hahahahahahahahahahahahaha
sinirlerim bozuldu okadar emek verdim emeklerim çöp etti sistem.
Buyrun bakýn ne tespit ettim karalamaya baðýrýp caðýrmaya baþlamadan önce sizlerede danýþmak istedim.
Herþeyi resimliyorum ki bir hata mata varsa çýksýn diye.
önceki sayfalarda bahsettiðim kriterleri ile 2 adet model oluþturdum.
Bu modeller arasýndaki tek fark. birtanesi 1 portfoy 15 tane hisse koy dedim.
Diðer modele ise 3 portfoy 5 adet hisse koy dedim.
yani neyi test ediyorum 15 tane hisselik tek portfoyde cýkan tum hisseler 3 portfoylu 5 hisselik portfoylere yayýlmýþ olmasý gerekir deðilmi.
Bakýn bakalým yayýlmýþmýEðer bir hata yapmadýysam bu tam bir saçmalýk.
programý kaldýr at çöpe hiçbirþey yapýlmaz bu programla eðer durum aþaðýdaki gibi ise.
PARAMLA REZÝL OLUYORUM CUMLESÝNÝ NORMAL HYATTA HÝÇ SEVMEM...
FAKAT DURUM BUNU GÖSTERÝYOR
ÝNSANLAR BU PROGRAMA GÜVENÝP PARA VERÝYOR. FAKAT PROGRAM DÝÐER REPAÝNT SAÇMALIKLARINI BÝR KENARA ATALIM HATTA 5 ÝNDE GELEN BÝLANCOYU 1'ÝNDE GÖSTERÝYORSA BÝLE BUNU BÝLE GEÇTÝM.
KARDEÞÝM AYNI KRÝTERLERÝN TEK FARKLI YANI 3 PORTFOYE BÖL DEDÝÐÝMDE ORTALIKTA SAÇMA SAPAN HÝSSELERÝN GEZMESÝNÝ NASIL AÇIKLAYACAKLARINI MERAK EDÝYORUM. HANGÝ LÝSTEYE GÜVENECEK YATIRIMCILAR BÖYLE BÝR SAÇMALIK OLABÝLÝR MÝ ERÐER YAZDIGIM KRÝTERLERDE BÝR HATA YOK ÝSE BU NASIL MUMKUN OLABÝLÝR.
ALIP BU LISTEYI YÜZLERÝNE CARPMAK LAZIM PARA ÝADESÝNÝ ÝSTEMEK LAZIM. NE BU KARDEÞÝM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SADECE PORTFOY 1 AYNI HÝSSELERDEN OLUÞUYOR DÝÐER 2 PORTFOY KAFASINA GÖRE HÝSSE SEÇMÝÞ NEYE GÖRE SECTIN NAPTI BELIRSIZ
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Erhan ;
öncelikle ellerine saðlýk, üstteki çalýþman süper olmuþ... Programýn kimbilir daha bulunacak kaç tane hatasý var ?
Bu noktada programla ilgili herkesin bir fikri oluþmuþtur, kullananlar/kullanmayý düþünenler verdiðin bilgileri çok dikkatli okumalýlar diye düþünüyorum.
Programýn geçmiþ verileri ile ilgili bir çok soru iþareti oluþtu, hangi birini yardým masasýna sorayým bilemedim.
BENÝM ÝÇÝN EN ÝYÝSÝ PROGRAMI ÝÞ BAÞINDA GÖRMEK OLACAK HERHALDE.... Þöyle yapacaðým : Ben programý kullanmaya devam edeceðim; 2 NÝSAN dan baþlayarak senin kriterlerini içeren 5 HÝSSE /5 PORTFÖY seçimiyle gelen en iyi portföy hisselerini 3 AYLIK DÖNEMLER HALÝNDE burada yazacaðým.
Bakalým baþka ne hatalar bulacaðýz ?
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
erhanýn yazdýklarýndan sonra çiftlik banký geçmiþ durum .
program hayal kurmaktan öte emekleri heba etmekten baþka bi iþe yaramaz.
milltten özür dileyene kadar burdayým drizm.
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Ersu.........1.13
zoren.......2.055
thyao.......19.40
mndrs......1.359
kaplm.......4.765
Yer Ýmleri