Originally Posted by
DRİZM
BANA GÖRE ; arkadaşlar teknik analiz ve VİOB TECRÜBELERİYLE repaint konusunda bilgi sahibiler, bu bilgilerini TEMEL ANALİZ FORMÜLLERİNE DE uygulamaya çalışıyorlar. Ama burada olay farklı diye düşünüyorum :
Öncelikle TEMETTÜ TARZI YATIRIMCILIK çok ünlü ve taraftarı çok, zaten arandığında hisse.nette birçok başlığa konu olmuş durumda. Biz formül tarzını UYGULAMASAK TA BU YÖNTEM UZUN VADEDE KAZANÇLI ki birçok insan tarafından zaten kullanılıyor. Biz sadece 3 ayda 1 kez TV EN YÜKSEK OLANLARI SEÇEREK,yıllarca aynı hisseleri tutmaktan farklı bir yol öneriyoruz. Ama FORMÜL HİÇBİR İŞE YARAMASA BİLE TEMETTÜ YATIRIMI YAPMIŞ GİBİ BİR GETİRİ SAĞLAYACAĞIZ.
AMA BİR DE İŞE YARARSAAAA.....
üstat bende öymle düşündüm.temettü hisseleri uv olarak kazandıran hisseler. 3 ayda bir temettüsü yüksek 5 hisseyi seçmemde çok mantıklı bir yatırım.repaint falan neden umurumda olsun ki ozaman?en fazla 5 hisseden 2 sinde hata olur.oda başarı oranını en fazla %50 düşürür.haksız mıyım?bizim dediğimiz bu.. birde sizin 2014 den beri %600 civarında bir getiriniz var..gayet tatmin edici.yani gerçek bir örnek.. adam kalmış hayat hikayesini anlatıyor.ben şöyle iyiyim ben böyle iyiyim...yav istersen evliya ol bana ne?
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri