Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
390,50 10% 6,56 Mn 355,50 / 390,50
6,05 10% 13,27 Mn 5,45 / 6,05
17,60 10% 185,59 Mn 16,11 / 17,60
86,90 10% 807,14 Mn 78,20 / 86,90
12,55 9.99% 1,76 Mr 11,46 / 12,55
19,17 -10% 785,37 Mn 19,17 / 22,00
22,14 -10% 192,04 Mn 22,14 / 25,00
108,90 -10% 1,22 Mr 108,90 / 122,00
324,00 -10% 558,18 Mn 324,00 / 373,50
19,80 -10% 1,76 Mr 19,80 / 23,80
2,91 -9.91% 25,75 Mr 2,91 / 3,25
335,00 0.53% 16,24 Mr 310,00 / 336,50
189,00 5.06% 12,33 Mr 171,20 / 196,30
304,00 -0.57% 9,56 Mr 304,00 / 310,00
29,00 6.62% 8,49 Mr 26,56 / 29,00
20,70 1.67% 1,29 Mr 20,22 / 21,04
71,55 -1.65% 7,57 Mr 71,05 / 73,70
412,75 -1.55% 5,70 Mr 410,75 / 423,50
335,00 0.53% 16,24 Mr 310,00 / 336,50
813,00 4.1% 6,27 Mr 786,50 / 814,50
100,40 -0.59% 385,64 Mn 99,95 / 102,50
113,40 -1.13% 218,40 Mn 113,20 / 115,90
412,75 -1.55% 5,70 Mr 410,75 / 423,50
36,80 3.66% 267,89 Mn 35,70 / 37,16
10,97 -4.11% 338,77 Mn 10,97 / 11,57
85,10 0.65% 519,84 Mn 84,15 / 86,90

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 106/217 ÝlkÝlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon
Arama sonucu : 1730 madde; 841 - 848 arasý.

Konu: Temel Analiz 3.0

1.  Alýntý Originally Posted by human01 Yazýyý Oku
    Laftan anlamýyor musun? Burdakiler sizin yorumlarýnýzi istemiyor.sadece laf kalabalýðý yapýyorsun.temettuye manipülasyon diyen bir adamýn bu baþlýkta iþi ne ?defol git baþka yerde yaz.zaten herbasliga maydanoz olan birisin.seni tanýyan tanýyor .

MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
    ne alakasý var temettüye maniplasyon demekle bu topýge yazmamanýn anlamýný.

Ben bu tarz kelimeleri daha önce kimseye sarfetmedim. Yakýþmadýðýný düþünüyorum bence kimseye yakýþmýyor.

Sayemde bir çok kiþinin bilgilendiðini düþünüyorum. Elbetteki birilerini sevmiyor veya hoþlanmýyor olabilirsiniz. Herkes beni sevecek diye bir þey söylemek mumkun deðil.

Önemli olan saygý çerçevesini bozmadan konusabilmek.
    Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Adana
    Gönderi
    11,215
     Alýntý Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazýyý Oku
    ne alakasý var temettüye maniplasyon demekle bu topýge yazmamanýn anlamýný.

Ben bu tarz kelimeleri daha önce kimseye sarfetmedim. Yakýþmadýðýný düþünüyorum bence kimseye yakýþmýyor.

Sayemde bir çok kiþinin bilgilendiðini düþünüyorum. Elbetteki birilerini sevmiyor veya hoþlanmýyor olabilirsiniz. Herkes beni sevecek diye bir þey söylemek mumkun deðil.

Önemli olan saygý çerçevesini bozmadan konusabilmek.
    O zaman yaydan burda gelip hakaret etmeyecek.

Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.

3.  Alýntý Originally Posted by human01 Yazýyý Oku
    Ýyi niyetli olmayan adamlara oldum olasý gýcýk olmusumdur. Çift nikle yazarlar;bir nikle efendi gözüküp diðer nikle hakaret ederler ..topigi kapatmaliymisiz? Adamdaki tavra bak..fesupanallah.

Hocam yazmayayým diyorum yazdýrýyorsun. "Defol git" cümlesine hiç bozulmam küfret bozulmam.

AMA BANA ÝYÝ NÝYETTEN girersen bozulurum.

Ýdda ediyorum hisse.net formunda benim kadar daha iyi niyetli kimseyi tanýmamýþsýndýr.

Bana buradan gelmeyin.

Benim hisse net formunda tanýsýp telefonla görüþtüðüm kiþi sayýsý 20 yi geçik.

bu 20 kiþinin 20 si ilede toplamda 2 saati geçen görüþmem var hiçbiriside tanýmadýgým buradan tanýstýgým kiþiler.

bu 20 kiþinin 15 tanesi benden yardým istedi bazýlarý hisse konusunda bilanco konusunda bazýlarý sistem konusunda.

Ve ben bu 15 kiþinin 15 inede kendi bilgisayarýmdan karþý bilgisayara baglandým 1 saat ile 6 8 saat süren. BEDAVA.

Eðitimler verdim bak dedim bilancoya þöyle bakýlýr bak hisse soyle seçilir bak sistem böyle yazýlar.

Bir tanesi hala anlatýyorum daha 2 gun oncesýnde gecenýn bir vaktý pcsýne baglanýp kodlama öðrettim.

Ne menfaatim var 0 hiçbir menfaatim yok.

Tek amacým var oda insanlara yardýmcý olmak.

Bana gelen özel mesajlara ve verdiðim cevaplarý burada yayýnlattýrma.

Kimse kimseyi bilmem neresine takmaz Ama ben iyi niyetimden dolayý kendi vaktimi kendi iþimi býrakýp o kiþilerin bilgisayarýn baglanýpta anlatýncaya kadar yardýmcý oluyorum.

hisse netten bu tanýstýgým ve yardýmcý oldugum kiþilerden 3 ü bana ne dedi biliyormusun.

ERHAN BEN SENDEN ÝLK BAÞTA ÞÜPHELENMÝÞTÝM BU KADAR NÝYE YARDIMCI OLUYOR BÝR CIKARIMI VAR DÝYE DÜÞÜNÜYORDUM HATTA ARKADASLARIMA SENDEN BAHSETTÝM ONLARDA BANA DÝKKAT OL ADAMIN KESIN BIR CIKARI VARDIR DÝYE BENÝ UYARDILAR DEDÝ.

KONUSTUKCA ANLATTIKÇA ANLADIMKI SEN GERÇEKTEN SIRF ÝYÝ NÝYETÝNDEN SIRF YARDIMCI OLMAK ÝÇÝN ANLATIYORSUN BEN SENIN YERINDE OLSAM BUNLARI YAPAMAM UGRASMAM INSANLARLA DEDÝ.

Bakýn bunu 1 kiþi deðil 3 kiþi birden söyledi. Ve haklýydýlar niye ugrasýyorum bende bilmiyorum anlatmak birþeyleri göstermek öðretmekten zevk alýyorum.

sevdigim bir arkadaþ vardý UVY topýgýnden bana sistemciliði öðrenmek istediðini söyledi.

Bakýn YEMÝN ediyorum. tam 5 saat boyunca kendi hattýmdan aradým 5 saat boyunca ýncýgýndan tutunda cýncýgýna kadar anlattým aklýnýza ne geliyorsa herþeyini anlattým. Hafta sonumun saat 13:00 dan 18:00'a kadar yedi.

3 gün sonra ne yaptýn tasarladýnmý birþeyler dedim.

Yaw erhan hocam ben vazgeçtim dedi.

YUTKUNDUM sen bilirsin dedim.

Tek kelýme etmedim.

BENÝ HÝÇ AMA HÝÇ TANIMIYORSUNUZ.
    Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..

4. Varmý aranýzda bana bildigi ve edindiði tecrübeli aktaracak pc'me baglanýp saatlerce anlatacak arkadaþ.

Kaç kiþi çýkar

hakkýný yemeyeyim drzim hocamdu sanýrým ctugrulmuydu bilmiyorum sanýrým drzým hocamdý.

Saolsun bana quenstcku anlatýrken telefonda bana gösterdi þöyle yapýlýyor böyle yapýlýyor diye.

Sonra testler filan yapmýþtým.

Oda iyi niyetli bir hocamýz.

Ama iddam büyük hisse.netýn tum kullancýlarý alýn getirin benden daha iyi niyetlisini buýlamayacaðýnýzý idda ediyorum.

Ben yardým isteyen yardým etmekten keyif alýyorum.

Diðerinin büyük bir kýsmý (%10 luk dilim hariç) size ya parayla sistem satacaktýr yada bir cýkarý vardýr. Cýkarý yoksa hiç ugramaz. Banane ya der adam geçer.
    buradan girmede nereden giriyorsan gir bana.

5.  Alýntý Originally Posted by human01 Yazýyý Oku
    iyi niyetli olmayan adamlara oldum olasý gýcýk olmusumdur. çift nikle yazarlar;bir nikle efendi gözüküp diðer nikle hakaret ederler ..topigi kapatmaliymisiz? Adamdaki tavra bak..fesupanallah.

Mý max cihazýmdan tapatalk kullanýlarak gönderildi
    görüdünüzmü iþte onca þey acýklamýþým sadece tutmuþ en alt paragrafýn adeta en ön yargýlý gelebilecke kýsmý olan topýgý kapatalým kýsmýný çekmiþ ve bana bununl cevap veriyorsun.

Iþte buna önyargýlý olmak diyoruz.

Onun ustunde yazdýgým tüm paragraflarý çöpe atýyor ve görmek istediði þeyi görüyorsun oradak en alt paragraftaki þeyi görüyorsunda ustunde yazan koskocaman deneyelým test edelim dediðim yerin senin gözündeki deðeri ise 0

çift nick kim sahipmiþ araþtýrýlsýn eðer bende çift nick varsa bu topýge tekrar yazmam engellensýn ve beni topýge kaydýmý kapatsýnlar.

Eðer çift nick yoksa bende siz ayný seyý yapabýlecek mýsýnýz ? öyle ya iddanizin bir karsýlýgýda olmalý ?

Seneler oncesýnde yine yardýmcý oldugum bir hisse.net uyesýne dedimki neden benim yardýmcý olmalý istedin dedim.

Bilmiyorum güvendim sana dedi. Nasýl güvendin abi dedim.

Ya nebileyim topýge kayýt olmus eski b,ir üyesin herkes takma nickle üye olurken senin ismin cismin soyadýn belli dedi. Diðerlerinin hepsi takma nick kullanýyor guven vermiyor dedi.

Bu bile kucuk ama bence büyük bir güven nedeni dedi.

Yaa siz benim neler yasadýgýmý bilmiyorsunuz ya.

Hisse.netten tanýsýpta ortak oldugum parlarýmýzýn ayný hesapta oldugu arkadaslar var ya.

Anlatsam yalan soyluyor dersiniz.

Tam 250,000 tl parayý birbirimizi hiç görmemize raðmen ayný hesaba koyduk onada þifreler var bendede tek tuþla ikimizde parayý çekebiliriz. Ve kimse birþey ýspat edemez.

Bu kiþi ile ortagýz ve hisse.netten tanýstýk sadece telde kounstuk hiç yüz yüze görüþmedik.

Ve biz bu kiþile ayný banka hesabýný ortak kullanýyoruz.

Tek tuþla parayý kendý cebýme aktarabilirim. Ama yapmýyorum oda yapmýyor.

Siz konusun siz bir boy atýn arkamdan beni bilen biliyor ve zamanlada tanýyacaklar.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Adana
    Gönderi
    11,215
     Alýntý Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazýyý Oku
    görüdünüzmü iþte onca þey acýklamýþým sadece tutmuþ en alt paragrafýn adeta en ön yargýlý gelebilecke kýsmý olan topýgý kapatalým kýsmýný çekmiþ ve bana bununl cevap veriyorsun.

Iþte buna önyargýlý olmak diyoruz.

Onun ustunde yazdýgým tüm paragraflarý çöpe atýyor ve görmek istediði þeyi görüyorsun oradak en alt paragraftaki þeyi görüyorsunda ustunde yazan koskocaman deneyelým test edelim dediðim yerin senin gözündeki deðeri ise 0

çift nick kim sahipmiþ araþtýrýlsýn eðer bende çift nick varsa bu topýge tekrar yazmam engellensýn ve beni topýge kaydýmý kapatsýnlar.

Eðer çift nick yoksa bende siz ayný seyý yapabýlecek mýsýnýz ? öyle ya iddanizin bir karsýlýgýda olmalý ?

Seneler oncesýnde yine yardýmcý oldugum bir hisse.net uyesýne dedimki neden benim yardýmcý olmalý istedin dedim.

Bilmiyorum güvendim sana dedi. Nasýl güvendin abi dedim.

Ya nebileyim topýge kayýt olmus eski b,ir üyesin herkes takma nickle üye olurken senin ismin cismin soyadýn belli dedi. Diðerlerinin hepsi takma nick kullanýyor guven vermiyor dedi.

Bu bile kucuk ama bence büyük bir güven nedeni dedi.

Yaa siz benim neler yasadýgýmý bilmiyorsunuz ya.

Hisse.netten tanýsýpta ortak oldugum parlarýmýzýn ayný hesapta oldugu arkadaslar var ya.

Anlatsam yalan soyluyor dersiniz.

Tam 250,000 tl parayý birbirimizi hiç görmemize raðmen ayný hesaba koyduk onada þifreler var bendede tek tuþla ikimizde parayý çekebiliriz. Ve kimse birþey ýspat edemez.

Bu kiþi ile ortagýz ve hisse.netten tanýstýk sadece telde kounstuk hiç yüz yüze görüþmedik.

Ve biz bu kiþile ayný banka hesabýný ortak kullanýyoruz.

Tek tuþla parayý kendý cebýme aktarabilirim. Ama yapmýyorum oda yapmýyor.

Siz konusun siz bir boy atýn arkamdan beni bilen biliyor ve zamanlada tanýyacaklar.
    Pekala sen bir meleksin..kanatlarýný ara sýra temizlemeyi unutma..[emoji16] su anda tiyatro dayým.aksama size cevap yazacaðým.

Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.

7.  Alýntý Originally Posted by TomBombadillo Yazýyý Oku
    Bence boþuna geriliyorsunuz, amaç sadece bu tür iþlemleri nasýl daha iyi hale getirebiliriz olmalý..

Programla ilgili bir yanlýþ anlaþýlma var, onu düzeltmek gerek..Programýn backtest sonuçlarýnýn güvenilir olmadýðýný biliyoruz ama bunun hangi yönde güvenilir olmadýðýný bilmiyoruz. Yani sistem size geçmiþ 3 aylýk periyot için en çok kazandýran hisseleri almýþ gibi göstermiyor, sistem getiri üzerinde repaint yapmýyor. Bunu geçmiþte seçtiði hisselerden görebilirsiniz zaten. Ben 1 aylýk abonelik almýþtým, þu an elimde yok ama olan bir arkadaþ geçmiþ aylardaki portföyleri yapýþtýrýrsa bunu görebilirsiniz...Aslýnda tv>3 olan ve o periyotta kazandýran hisse yerine kaybettireni, yani zarar ettireni de koymuþ bazen..Zaten buna anlam veremediðim için finnetle çok tartýþtým...Bu senetlerin ayýn ilk günü seçilmesi gerekir ve test sonuçlarý buna göre olmasý gerekir diye..Fakat yanýt alamýyorum, sistemin hisseleri ne zaman seçtiðini bilmiyoruz, ama bildiðimiz bunlarýn en iyi getiriler üzerine olmadýðý...

DRÝZM hocam bu baþlýkta alýþýk olmadýðýmzý bir yöntemden bahsetti..Bence çok faydalý da oldu...Kendi adýma çok yararlandým..Bence sistemin eksiðini aramak yerine bu tür bir alým-satým þablonu üzerinde kafa yormak daha mantýklý. Neticede tv yüksek bir hisseyi belirli periyodlarda almak ve bunu belirli aralýklarla deðiþtirmek çok mantýklý olabilir orta vade trader için...

Programdaki tek hata fiyatla deðiþen parametreler deðil, onu da belirtmem gerekir. Örneðin gelecek ay bilançolar bitecek ve siz 3 aylýk portföy yaptýnýz ve ekim ayý bþlýnda aldýnýz. Normalde ekim-kasým-aralýk ayýnda 3 ay taþýyacasýnýz hisseyi ama sistem siz fiyatlardan baðýmsýz parametre seçseniz dahi, sizin portföy taþýma periyodunuzun ortasýnda bilançolar açýklanacaðýndan ekim ayýnýn baþýndan itibaren size henüz bilanço açýklamamýþ hisseleri almýþ gösterecek..BU bakýmdan benim tavsiyem; bilanço açýklanma süreci ortasýna denk gelen 3 aylýk portföy yapmamak.
    Sayýn TomBombadillo ;

eðer FÝYATLARDAN BAÐIMSIZ PARAMETRELER SEÇERSENÝZ sistem baþlangýç tarihini herhangi bir bilanço döneminin son gününden SONRA olarak belirlemek gerekecektir. Böylece tüm bilançolar gelip sisteme iþlendikten sonra seçeceðiniz hisselerle daha stabil portföyler oluþturabilirsiniz. Tabii ki burada da bilanço düzeltmelerinden sonra deðiþiklikler, ne kadar dikkat edilse de, olabilecektir.

yaw ne saçma tartýþmalar inanýlýr gibi deðil. adam hiç biþey bulamazssa bunlar çift nick yazýyorlar dite iftira atabiliyor.

zaten temettü hisselerinden seçim yapacaksýn yapacaðýn hisse taramasý 25 çimento gyo bilmem ne çýk.

10 tane hisse arasýndan seçim yapacaksýn zaten bu 10 tane hissede belli tmt25 arasýnda yayýnlanýyor BEDAVA

bunun için gidip birde programa para ver bilmem ne.

3 ayda bir porföy seçerim ekraný kapatýr giderim diyenler nedense ?? dakka baþý forumda ...ve programýn reklamýný yapýyor.

10 tane hissenin sýralamasýný yapamýyorsan borsayý býrak zaten.
    Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.

Sayfa 106/217 ÝlkÝlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •