Bugün can sýkýntýsýndan þöyle bir borsa sitelerini teknik analiz sitelerini gezdim
Öyle böyle þöyle derken sistemler hakkýnda ývýr zivirlar yazan sitelere falan bir bakayým dedim
Durum bana göre vahim
Þu andan itibaren dediklerim anlaþýlma açýsýndan spekülasyona açýk olduðu için TAMAMÝYLE KENDÝ GORUSLERÝMDÝR
Bu sistem algoritmik robot yada adi her ne zikimsa üzerinde zamanýnda ( 2 buçuk yýl önce ) çok kafa yordum ettim ve sonuçta doðrunun tartýþmasýz bir þekilde manual trade olduðunu , iþin içinde kiþinin seçimine baðlý olmakla beraber her türlü teknik indikatörun elbette kullanýlabileceðini , hatta buna ek olarak sadece endeks TL bazlý deðil dolar veya baþka bir enstrüman bazlý da bakilabilecegini , buna ek yerli yabancý takas dönümünün de incelenebilenecegini , buna ek olarak eðer endeks renk vermiyorsa senet incelemelerin de de bir takým kokular alinabilinip endeks in geleceði hakkýnda teknik bir fikir sahibi olunabileceðini yazmýþtým
Zor iþ tabi![]()
Ýyi de oturduðun yerden para kazanabileceðini iddiaa ediyorsun dünyanýn en zor iþiyle karþý karsiyasindir zaten aksini düþünmek saflýk olur deðil mi
aptallýk ayný þeyleri yapýp hep farklý sonuçlar beklemektir ....A. Einstein

Yer Ýmleri