Bizim ailedede vard bylesi,ama onun gibileri ters giydirirdi,byk daymd havas ve cifir ilmi vs ile aras ok iyiydi ,yllarca gney dou ve arabistanda kalmt o yredede mehurdur,ama benim aram yoktu,nk iini okurdum sen ilmini kt yollarda kullanyorsun arlatanlk,firavunluk peindesin diye,lelide baya oldu,zamannda giresuna ok nce zat sungur gelmiti,sanrm 70 ncesi olmas lazm,adrdan ieri girdii an daym gryor,neyse gsterisine balyor ama ou eyler ters gidiyor,dayma ltfen dar k diyor ve hala syleniyor eski yallarmz tarafndan,zaten ouda ld biz onlarn yerini aldk...ama byk amcam bundan hariti,o deiik bir insand pek insan iine kmazd derler evinin stnde zamanlan oluan bir k hzmesinden bahsederlerdi,ok drstm,gelecekten baz bilgiler vermi nceleri buradada aklamtm,daha ncedende belirtmitim,yklan evimizin tavan arasnda ok deiik yazmalar kmt uvallar dolusu bunlar dedem devlete teslim etmiti,aklma rte geliyor normalde 2014'de lmesi lazmd sistem gerei ama lmedi,ama vcut dili l gibi,ellerine ve vcut diline bakarsanz anlarsnz,ok pahallda akll ila kullanyor,tarsus olayndaki gizem zlm deil,neden abd ve vatikan ilgilendi bu konuylan o hep ironi...Rockefeller vs ailesiylen neden grt ?bu gibi eylerlen bilal olan ok ilgileniyor,artk ne gibi bir durum var bilemiyorum,devaml seim kazanyor,tamam halkmz aptal ama ok deiik bir durumda var ondanda pheleniyorum,baheli olay mesela 11 oy ald,normalde 5 olmas lazmd,yani bunun ad gizli ilimdir derler,idrislen bu olay ortaya kmtr pek detayda bilinmiyor...bu gizli ilimlen uraanlarn ve ona benzerlerlen pek uralmaz,nk beyin frekanslar elektrik gibi arpar,hangi sistemlen urarsa o sistem ters yz olur,ben bunu fahrettin altunada grdm kanser oldu,ei beni mahkemeye vermiti,neyse fazla detaya gerek yok sadece bir ksmn belirttim diyelim by.

Alnt yaparak yantla

Yer mleri