Bir süre akademik camiada bulunduðum içindir belki bilmiyorum ama, daha önce adýný bile bilmediðin bir programý, adýný bile duymadýðýn bir seçim kriteri ile buradaki bir kullanýcýdan öðreneksin..Hatta Sn Drizm programýn nasýl kullandýldýðýný dahi tek tek anlatacak, hatta bunun ile ilgili blog sitesi kuracak..Ve son bunlardan hiç bahsetmeyip kendi yönteminmiþ gibi bundan sosyal medyada bahsedeceksin..Bunun adý intihaldir...Yani çalmaktýr kýsacasý...
Size dm den sorduðum soruya cevap verip vermemiþsiiz diye iftira atýyor muþum..Bu programý alan ve temel analiz bilgisi olan herkes 1/100.000 den daha yüksek bir getiri bulur zaten...Bunun arkasýna sýðýnmayýn, komik oluyorsunuz..
Buyrun çok daha yüksek bir oran..Ne yapayým þimdi bunu...Tom stratejisi diye yutturmaya mý çalýþayým..?
Bu da sizin twitter hesabýnýz..Site adminlerinin bu duruma müdahale etmesi gerekir diye düþünüyorum
![]()

Alýntý yaparak yanýtla

Sistemle oynanarak yapýlan analizlerde bu kadar fark oluþabiliyorsa insan sistemden þüphe eder sonuçta inandýrýcýlýðý kalmýyor. Yanlýþ mý düþünüyorum:/?

Yer Ýmleri