forumda ve özellikle diðer sanal platformlarda dikkatimi çeken optimizasyon dangalakligi üzerine deðinmek istiyorum![]()
Soru: teknik analizde kaç çeþit data kullanýlýr
Cevap: 5
Soru: nedir bunlar ?
Cevap: açýlýþ kapanýþ en yüksek en düþük ve hacim
Soru: bu her enstrüman da böyle midir
Cevap : evet
Soru: peki o zaman neden optimizasyon yapar bazýlarý
Cevap : ......lak olduklarý için
Soru: ama bistte 17 lik ortalama deðeri yada rsi da 30 deðil de 33 u kesmesi daha karlý sonuç verirken Patagonya dronu ile Norveç kronu paritesinde neden farklý deðerler daha karlý sonuç veriyor
Cevap: þu an için öyle ama önümüzdeki 3 sene sonrasýnda tam ters deðerler daha karlý sonuçlar verebilir ve keþke bistte Patagonya dronu Norveç kronu paritesinde kullandýðým deðerlerle iþlem yapsaydim diyebilirsin hamsocugum
Madem ki kullanýlan temel deðiþkenler hepsinde 5 adet ve ayný deðiþkenler , ve madem ki gelecek barlarýn nasýl geleceðini tahmin etmen mümkün deðil ..... ne malum bistin bundan sonraki 2000 barinin 500 tanesinin petrol grafiðinde ki 98-99 yýllarýndaki gibi 500 unun Euro dolar paritesi grafigindeki 2004-2005 yýllarýndaki gibi diðer 500 unun hamþo holding hisse grafindaki gibi ve son 500 unun Ýtalyan borsasýnýn 2011-2012 yýllarýndaki grafiði gibi olup olmayacaðýnýn garantisi var mý
YOK
![]()
PEKÝ hamsocugum neyin optimizasyonunu hangi akla hizmetle yapýyorsun
Bilmem anlatabildim mi![]()
aptallýk ayný þeyleri yapýp hep farklý sonuçlar beklemektir ....A. Einstein

Yer Ýmleri