VOÝP vadsýtasýný ciddiye alanlar olmuþtur, inþallah...8.52 den gard alýp, 8.14 den yerine koymak gibi
VOÝP vadsýtasýný ciddiye alanlar olmuþtur, inþallah...8.52 den gard alýp, 8.14 den yerine koymak gibi
Temettüden kesilen 4.3785 krþ (%15) stopaj nasýl çözümleyecekler.(1000 lot hissede 43.85 tl )
Vergi dairesinden vergi iadesimi talep edilecek?
Temettü sonrasý alýnan paylarýn hesaplamasý nasýl olacak?
Bu saatten sonra stopajdan ziyade dolar kuru daha çok önem arz ediyor.
YTD
Tabi ki iþlerine nasýl geliyorsa öyle. Yani brüt temettüyü (0,2919 tl) düþecekler fiyattan.
Spk bu temettünün düsülmesini nasýl kabul etti hala anlayamiyorum.
Demirören medya zaten 25 milyon tl ye yakýn temettü aldý. Temettuyü sanki Demirören medya verdi de bu meblaðý çaðrý fiyatindan düþüyor. Bu nasýl mantýk anlamak zor.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarýn ve çarþamba artýk direkt kurla paralel hareket eder. Muhtemelen 8.35 civarý açar. kur 6.14 lerden yukarý her çýkýþýnda buda hareketini sürdürür. Çarþamba günü 15.30 da netleþtir çaðrý fiyatý. Orda marj biter artýk. Çarþamba borsada satýnca da ptesi gelecek para cuma çaðrýdan verince de. Komisyon ödememek için çaðrýdan vermek daha mantýklý.
Çoooook bekledim ama deðdi. Tüm portföy + kredi ile girdim. Þimdi tüpçüye girecek. 4.80 den çaðrýya razý idik.![]()
Bayramdan önce 8.08 den verdiklerimi bugün 8.05 den geri aldým. Tüpçünün eline ben verecem.... Srn bu kadar deðerli bi varlýðý al sonra 2 kuruþ için ucuz hesaplara gir... Ucuz hesap bi tarafýna kaçtý... Bence iyi bir ders aldý tüpçü... Enerjisini daha faydalý þeylere saklar artýk... (Sanmýyom ama) [emoji3][emoji3]
Lenovo P1ma40 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri