Iyi akþamlar. Kartn takas ve grafiði yorumlayabilir misiniz. Þimdiden teþekkürler
SM-G7105 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iyi akþamlar. Kartn takas ve grafiði yorumlayabilir misiniz. Þimdiden teþekkürler
SM-G7105 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kartn benim indirdiðim portfoyde yok
Takas dökümleri falan zaten yok onlar hep extra para ve gereksiz buluyorum
Minareyi çalan kilifina uydurur sonuçta
Yerli yabancý takas dengesini incelerdim bir ara ama oradada o kotasyondan çekildi diðeri kotasyona girdi derken pic ettiler grafiði , rasyonelligi kalmadý gözümde
Artýk ona da bakmýyorum
aptallýk ayný þeyleri yapýp hep farklý sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
bist30 da ( vadellide deðil ) kritik deðer 117.800 e çýktý
117800 þimdilik orjin
altý negatif üstü pozitif
Beyin jimnastiði
Küçük ortalama büyük ortalamayý keserse alim sinyali kabul edilir öyle mi ? Öyle
Pekiiiiii ortalamalar birbirinden uzaksa eðer ( tabi burada teknikcinin hangi çeþit ve nasýl ortalama kullandýðý da önemlidir ama herkesin kendine uygun ortalamalarý için konuþuyorum )
Ve
Kýsa ortalamalar uygun pozisyona girdiðinde bazý uzun ortalamalarýn kesmeye milim kalmasý yada kesmesi nasýl algilanir
Yani ortalamalar dip yada tepede sinyal verebilir mi
Örnek
Kýsa dönem ortalamalar sýkýsmisken ani bir alim dalgasýyla atýyorum 100.000 de olan endeks ilk kafa kaldýrmasýyla 5 lik 10 lugu kesti
Ve dur mur noooluyoooo lan derken çat dayadilar 106 ya üç dört gün içinde
Girdin 101 yada 102 den
Geldin 106 ya ama göstergeler cayir cayir cillop gibi parliyor herþey alda
Sorun þu ki sýkýþan ortalamalar sebebiyle erken katildigin ve 3-4 bin puan býrakan alim dalgasý tersine döndüðü anda sat sinyalinin gelmesi 100-101 i bulacak
Ýþte o noktada aþaðýlara bir bakýyor musunuz , kýsa vadeli ortalamalar cayýr cayýr alda iken acaba aþaðýda misal 60 lik 100 luge ancak mý dokundu gibi
Bunun üzerinde durulmasýný tavsiye ederim
Bu açýdan incelenmesi gereken en güzel zaman aralýðý geçen yýl hazirandan aralýða kadar olan zaman süreci
Tarihin en saðlam testerelerinden biri orasý neredeyse 6 ay
Hafta sonu eðlencesi iþte çok da fazla bir anlam yüklemeden incelemekte fayda var diye düþünüyorum![]()
Borsa bu
Düþer de çýkar da
Zaten onun için icat etmiþler burayý![]()
Yer Ýmleri