Agarta & Þambala / Oyuk Dünya Teorisi

Hindistan'ýn kadim folklorunda bizzat kýtanýn dini olan binlerce yýllýk Hinduizm den bile daha eski bir efsane anlatýlýr, son derece gizemli ve kutsal bir adanýn efsanesi. Fakat bu adanýn kadim ve son derece geliþmiþ ýrký ne kadar ileri olursa olsunlar, yaklaþan felaket bu topluluðunda sonunu getirecek ve onlarý o güzel adalarýndan koparýp yer altýnýn karanlýðýna hapsedecektir,

https://www.youtube.com/watch?v=V3J8KcgK_R8&t=2s

Yukarýdaki olaya bir nebze þahit oldum,bu ülke gerçekmi bilmiyorum,30 sene önce bir doktor arkadaþlan tanýþmýþtým,her tür spora meraklýydý benim gibi,birgün himalyalara gitmeye karar verdi benide götürdü,daðcýlýk sporuna yeni baþlamýþtý,zaten giresunda deniz,daðcýlýk kulübünü kurmuþtu,bende ona zor spor tehlikesi çoktur dedim,5 sene bende bu yolda çalýþma yapmýþtým,sonra býraktýðýmý söyledim,sakýn ekip ve ekipmansýz çýkma guruptan ayrýlma dedim,yollarýmýz ayrýldý ben çýkmam dedim katmanduya geçtim,mistizme ve bilinmeyen bilime merakým vardý,burada bazý rahiplerlen tanýþtým özelliklerimi açýkladým sende bizdensin dediler,hani bazen çoðu zaman,zamanlan belirtirimye önüme bir pencere açýlýr oradan gelecekte olanlarý görürüm,tabi devamlý deðil,5-10 kere ancadýr büyük olaylar diðerleri basittir,bu gücün bana büyük amcamdan bana geçebileceðimi belirtmiþlerdi bazý danýþtýðým uzman kesimler,neyse,zaten böyle bir yere geldinmi sen onlarý deðil onlar seni bulur,yukarýdaki anlatýmý izledim böyle bir yerin olduðunu bu rahiplerde belirtti ve bu bir sýrdýr dedi,ak,pak partisinden cin ali devamlý derdi ak sakallýlardaným diye,onunki çakma gerçeði bizler ve tanýþtýðým kiþilerdi,ismleri öyle aksakallý deðil neyse bana kalsýn uzun hikaye,devamlý belirtirim sistem bir döngüden ibaret gelecek,geçmiþ hep içindedir yani bu bölümdeki baþlýk hibi holografik,geçtiðimiz aylarda bazý bilim adamlarýda bunu belirtmiþti,neyse mistizimlen,kuantumlan ilgilenler bazý özellik taþýr,ondan birazýda bende mevcuttu,zamanlan ülkemizin durumundan bahsederim,bu vatana hiçbirþey olmaz gizli koruyucularý var diye,kýbrýs olayýný yazmýþtým bir ara,pilot yüzbaþýya görev veriliyor kýbrýs savaþýnda git o 3 bölümü vur diye,aniden uçakta pilotun yanýnda sakallý yaþlý biri aniden beliriyor,çocuðum bombalamayamý gidiyorsun düþmaný diyor,pilot irkiliyor,korkma çocuðum sana yardým etmeye geldim diyor,0 3 hedefi bombala ama verdiðim hedefide bombala diyor adm birden yok oluyor,pilot 3 hedefi bombalýyor,ne zararýmýz olacak diye yaþlý adamýn tarif ettiði hedefide bombalýyor,adanaya dönüyor pilotu büyük coþkuylan karþýlýyor komutanlarý,yahu diyor bizim hedefin dýþýnda bir yeri daha bombaladýn nasýl oldu diyorlar,oda anlatýyor,þaþýrýyorlar orasý düþmanýn komuta merkeziydi rumlar aniden teslim oldu diyor,bu olayý ben þov tevede izledim,hem ankarada genel kurmaylýkta...diyeceðim ülkemizin gizli koruyucularý olduðunu unutmayýn,tehlike boyutunun tavan yaptýðý yerde devreye girerler,zaten Atamýzda belirtmiþtir,bu ülke ebedi var olacaktýr demiþtir peþinden gençlik hitabesini yazmýþ olacaklarý belirtmiþtir,þu zamanlarda kötü dönem geçiriyoruz hainler emellerine ulaþmak için uüraþ veriyor,ilk hedef tabiki çoðunluk bulurlarsa anayasanýn ilk 4 maddesini deðiþtirmek amaçlarý,bugün dikkatimi çekti bohçalýylan görüþtükten sonra açýklama yaptý yeni anayasa için,konuþurken titriyordu,bana göre çarpýlmýþ sendromu yaþýyor,ulen senin neyine gerek ülke rejimini deðiþtirmek,sanamý düþtü sen kimsin,senin kim olduðunu biz iyi biliyoruz,ülkeye ne yapacaklarýný,hiç biri emellerine ulaþamadan hepsi cezalarýný çekecekler,bu topraklar kanlan sulandý,ülke olarak bu olduðu yere mýhlandý.

Not= doktor arkadaþ yanlýþ yere gittiðinden fýrtýnadan guruptan koptuðundan ölüm çukuru denilen 2000 metrelik uçurumdan dar bir yere düþüp ölmüþtür,bende yalnýz döndüm üzülerek,hala 30 senedir cesedi oradadýr,bulunduðu kesim dar bir yerdir inilmesi çok imkansýzdýr.