Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
terbiyesizlik yapma..2 kişi konuşurken sana noluyor...geçen seferde bir kelime yazdın sonra anlamı o değildiedin bizde özür diledik.ama anlaşılıyorki sizin niyetiniz başka.biz yanlışımızdanda döneriz.ama o zamanlar okuduklarımın öyle olduğunu düşünüyorum. ister kabule din ister etmeyin tv ile alım yapmaya devam edeceğim.siz yada burdakiler ne yapar bilemem? benide ilgilendirmez.ama terbiyesizlik yapmayın. ısrarla burda milleti yanlış bir algılamaya sürüklemeye çalışıyorsunuz..
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
ben o yazıda sizin idda ettiğiniz gibi temettü hisselerini almayın. diye bir cümle tarattım bulamadım.
temettü yatırımcılığını sorgulamak bilinen klasik yanlışları yorumlamış vs. sırf temettü veriyor diye gözü kapalı bir hisse alıyorsanız queenstocks prgramına neden ihtiyacınız oldu ?
bekliyoruz hala. !!
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
arkadaş biraz delikanlı olun ya..2. yazıda temettü manipülasyın yazsında herşey açık.ha bunu erhan beyi kötülemek için yayınlamadım.tarzımda değil.ısrar ettiniz bende yayınladım.yazılar ona ait değilse özür dilemesinide bilirim? ama önce bir teyit olayına açıklık getirsin.
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri