Senin büyük paran olsa ve onu bir yere gömmek istesen arkanda býraktýðýn ayak izlerini bile silmek istemezmisin.
Kaldýki birinin seni izlediðini farkettin hedefine direk gidermisin, Yoksa farklý yönlere gidip hedefini gizlermisin.
HTC Desire 816 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye bu noktadan sonra
Üretim yapabilen bir özel sektöre geçiþ ile montaj ve taseronluk ile para piyasalarý katakullilerinden beslenen asalak özel sektör arasýnda bir tercih yapmak durumunda kalmýþtýr
Her sekilde ve sartta bu ülke KESÝNLÝKLE VE MECBUREN üretime yönelmek zorunda kalacaktýr
Akýþ süreci bu ve buna karþý cikilamaz ...
Bundan sonra boynuna fular takip eline golf sopasý aldýðýnda kendini patron zanneden hamsolarin devri bitmiþtir
Bekleyelim ve görelim ...
aptallýk ayný þeyleri yapýp hep farklý sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
[QUOTE=viper;271879]
Bundan sonra boynuna fular takip eline golf sopasý aldýðýnda kendini patron zanneden hamsolarin devri bitmiþtir
Bekleyelim ve görelim ...
Fular+Golf Taþeron+Montaj
Koç'um benim beeeee..
Eskiden ne golf oynarlardi.
kah:kah:kah
Ýngiliz musvetteleri.
HTC Desire 816 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bademler hisselerini ellerinden çýkaracak galiba onlar müsade etmeseydi Türkiyenin en büyük rafinerisini almak kim onlar kim. Dayanýklý dövüþ yaptýlar birlikte vergisiz kazanç güzeldi þimdiye kadar kaymaklý ballý ekmek dolarda kazan borsada kazan altýnda kazan manipilasyonun kralýný yap. Ama alýþmýþ kudurmuþtan beterdir bu para faize gelmez faiz demek devlete vergi vermek demektir. Bademler sevmez öyle þeyleri. Peki þimdi bademler ne yapacak bu paralar nereye akacak siz siz olun katma deðer yaratan hizmet sektorlerini takip edin. Acýn google amcayý yazýn hizmet sektörü raporlarý diye þak diye size sektörler çýkar. Ama ilk önce hepimiz üstümüze düþen cezayý ödeyip dibi bulduktan sonra. Bir ilk ipucuda bu sektörler hepsinden daha once dibe ulaþacak diðerleri dibe gelirken olar yolun dörtte birini almýþ olacaklar.
Not: Ýnsanlar okumayýp söylenenleri araþtýrmadan inanýrlarsa daha cok güdülürler.
Kabile ne yapýyor kabile
Yaklaþmakta olan KURESEL OLCEKTE bir kriz öncesi keyifler nasýl
Kabileden bazýlarýna dedim ki
La oðlum býrakýn bu finansal piyasalar dutturugunu , bu kriz sonrasý dünyada hiç bir þey ayný olmayacak ve bu makinenin fiþini çekecekler
Baþta ABD olmak üzere tüm Avrupa da
Yok aaaaabiiiii dediler
Bende ittirin gidin len dedim
Þu anda California gaymagamligini aramanýn keyfini çýkarýyorum
Dinlenme tesisi kurmuþlar yol kenarina .....orada bý demli çay söyledim expresso getirdi soluk benizli malý
aptallýk ayný þeyleri yapýp hep farklý sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
Yer Ýmleri