Originally Posted by
DRÝZM
Sayýn cennetyolu ;
yazdýklarýnýz tabii ki uygulanabilir, zaten aþaðýda sayýn kurtönder de benzer deðiþiklikler içeren uygulamasýný anlatmýþ :
Ama þunu gözden kaçýrmayalým :
Formül uygulamaya karar veren yatýrýmcý prototipi ;
1-Borsada yatýrým yapmaya karar vermiþ ama teknik-temel analiz öðrenecek zamaný-isteði olmayan, tüm gününü ekran karþýsýnda geçirmek, borsa programlarýna para vermek ve haber izlemek-takip etmek ÝSTEMEYEN, tüm bunlara kafa yormaktan daha önemli iþleri olduðundan pratik bir yöntem arayýþýnda olan ;
ya da
2-Yýllardýr borsada olup çabalarýnýn karþýlýðýný alamadýðýný ve bunun yanýnda saðlýðýndan, dostlarýndan, ailesiyle olan iliþkilerinden ödün vermekten sýkýlan ve minimum çabayla maximum kazancý arayan, ekran izlemekten sýkýlmýþ, alým-satým kararý vermekten yorulmuþ, haber takip etmekten bitkin düþmüþ; geldiði noktada parasýný bir endeks fonuna ya da faize de koymak istemeyen biridir.
Prototip yatýrýmcýmýz sadece kurallarý uygular, ne eksik ne fazla. Ama gerçek hayatta uygulayýcý borsaya ne kadar yakýn olmak istediðine göre sizin önerinizi de uygulayabilir, teknik analiz de yapabilir.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
�Basit karmaþýktan daha zor olabilir. Bir þeyi basit hale getirebilmek için düþüncelerinizi netleþtirmek adýna çok sýký çalýþmanýz gerekir.� Steve Jobs
Ben bugün 2000 TL gibi sembolik bir rakamla baþladým .biliyorum çok az ama 3 ayda bir 2000 TL eklemeyi düþünüyorum.yalniz DRÝZM üstat 3 ay içinde paramiz dahi olsa alým yapmýyor muyuz?
MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri