Sayýn alan 26
Sizin neden battiginiz hakkýnda hiçbir fikrim yok doðal olarak ama yeter ki saðlýk olsun
aptallýk ayný þeyleri yapýp hep farklý sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
Sayýn alan 26
Sizin neden battiginiz hakkýnda hiçbir fikrim yok doðal olarak ama yeter ki saðlýk olsun
Az önce bir baktým
Sayýn alan26 tüm topiklere ayný yazýyý yazmýþ
Belli ki sinirleri çok bozuk
Aslýnda doðru da söylüyor þöyle ki bu borsayla uðraþan ve kazanan insanlarýn büyük çoðunluðu kaybettiðine göre , topiklerinde büyük çoðunluðunun körü körüne takibi halinde kaybettirmesi çok doðal
O yüzden hep þunu benimsemisimdir
Batacaksam kendi teknik ongorumun hatasýndan dolayý batarim elalemin yazdýklarýndan dolayý deðil
Hep þunu söylüyorum ve tekrar edeyim
BENCE
BORSADAN VADELÝDEN YADA FOREXTEN KÝSACA PÝYASALARDAN PARA KAZANMAK
DUNYANÝN EN KOLAY GORUNUMLU ZOR ÝSÝDÝR
5/10 9/18 10/22 20/50 Geriye dönük çok incelemiþtim, Hepsi avantajlýdýr.
Eðer daha iyisini ya da kendince en iyisini yapamýyorsan, bu seni zarardan korur.Sert düþüþte borsadan çýkmýþ olursun en fazla sýyrýklarla atlatýrsýn kan gövdeyi götürürken.Ama genelde sattýðýn yer, aldýðýn yerin üstündedir.Öte yandan akþam düþen haberden koruyan biþey yok tabi ,en azýndan ky için.
Þahsi fikrim ortalama haritanýn olmazsa olmazýdýr.Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Abi varant marant sen de baya bi þansýni zorlamissin
Ben hiç öyle bir yatýrýmcý olmadim ama teknikten falan hiç anlamadan borsaya illede girmek isteseydim
Ýki tip hisseden birini alýrdým
1) tüm dünyanýn tanýdýðý bildiði bir þirket hissesi
2) ya da Türkiye için olmazsa olmaz olan yani bu þirketde battiysa Türkiye batmýþtýr zaten diyeceðim bir hisse
O mantýkla bizim borsaya baktýðýmda alýnabilecek senet sayýsý bence iki elin deðil bir elin parmaklarýný geçmez
Ama þu da var ki , þu anda borsaya kote olmayan ancak geleceði çok çok parlak olan bir çok þirket var ÝMKB disinda benim gördüðüm
Kýsacasý hocam hayat bu
O da olur bu da olur ancak anladýðým kadarýyla çocuklarýný uzdugunu söylemiþsin , o zaman ileride torunlarýný da üzme derim
Sayýn viper;
Evet ortalamalarýn kesiþimi ya da sýkýþmasý size dipte alým kararý verdirebilir. Grafikleri incelerseniz taban oluþumu esnasýnda bu tip senetleri yakalayabilirsiniz. Yine grafikleri incelediðiniz zaman taban oluþumundan sonra füze gibi fýrlayan fakat zirvesinden ayný hýzla ters yöne hareket eden senetlerle karþýlaþýrsýnýz. Yani tepede iken aþaðý kesen sýkýþmýþ ortalamalar bulamazsýnýz, bunun yerine tepeden dönüþ için ayrý indikatör tespit edip kullanmalýsýnýz. Ne olabilir? StochRSI'nin belli bir deðeri aþaðý kesmesi, belli sayýda barýn en düþüðünün yapýlmasý, ya da aþýrý geniþleyen bollinger bandýna ait bir ölçüm olabilir. Bu satýþ kriterinden ben de rahatsýzým. Ama maliyetinizi saðlam kurabilirseniz en tepeden satmak zorunda deðilsiniz. Böyle düþününce insan biraz daha rahat uyuyor.
Saygýlarýmla...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
hadi kabile sanal vob oynayalým
gaymagamlýk yolunda meþgale olsun
bist30 temelli teknik analize dayanarak sanal vob oyununu baþlatýyorum kendi adýma , dileyen katýlýr
vadelide 119.050 short ( 15 mayýs saat 10:25 ) ...... 118.100 bist30 deðeri stop , bist30 oraya geldiðinde vadeli kaç olursa onu yazarým
Yer Ýmleri