Sn.Viper arada bir faizlerle ilgili yorum ve veri de atarsanız yön belirlemeye yardımcı olursunuz sanırım.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.Viper arada bir faizlerle ilgili yorum ve veri de atarsanız yön belirlemeye yardımcı olursunuz sanırım.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kırmızı eğri ile yeşil destek yakınlaşması dibi getirmiş görüldüğü gibi
marjı dar olarak algılamamak lazım , dediğim gibi faiz oranları çok önemli
Yüksek oynakligin başladığıni yani al/sat cilarin deyimiyle testereye girdigimizi dusundugumu 1 ay önce yazmıştım
131500--132500 seviyesi pivot olmaya devam ediyor
Bu seviyenin 10.000 puan altını gördük
Ardından 10.000 puan üstünü gördük
Geçen yıl 2016 haziran ile 2017 Ocak arası 6 ay testere olmuştu
2017 Ocak tan 2017 eylül-ekim e kadar 9-10 ay boğa piyasası yani trend
Ekimden su ana kadar testere , ve bu görüntü kısa ve uzun dönem ortalamalar cizgisellesene kadar calkalamaya devam eder
aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
Yaklaşık bir buçuk aydır bist30 grafiğinin ana komuta merkezindeki değer 131500-132500 aralığı
10.000 altı
10.000 üstü derken komuta merkezine döndü
Artık yeni bir aralık belirlemek durumundalar
Bunun içinde 131500-132500 aralığının altında ve üstünde bir süre daha calkalar diye düşünüyorum
Taderlar ve investor lar yani alsat cilar ile yatırımcılar arasında konsensüs henüz sağlanmış değil
Kısa dönem ortalamalar ile uzun dönem ortalamalar arasında durulma henüz göremiyorum
131.500----132.500 bandı pivot olma özelliğini sürdürüyor
Düşüşlerde o bölge tampon vazifesi yapıyor
Üzerinde kalmaya devam ettiği sürece bist30 uzun vadeli hedefi olan kabaca 155-165 seviyesine gitmeye çalışacaktır
131.000 seviyesinin altı ise , tekrar uzun vadeli diyebileceğim desteğine yönelir
O destek önceki aylık grafta koyduğum kırmızı ortalama cizgisidir
Göz kararı 100.000 seviyesine denk geliyor gibi
Burada önemli olan nokta herhangi bir yön saplantisina girmeden tekniğin gereğini yapabilmek ...
ABD nin maklubesever savcısının aleyhinde soruşturma açılmış
Daha önce de cooook yazdım , ABD eski ABD değil , ama yaklaşık 8 yıldır değil
Bunu anlamak istemeyen maklubeciler Philadelphia da california da Maraş dondurması satmak zorunda kalıyormus
Yakında patates pureli ve mercimekli çiğ köfte işine de girerler
Topluca sınır dışı edilinceye kadar o işleri devam eder ardından oradaki hesaplarına da el konur
Sonra da dimdizlak buraya dönmek zorunda kalırlar
Tasfiye süreci denilen bir kavram vardır
Tüm dünyada sorrozpu sucuklarini tasfiye süreci başlamışken onlarla iş tutanları faunus içinde muhafaza edecek halleri yok
Git şimdi kokoş kralicene ağla bakalım , belki acirda totona kraliyet nişanı takar
Yer İmleri