Arkadaþlar katkýlarýnýz için teþekkür ederim.
Yukarýdaki iletimi tekrar okuyun.
�magnetron nedir ?� kaç kiþi biliyor mesela..Ama bunu bilmemeleri insanlarýn mikrodalga fýrýn kullanmalarýna engel olmuyor, Fiþi takýyor, 1 dk. Sonra malzemesini ýsýnmýþ olarak alýyor yetmez mi? Kullandýðýmýz her þeyin �tüm özelliklerini� biliyormuyuz, mesela TV, uydu alýcý, cep telefonu, laptop vb. Ama yine de kullanýyoruz.
Benim yazdýðým sistemi de bir �hisse makinesi� olarak düþünün, Hisseleri herhangi bir gün QUEENSTOCKS denen makineye atýyorum, çýkan hisseleri alýyorum ; borsa þu seviyedeymiþ, tekniði kötüymüþ, sahibi yaramazmýþ, yýlda 2 sefer temettü veriyormuþ, hep ayný hisseler çýkýyormuþ, FED þunu demiþ, FITCH bunu demiþ, dolar uçmuþ, altýn kaçmýþ, ev daha çok getiriyormuþ, arsa almak daha iyiymiþ, o beðenmiþ, bu þunu demiþ�. Eyvallah düþüncelerinize saygým sonsuz lakin bu yöntem bunlarla ilgili deðil�.. Ben bu sistemi �çocuklarýnýn geleceði için her ay bir altýn kenara koyacak disipline ve bekleyecek sabýra sahip � insanlar için anlatýyorum, ben de onlardan biriyim. Aþaðýdaki hikaye sistemin �felsefesini� çok iyi açýklamaktadýr :
http://www.kendinigelistir.com/sagir-kurbaga/
�Hangi gün baþlayayým� sorusunu özellikle cevaplamýyorum, zira farklý tarihlerin kullanýlmasý sistemi uzun süre çalýþýr halde tutacaktýr.
Diðer bir konu �hisse bulma yöntemleri� ile ilgili�
20-30 yýl sonra KOAH, kanser olmak için nasýl bugün düzenli sigara içerek, 10-15 yýl sonra kalp krizi, felç geçirmek ya da daha ileride Alzheimer, demans gibi hst.larý garantiye almak için bugün kola, fastfood, þerbetli tatlý yiyip, sigara içip, spor yapmayýp, streeessssli iþlerimizde çalýþarak geleceðimize yatýrým yapýyorsak ; bahsettiðim getirileri elde etmek için adý geçen programý almanýzý öneririm. Bulduðunuz siteler, hazýrladýðýnýz tablolar çok güzel, ellerinize saðlýk..Ama ben alacaðým hisseleri QUEENSTOCK�ta görmek isterim,size de en az birkaç dönem (en az 40 kez) karþýlaþtýrma yaptýktan sonra kullanmanýzý önerebilirim. (40 kez test ederseniz bulduðunuz sonuç bilimsel olarak kabul edilebilir oluyor...)
Sizler için bir site yaptým :
http://www.temelanaliz3.com/
Bu sitedeki yazýlardan yaralanacaðýnýzý umuyorum (yoksa 220 lira boþa gidecek). Sitedeki aksaklýklar konusunda yardým ederseniz hayýr demem.
Bol kazançlar��
Yer Ýmleri