OLACAK. HERKES AYNI GETIRIYI AYNI SONUCU ELDE EDECEK.
EE HERKESIN KAFA RAHAT OHH BE DÝYECEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
REPÝNTÝN NE DEMEK OLDUGUNU ÝDDA EDÝYORUM BURADAKI BIR COK INSAN BILMIYOR. REPÝANT BÝR SÝSTEM GEÇMÝÞE EMÝR GÖNDERÝR GEÇMÝÞE NASIL EMÝR GÖNDERECEKSINIZ. DOLAYISIYLA HANGÝ ARGUMANI TEST EDÝYORSUNUZ NEYÝ TEST EDÝYORSUNUZ ANLAM VEREMIYORUM. GEÇMÝÞE EMÝRMÝ GÖNDEREBÝLÝYORSUNUZ ??
Arkadaþlar bir sistem kullanacaksanýz bunun getirisinin ne oldugunu ölçmeniz þartttttt
Bugun uzun vadeli yatýrým yapýlacak hisseler seçiyorsunuz neye dayalý seçiyorsunuz bu hisseleri geçmiþine bakarak seçiyorsunuz. bugun temettü 25 endeksýnden hisse seçiyorsunuz niye geçmiþten bugune kazandýrdýgýný gördüðünüz için.
temettü 25 endeksý hisseleri 20 yýlda %10 kzandýrmýþ olsaydý temettü 25 in adýný azýna alan bir tane adam bulamazdýnýz.
Yani tüm kararlarýmýzi geçmiþe bakarak geçmiþ istatistiklere bakarak karar veriyoruz.
O halde TV nin gerçekte ne ürettiðini niye ölçmüyoruz ?
Yada amrikada tv krýterýný kullananlar nasýl repaintsiz kullanmýþ söyleyin o þekilde ölçelim abi. Ayný sey F/K vb rasyolar içinde geçerli.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri