Dolar için geri sayým baþladý
aptallýk ayný þeyleri yapýp hep farklý sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
Bir zamanlar borsa yükselirken yükseliþe terbiyesizce yükseliyor diyen bir mal deðneði vardý
Bu mal deðneðini ekotiiiiviiii ye de çýkarmýþlardý oradan biliyorum , mal yükseliþe terbiyesizce dedi ve bu malý ekranda adam niyetine konusturmuslardi
Þimdi bakýyorum da , yine bunlardan türemiþ
Adam yalan yükseliþ diyor ( ocakta Short açmýþ olsaydýn anlardýn yalan mý gerçek mi )
Diðeri çýkmýþ piramitciyim ben 30 bin puandýr sürekli Short açýyorum diyor
( Benim bildiðim forumlarda yazan bazý shortcular dýþýnda Mýsýr'daki firavunlar ilgileniyordu bu piramit iþleriyle onlarin da münasip bir tarafýna Musa elindeki deðneðini ittirmisti)
Ýþin ilginc tarafý bu hamsolarin birde body guard lari var
Adamin biri geliyor forumun tekine ve sahibine diyor ki arkadaþ bu kaçýncý yanilgin , bir deðil üç deðil on deðil hem de öyle böyle miktarlarda deðil sen ne biçim analiz yapiyorsun diyor haklý olarak
Mal degneginin biri de ona ,
yanilsin sana ne biz böyle mutluyuz git buradan defooool diyor
![]()
Olay patolojik bir boyuta ulaþmis vaziyette.
Sonrada bakýyorsun ki takaslara YUZDE 30 SHORT OTHERS goz kýrpýyor
Çok enteresan iþler
Short da olunur LONG da, piyasa bu ama normal olmayan ve akýl dýþý tepkiler ayrý bir mevzu
Neyse seyredelim bakalým![]()
YABANCI TAKASININ MÝLYON TL CÝNSÝNDEN DEÐER GRAFÝÐÝ
TAHMÝNÝM ÝLK DÜZELTME 225 MÝLYON TL SEVÝYELERÝNDEN GELECEK GÝBÝ
AMA UZUN VADE HEDEFÝ 265 MÝLYON TL DÜÞÜNÜYORUM
HANÝ DÝYOR YA BAZI HAMÞOLAR YÜKSELÝÞ YALANCI TERBÝYESÝZ DÝ YE , ASLINDA BÝRAZ DÝKKATLÝ BAKSALAR SON BÝR YILDIR DÜÞÜÞLERÝN YALAN OLDUÐUNU GÖRECEKLER , YABANCI TAKAS DEÐERÝ DEÐÝÞMEDEN SÜREKLÝ AÞAÐIYI TEST ETTÝLER
VEEEE OCAK SONRASI MUTLU SONUN BAÞLANGICI BAÞLADI![]()
SONUÇ NE ?
SONUÇ KÜÇÜK YATIRIMCININ AÇTIÐI DEVASA %30 ORANINDA SHORT POZ
SANIRSIN GÜÇÇÜK YATIRIMCI DEÐÝL DE , MERÝLLYN LYNCH GOLDMAN SACHS DEUTCHE HEPSÝ TOPLANIP BÝR KONSORSÝYUM KURUP ORTAK SHORT AÇMIÞLAR
O NE O
O NE ÖZ GÜVEN O![]()
Bir de eko tiiiiiviiiii deki hamsolar diyor ki , Türkiye'nin finansal okur yazarlýðý arttý
Bu mu lan finansal okur yazarlýk
40 bin puan gitmiþ endeksde yüzde 30 SHORT kontrat the others in
Biraksaydiniz da cahil kalsalardi
Hipneler topladý sardalya sürüsünü çevirmiþ yunus balýklarý gibi Short others sürüsünü , neymiþ finansal okur yazarlýk artmýþ mis
Sizi dinleyerek okur yazar oldularsa daha çok filmler izleyeceðiz demektir
Ýleride bi bakacaz , tüm kurum ve kuruluþlar LONG karþý bacak tek parça yüzde yüz the OTHERS SHORT
Az kaldý biraz daha okuma yazmayý sokseler oraya doðru gideceðiz gibi gözüküyor![]()
Konyaspor a tebrikler
Demekki neymiþ Ýzmir marþý çalarak oyun kazanilamiyormus
Maç futbol oynarak kazanýlýr , sen þimdi Barcelona yi roman havasý çalarak bu fasulye kaç para diye diye oynat
Ýzmir marþýyla oynayan Beþiktaþ'a beþ atar yani gözünün yaþýna bakmaz![]()
Eyvah eyvah
Eko tiiiiiviiiii de ki moderatör hamþo finansal okur yazarlýk dersi vermeye baþladý
Desenize Short others yüzde 30 u asacak
Soru þu : nasýl Short açalým efenim![]()
Kýrin lan dersleri , girmeyin o derslere evde kendiniz çalýþýn
En kötü ihtimalle sýnýfý geçersiniz sýkýntý olmaz yani![]()
Ortamý geren Konyaspor baþkanýna ayýp..Konyaspora tebrikler...
Çünkü Aykut Kocaman da ýsrar ettiler, inandýlar, hep Kocamaný tek yetkili yaptýlar arada FB ye gitsede.
Konya Baþkanýna gelince, bu adamý rahatsýz eden ne acaba.
1-) Ýzmirin daðlarýnda çiçek açmasý batýyormu bu adama?
2-)Bozulmuþ düþmalarýn yel gibi kaçmasýndan rahatsýzmý oluyor, kaçmasalar memnunmu olacak acep?
Tarih tekerrür maalesef, hep ayný þeyi yapýyorlar. Ýstanbul kuþatmasýnda da bu Karamanoðullarý Osmanlýya dert olmuþlar, Bizansla paslaþmýþlar, þimdide Cumhuriyet döneminde T.C. ye dert çýkarýyorlar.
Dediðin gibi "Ayný þeyi yapýp farklý sonuç bekliyorlar". Einstein anlatsýn bunlara![]()
Yer Ýmleri