Nereden nereye vay be zamanýn iyi kaðýtlarýndan yazýk olmuþ
Nereden nereye vay be zamanýn iyi kaðýtlarýndan yazýk olmuþ
Diritekste bir yatýrýmcý ile 25 milyon liralýk kaynak temini yönünde çalýþmalar olduðu açýklandý. Ayrýca kýsa dönem önce iþçi alýmlarý yapýldýðýna dair de bir kap geldi. Bankalarla olan borçlarýn yapýlandýrma iþlemlerinde de olumlu kap lar var. Bakalým þirket yeniden dirilebilecek mi?
Merakla takip etmeye baþladýk.
Ýnþallah hem kent hem de þirket için üretime geçme çalýþmalarý baþarý ile sonuçlanýr.
Not: yazýlanlar alým satým tavsiyesi deðildir. 30 senedir devam eden küçükmyatýrýmcý muhabbetidir
25 milyon yatýrýmýn þimdilik borçlar kýsmýnda görüleceðini ancak kullanýldýktan sonra tahsisli artýrým olarak deðerlendirileceðini ve tahsisli artýrým sonrasý da 2 sene boyunca bu hisselerin satýlamayacaðýný iletmiþ. Güzel haberin devamý olarak algýlarken üretime baþlýyoruz haberini iple çekiyorum.
Not: yazýlanlar alým satým tavsiyesi deðildir . 30 senelik küçük yatýrýmcý muhabbetidir
3 liradan baþlayýp 6 yý geçen yükseliþin düzeltmesiyse bugünlerde destek bulmalý. Kap a açýkladýðý þirket haberleri eðer halký kandýrmak için deðil de gerçekse gene buralardan dönmeli.
Geriye kalan tek kötü þýkký da yazmak zorýndayým. Çünkü ben dediðim gibi sadece küçük yatýrýmcýyým. Kap açýklamalarýnýn sorumluluðu olduðu ve gerçek olduðu yolundan çýkarak bekliyorum sadece.
Not: yazýlanlar alým satým tavsiyesi deðildir. 30 senelik küçük yatýrýmcý muhabbetidir
Yer Ýmleri