Namuzsuzluga devam
Namuzsuzluga devam
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
noldu simdi ne krilmaz 3.27 mis. geri sardi yine. hacmi olmayan kagidi goturemiyorsa kumda oynasin. biraksik bu isleri bilen birine de yolumuza bakalim
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugunki hareket çok agresifti olan hacmin büyük kýsmý 3.20 üzerinde oldu.ufak bir giriþ yaptým.haftaya güzel yerlere gidecek görüntüsü var
ASUS_T00I cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sira buna da gelsin artik cok bekledik. Bugunun pastasi olan koyarsa guzel olacak
SM-P602 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...90#post1023290
haftalýk hisse yarýþmamýza alalým tahminlerinizi
bir halt olacaðý yok.
Beyler bizim hisee birkac grubun listesinde. Yolumuz acik. El sallayin pztesi 3.14
SM-P602 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen bu isi bilmiyorsun spek.3 den verdin bana bakalým ben sana kactan verecem
ASUS_T00I cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalým aþaðý baský ne zaman bitecek.
Güzel bir haberle güneþli günlere geçebiliriz.
Mesala Hürriyet ile birleþme veya temettü daðýtma kararý veya bedelsiz veya 9 aylýk bilançoda süpriz rakamlar.
Bu þirketin geçen yýlýn bilançosu ve bir olumlu geliþmeyi fiyatlamadýðý bir gerçek.Þöyle hisseye herifin parmaðý dokunsa 5 e gidebilir.
Spekülatör efendi el mi yaman senmi önümüzdeki süreç gösterecek.Ben zaten temettü için uzun vadeli satýn aldým.Sen hisseyi buralarda baskýladýkça küçük yatýrýmcý üþüþüyor.zaten kaç lot var ki piyasada.
Yer Ýmleri