forumda ve özellikle diðer sanal platformlarda dikkatimi çeken optimizasyon dangalakligi üzerine deðinmek istiyorum

Soru: teknik analizde kaç çeþit data kullanýlýr

Cevap: 5

Soru: nedir bunlar ?

Cevap: açýlýþ kapanýþ en yüksek en düþük ve hacim

Soru: bu her enstrüman da böyle midir

Cevap : evet

Soru: peki o zaman neden optimizasyon yapar bazýlarý

Cevap : ......lak olduklarý için

Soru: ama bistte 17 lik ortalama deðeri yada rsi da 30 deðil de 33 u kesmesi daha karlý sonuç verirken Patagonya dronu ile Norveç kronu paritesinde neden farklý deðerler daha karlý sonuç veriyor

Cevap: þu an için öyle ama önümüzdeki 3 sene sonrasýnda tam ters deðerler daha karlý sonuçlar verebilir ve keþke bistte Patagonya dronu Norveç kronu paritesinde kullandýðým deðerlerle iþlem yapsaydim diyebilirsin hamsocugum

Madem ki kullanýlan temel deðiþkenler hepsinde 5 adet ve ayný deðiþkenler , ve madem ki gelecek barlarýn nasýl geleceðini tahmin etmen mümkün deðil ..... ne malum bistin bundan sonraki 2000 barinin 500 tanesinin petrol grafiðinde ki 98-99 yýllarýndaki gibi 500 unun Euro dolar paritesi grafigindeki 2004-2005 yýllarýndaki gibi diðer 500 unun hamþo holding hisse grafindaki gibi ve son 500 unun Ýtalyan borsasýnýn 2011-2012 yýllarýndaki grafiði gibi olup olmayacaðýnýn garantisi var mý

YOK

PEKÝ hamsocugum neyin optimizasyonunu hangi akla hizmetle yapýyorsun

Bilmem anlatabildim mi

aptallýk ayný þeyleri yapýp hep farklý sonuçlar beklemektir ....A. Einstein