Evet hocam orada da var. Yazdým telefonla görüþtük. Benim hesabýmdan giriþ yaptýlar inceliyorlar þuan yapacaklarý dönüþe göre bilgilendiririm buradan. Repaint olayýnýda söyledim bakalým
Evet hocam orada da var. Yazdým telefonla görüþtük. Benim hesabýmdan giriþ yaptýlar inceliyorlar þuan yapacaklarý dönüþe göre bilgilendiririm buradan. Repaint olayýnýda söyledim bakalým
Yaptýðýnýz analizleri inceledim. Burada ilk olarak modelinizi 3 er aylýk periyot þekline çalýþtýrdýðýnýz için program sizlere
3 er aylýk bir portföy çýkaracaktýr .Eðer siz baþka bir zamanda programý çalýþtýrýrsanýz portföyünüzün baþlangýç tarihi deðiþeceðinden size 3 er aylýk yeni bir portföy oluþturacaktýr. Burada portföye giren hisse senetlerinizin deðiþmesi tarihler deðiþeceðinden normaldir.
Ýkinci olarak yaptýðýnýz analizde baþlangýç tarihlerinin periyotlarý ayný döneme denk gelmediðinden portföydeki hisse senetleriniz farklý çýkmaktadýr.
Þöyle ki ilk analizinizde 03/01/2005 tarihinde baþlattýðýnýzda 3 er aylýk periyotlarýnýz aþaðýdaki þekilde olacaktýr.
03/01/2005-31/03/2005
01/04/2005-30/06/2005
01/07/2005-30/09/2005
01/10/2005-31/12/2005
Ýkinci analiziniz de ise; baþlangýç tarihiniz: 01/08/2011’ dir. Burada ki 3 er aylýk periyodunuz aþaðýdaki þekilde olacaktýr.
01/08/2011-31/10/2011
01/11/2011-31/01/2011
01/03/2011-31/05/2011
01/08/2011-31/11/2011
Bu nedenle portföye giren hisse senetleriniz farklýlýk göstermektedir. Ýkinci analizinizin baþlangýç tarihini 01/07/2011 þeklinde deðiþtirdiðinizde iki analizinizdeki portföye giren hisse senetlerinizin doðru olduðunuz göreceksiniz.
Ýyi çalýþmalar,
Bu þekilde cevap gelmiþ ve denildiði Þekilde 3 aylýk test yaptýðýmda sorun kalmýyor ama repaint ile ilgili birþey denmemiþ ona bakalým bir þey diyecekler mi?
Bilanço dönemi bitti benim sistemin yeni hisseleri de belli oldu. Endeks düþüþü beklediðim için sisteme körü körüne uymadým ve alýmlarý girmedim henüz. Bugün azýcýk banvit ve tekfen aldým sadece. Piyasa artiya dönmeden inþallah tüm portföyu tamamlamýþ ve vade sonuna hazýr olurum.
Yeni liste
Klgyo
Tüpraþ
Banvit
Ulus elektrik
Tekfen
Çemtaþ
Silver
Anele
Jantsa
Ereðli
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok hocam repaint deðil bu. bir tarama ocak 2005ten baþlýyordu. Ben son 6 yýlda ne yapmýþ diye ayný taramayý tarih daraltarak yapmýþtým onda kasým ayýnda farklý hisseler çýkýnca þaþýrmýþtým normal þartlarda ayný olmasý gerekiyor diye. Anca birisinde ocakta baþlatmýþýz taramayý diðerinde aðustosta. 3 aylýk taramalar yapýldýðýndan o 3 aylýk süreçte farklý hisse öneriyor sistem. ocak 2011 baþlatýrsak ayný sonuçlarý alýyoruz. Onun kontrolünü ve düzeltmesini yapmýþlardý.
Repaint ile ilgili akþam üzeri tekrar konuþtuk daha önceden burada paylaþtýðým geçmiþ tarama resimlerini ve þimdikini attým onun üzerinde çalýþýyoruz bilgi vericez dediler. Saolsunlar çok ilgililer çözmeye çalýþýyorlar bu kadar ilgileneceklerini beklemiyordum bakalým onun cevabý gelince onuda paylaþýrým.
Açýklamanýz için teþekkürler. Ne yalan söyleyeyim, "baktýk bir sorun göremedik" gibi bir cevap bekliyordum. Geçen sene, yýllardýr çalýþtýðým ve çoðu geri bildirime düzeltme ile geri dönen büyük bir veri ekraný firmasýndan "x bankasý bile kullanýyor, onlardan geri dönüþ olmadý" diye bir cevap alýnca artýk buna benzer cevaplar sektörde normal olarak karþýlanýyor diye düþünüyordum.
Yer Ýmleri