Dýþ mihraklar dediklerimiz yani Avrupa ve Amerika buna uygun bir ortam oluþmasý ve bu ortamýn devam etmesi icin ülkeye mal deðneði gibi coreklendirdikleri montajcý taþeron sermaye vasýtasýyla yonlendirmelerini yaparlar
Siyasi iktidarlar ikinci planda geldi her zaman için
Çünkü o ortamda o gitmiþ bu gelmisin hiçbir manasý yok ki
Ortamýn deðiþmesi için uðraþanlarýn baþýna da her türlü çorabý ördüler doðal olarak
Bu noktada siyasi parti ve liderlerin ne ve kim olduðu hiç önemli deðil
Örneðin X muhalefet partisi seçimleri kazansa ve kazandýktan sonra
Biz üretim ekonomisine geçeceðiz ve bunun içinde kurlarý yüksek seviyede tutarak ithalatý frenlemeye çalýþýp ayný zamanda kademeli olarak faiz indirerek kapitali üretime kaydiracagiz ( ki üretim kalemleri icinde tarým ve hayvancýligin ilk etapta birinci maddede olmasý gerekir )
Bunu kademeli olarak þu kadar vadede gerçekleþtirip þu þekilde sonuçlar alýncaya kadar sürdüreceðiz dese
Daha konuþma bitmeden dolarý 5 e dayarlar
Hadi onu atlattý kýrk çeþit terör örgütü devreye girer
Vesaire vesaire
Tamam dýþ mihrak demek herþey demek deðildir ama öncelikle halkýn tüm ideolojik yaklaþýmlarýný bir kenara býrakarak , ülkesinin üreten ve baðýmsýz bir ülke olma idealini destekleyen stratejinin arkasýnda olmasý gerekir
Bu aþamada türbülans olmasi kaçýnýlmaz ama bunu da ancak þu þekilde az zararla atlatabiliriz
Ýnsanlarýn en temel ihtiyacý yada gideri olmazsa olmazý GÝDA VE BARÝNMA dir
Diðer kalemlerdeki sýkýntýlara dayanmak mümkün ama bu ikisi çok önemli.
Ýlk baþta
Tarým hayvancýlýk baþta olmak üzere inþaat sektörüne verilen desteðin önünün açýk olmasý gerekir
Ardýndan yada eþ zamanlý olarak sanayiye destek verilir
O yüzden diyorum ki
Kurlarýn kontrollü olarak yüksek
Faizinde enflasyon yada döviz e göre cazip olmayacak þekilde tutulmasý temel hedef olmalý
Buna ilaveten , ohal Türkiye için þu anda bir emniyet sibobudur
Türkiye'deki ohal in pislige bulaþmamýþ herhangi bir insan üzerinde olumsuz bir etkisi olduðunu kimse iddia edemez
Yurt dýþýnda labaratuvar ortamlarýnda üretilen çeþitli terör mikroplarinin tamamiyle dezenfekte olabilmesi için ohal kesinlikle gereklidir
Çünkü
Kendisine pazar halkýna da parya rolü bictikleri ülkelerde kullandýklarý iki temel silahlarý var
1) terör
2) finansal sistem
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri