ben soluk benizli gaymagamlýðýna varýnca ya da vardýðýmý düþündüðümde diyeyim
bu arkadaþla ayný sonu paylaþmammak için , çayý mý poðaça mý alýp içtimaya girmeden arazi olmayý düþünüyorum
ben soluk benizli gaymagamlýðýna varýnca ya da vardýðýmý düþündüðümde diyeyim
bu arkadaþla ayný sonu paylaþmammak için , çayý mý poðaça mý alýp içtimaya girmeden arazi olmayý düþünüyorum
Bugün can sýkýntýsýndan þöyle bir borsa sitelerini teknik analiz sitelerini gezdim
Öyle böyle þöyle derken sistemler hakkýnda ývýr zivirlar yazan sitelere falan bir bakayým dedim
Durum bana göre vahim
Þu andan itibaren dediklerim anlaþýlma açýsýndan spekülasyona açýk olduðu için TAMAMÝYLE KENDÝ GORUSLERÝMDÝR
Bu sistem algoritmik robot yada adi her ne zikimsa üzerinde zamanýnda ( 2 buçuk yýl önce ) çok kafa yordum ettim ve sonuçta doðrunun tartýþmasýz bir þekilde manual trade olduðunu , iþin içinde kiþinin seçimine baðlý olmakla beraber her türlü teknik indikatörun elbette kullanýlabileceðini , hatta buna ek olarak sadece endeks TL bazlý deðil dolar veya baþka bir enstrüman bazlý da bakilabilecegini , buna ek yerli yabancý takas dönümünün de incelenebilenecegini , buna ek olarak eðer endeks renk vermiyorsa senet incelemelerin de de bir takým kokular alinabilinip endeks in geleceði hakkýnda teknik bir fikir sahibi olunabileceðini yazmýþtým
Zor iþ tabi![]()
Ýyi de oturduðun yerden para kazanabileceðini iddiaa ediyorsun dünyanýn en zor iþiyle karþý karsiyasindir zaten aksini düþünmek saflýk olur deðil mi
aptallýk ayný þeyleri yapýp hep farklý sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
Þimdi esas vurgulamak ve dikkat çekmek istediðim noktaya gelirsek
Yukarýda yazdýðým sistemli trade zamazingo sitelerinde çok ama çok tehlikeli bir madde dikkatimi çekti
Adam yazmýþ iþte örnek bir sistem yazmýþ ( yani movingler RSI ve benzeri bir kaç indikatör yazmýþ ) içine de opt1 , opt2 falan fýstýðý eklemiþ
Ve diyor ki optimize et , karlý deðerleri bul ve onu uygula
Þimdi buraya kadar olan mallýk normal deðil mi , onu burada da çok gördük![]()
Ama orada saatli bomba gibi bir laf var
O da þu , herif birinci maddeye aynen þöyle yazmýþ
1) bu iþi yaparken SECTÝGÝNÝZ STOCK A GORE AYRÝ TEST YAPMALÝSÝNÝZ
Ýþte bu
Ben olsam SPK nin yerinde o adamý bulur kanirtirdim
Soru þu
NEDEN ???
Neden böyle dedim bunun farkýnda olan ve de bana açýklamak isteyen var mý
Nereye tasimislar bu california gaymagamligini yahu
Þaþýrtmaca yapýyorlar dikkat et..kah:kah..
Gaymakamlik binasýný ararken Guatemala ya falan gitmeyesin.
HTC Desire 816 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri