çok ilðinç 3.40 kapýn kapanacagý yer ve yarýn çok ilðinç olacak.tavan 5.08 bu marj yaptýrýrmý deli speg![]()
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Banlanmýþým giremedim yazamadým formlara bi kaç gündür
Bende þimdi birþeyler söylemek istiyorum
Dgzete 12 þubatta harekete baþlamýþ, diyelimki birileri içerden haber aldý ve bu hareketi.yaptý,ki öyle görünüyor bu durumda þu soruyu sormak gerekir neden diðerlerinde bu hareket olmadý? Demekki Dgzetede bir göz var ve bu göz hisseyi topluyor bunu nasýl söylüyorum çünki 12 þubatta baþladýðý hareketi 9 martta düþerek þelale düþüþü ile hacimsiz bitirmiþ, bu dipten tekrar toplanmak istediðini bana gösteriyor .
Toplanacak hisse yüzde 7 yani yaklaþýk 7 kusur milyon lot, bunlarýn tamamýný hiç satýþ yaptýrmadan veya gelen satýþlarýda alarak yükselte yükselte hergün sanýrým 5-10 günü tavan tavan buldururdu,buda dikkat çekerdi ve de tüm hisseler topkanamazdý, maksimum lotu toplamak için gerekli yerlerde yukarýdab basýyorlar benim izlenimim bu,bunu son 3 günlük hareketinde de yaptýlar,rahatça yapabiliyorlar çünki ellerinde fazla lot olduðundan istedikleri yerde verip alýyor aþaðýda yada yukarýda istedikleri fiyata getiriyorlar,neye göre ne kadar lot alabildiklerine göre, yani yeterince lotu yükselterek alýyorlarsa yükseltiyorlar o anda hala hedefe ulaþmamýþlarsa basýyorlar,oluþan emirleri gördüklerinden tekrar alýyorlar, bu iþlemler bence hedeflerini tutturamayana kadar devam edecek,yani bi noktadan sonra artýk olmuyor diyecekler toplayacaklar veya bu kadarý tamam deyip çaðrý fiyatý için busefer hamlelere devam edecekler.Tüm bu söylediklerim þu ihtimale dayanarak olabilir, karlý olan bir þirket borçsuz ce halka açýklýk oraný çok az,dolayýsýyla bu þirkete biçilen deðer direk patron cebine gidecek topladýklarý hisselerle.
Bunlar tamamen benim yorumumdur.
Çaðrý vs bazý þeyler açýklanana kadar her dümen dönebilir açýkçasý.
Diðerlerine gelince, dohole girecek olan para sebepli sanýrým dohol yükseliyor eyvallah, hrgz ve doholü toplamak kolay deðil o yüzden onlar farklý þekilde yükseliyor bence.Kafama takýlan þu, 1,1 milyar dolar dohol haricindeki diðer gruplar içinse dohol ün kendi borçlarý bu paradan düþülmedenmi diðerlerine verilecek,kafam biraz karýþýk, adam gibi özetleyende çýkmadýki.yani demek istediðim dohol ün borcu diðerlerine yansýmayacaksa dgzete ve hrgz te daha fazla para düþecek
Yatýrým tavsiyesi deðildir
VIA_F1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz olayý hiç anlamamýþsýnýz dostum hurgz Dgzte yada diðerlerine herhangi bir para verilmeyecek Dohol un bu sirketlerdeki paylarý satýlýyor dolayýsýyla para Dohol e gelecek diðerlerinin sahibi deðiþiyor...
ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Yani Hurgz yada Dgzte nin kasasýna bir para girmiyor para Dohol ün kasasýna giriyor diðerlerinin sahibi deðiþiyor ben böyle anladým yanlýþ diyen varsa doðrusunu yazsýn bir arkadaþ...
ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Krediyi ziraat bankası verecekmiş haberlerde yazıyor.bi yalan haberi daha boşa çıkartmış olduk.kredi vermezler diyenlere gelsin
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri