Olmaz Baska kriterler eklemissin.
Olmamis nkriterleri saglayan sadece 5 hisse varsa hisseler degismez repaint olup olmadigini anlayamayiz
Kriterlerin hepsini yok et sadece tv kriterini birak
Olmaz Baska kriterler eklemissin.
Olmamis nkriterleri saglayan sadece 5 hisse varsa hisseler degismez repaint olup olmadigini anlayamayiz
Kriterlerin hepsini yok et sadece tv kriterini birak
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Tum oranlari 0 dan buyuk seklinde duzelt tv yide 1 den buyuk filan de onemli olan son portfoyun degisip degismedigi son sectigi hisselerin yani
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
O zaman 10 hisseli tek portföy yapalým yeter
Uygundurrrr
Eline saðlýk sað tarafta kalan hisse isimlerini unutmayýn Her gün akþam tekrar ayný formülü çalýþtýracak sýn Liste deðiþmediyse yayýnlama ne gerek yok iste deðiþtiyse ya yanýna aradaki farký He kendimiz hesaplayarak ölçelim sonra neye göre x deðiþtirip deðiþtirmediðini görürüz
Sesli yazi yazdim
Kaç gündür programla boðuþuyorum, kendi iþimi aksattým
Önceki iletiyi yazarken kendime güldüm. Niye ? Çünkü zaten Sn Dirizm 1. Sayfada 10 hisseli ve sadece TV kriteri önermiþ ve program hakkýnda bilgi vermiþti. Döndük dolaþtýk dediði yere geldik![]()
Arkadaþlar;
sayenizde programýn hiç kullanmadýðým iþlevlerini keþfediyorum.
Yeni edindiðim bilgiler ýþýðýnda aþaðýdaki iletiyi güncelledim. Özellikle programý yeni alan ya da almaya niyeti olanlarýn bakmalarýnda yarar var :
http://www.formulanaliz.com/2017/08/...ni-kullanalim/
Yer Ýmleri