noldu simdi ne krilmaz 3.27 mis. geri sardi yine. hacmi olmayan kagidi goturemiyorsa kumda oynasin. biraksik bu isleri bilen birine de yolumuza bakalim
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
noldu simdi ne krilmaz 3.27 mis. geri sardi yine. hacmi olmayan kagidi goturemiyorsa kumda oynasin. biraksik bu isleri bilen birine de yolumuza bakalim
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugunki hareket çok agresifti olan hacmin büyük kýsmý 3.20 üzerinde oldu.ufak bir giriþ yaptým.haftaya güzel yerlere gidecek görüntüsü var
ASUS_T00I cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sira buna da gelsin artik cok bekledik. Bugunun pastasi olan koyarsa guzel olacak
SM-P602 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...90#post1023290
haftalýk hisse yarýþmamýza alalým tahminlerinizi
bir halt olacaðý yok.
Beyler bizim hisee birkac grubun listesinde. Yolumuz acik. El sallayin pztesi 3.14
SM-P602 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen bu isi bilmiyorsun spek.3 den verdin bana bakalým ben sana kactan verecem
ASUS_T00I cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalým aþaðý baský ne zaman bitecek.
Güzel bir haberle güneþli günlere geçebiliriz.
Mesala Hürriyet ile birleþme veya temettü daðýtma kararý veya bedelsiz veya 9 aylýk bilançoda süpriz rakamlar.
Bu þirketin geçen yýlýn bilançosu ve bir olumlu geliþmeyi fiyatlamadýðý bir gerçek.Þöyle hisseye herifin parmaðý dokunsa 5 e gidebilir.
Spekülatör efendi el mi yaman senmi önümüzdeki süreç gösterecek.Ben zaten temettü için uzun vadeli satýn aldým.Sen hisseyi buralarda baskýladýkça küçük yatýrýmcý üþüþüyor.zaten kaç lot var ki piyasada.
Yer Ýmleri