Bist tum deki 2 hisse bist 100 e aitmis
Bist tum deki 2 hisse bist 100 e aitmis
Bu arada benim gibi her hesaplamasi manuel olan biri bile program kullandi ya sasiyorum kendime.
http://www.formulanaliz.com/2017/08/...ni-kullanalim/
Yazýyý güncelledim.
Uzun zamandýr Pro. versiyonunu kullandýðýmdan investor versiyonundaki "eksiklikler" hakkýnda bir fikrim yoktu, ibrahim beyle çalýþýrken onun uyarýsý sayesinde farkettim. Bir ara investor versiyonunu alýp eksikliklere bir bakacaðým.
yeni baþlayanlar yada baþlamayý düþünenler için söylemek istiyorum. bu programýn en güzel tarafý hisse seçimlerinin tamamen duygusallýktan yada subjektiflikten arýndýrýlmýþ olup objektif olmasýdýr.belkide insaný acemilikten kurtaran en önemli etkende yatýrýmlarýn duygusallýktan arýndýrýlmýþ olmasýdýr, bilemiyorum.
***Dýþarýya tamamen kulaklarýnýzý týkayýp(ne ülke battý kaçýn kendinize yer beðenin diyenlere nede aman uçtuk kaçtýk, birkaç seneye süper gücüz diyen þahýs vs. lerin sözüne aldýrmadan )kendi sisteminizi sabýrla uygulamak.***
özelden mesaj yazarak taktirlerini bildiren, puan veren tüm topik okurlarýna çok teþekkür ederim.
Programý test eden, kullananlardan, deneyenlerden, geri bildirimler bekliyoruz. Benim gibi henüz programý almamýþ kafasýnda soru iþaretleri olanlara bir ýþýk tutmuþ olursunuz.
Bol kazançlar...
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Selam. bir programa 12 bin tl verebilecek kaç babayiðit var ?...kademeli aselsan,trkcm yada soda, ismen,ttrak alýn ..boþverin bu tür programlarý...inanmayan son 10 yýllýk getirisini hesaplasýn....
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri