Anket Sonuçlarını Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?

Oylayan
159. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 50,000-60,000 ARASI

40 25.16%
  • 40,000-50,000 ARASI

12 7.55%
  • 60,000-70,000 ARASI

84 52.83%
  • 40,000 'den AZ

29 18.24%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 86/119 İlkİlk ... 3676848586878896 ... SonSon
Arama sonucu : 950 madde; 681 - 688 arası.

Konu: 2018-2019 ekonomık krizi bekleniyor#borsa neden düşmüyor? Büyük hisse analizleri

1.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    Dünyalı vatandaşlar bu yatırım işlerinde YALNIZ başlarına maalesef sistem YOLMA üzerine kurulu,
    PAZARLA sat mantığı daima geçerli
    BENİ takip eden bunca insana teşekkür
    belli bir süre yazamayabilirim bu yüzden SİZE tek tavsiyem
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...50#post1772150
    link içindeki linkler ve içindeki linkleri tek tek okumanız ve 3 adet forumumu baştan SONA zahmet edip inceleyerek okumanız olacaktır.
    #####
    Haklı mıyım? sonuna kadar haklıyım. ki bunu yapılan saldırılardan anlayabiliriz.
    unutmayın bir kaç PAZARLAMACI sizin düşüncenizi değiştirip krizin içine çekecektir.FARK ettiğinizde ise çok geç olacak
    insanoğlu çok karaktersizdir çok bencildir.bu yüzden Allah daima bir kitap bir peygamber indirmiştir belki akıllanan kafasını kullanmayı bilenler olur diye
    ancak mağlum gıdalarımız bile artık Gerizekalılık yapıyor bilimsel olarak tespit edilmiştir.
    unutmayın dünyanın görüp görebileceği en büyük FİNANSAL kriz kapıda.devamında mutlaka bir bahane bulup RALLİ yapılacaktır
    bakın PAYLAŞTIĞIM grafikler örnek olsun.
    ADAMLAR halen pazarlama peşinde çünkü yüksek faiz ortamında taşıdıkları MAL kadar aylık FAİZ zararları oluyor.
    GERÇİ onlar için Sınırsız para basma yetkisi olunca zaten faizin bir etkisi onlara yok ama parayı basıp devletlere borç verip faizi ile isteyerek tüm insanlığı köle yerine koyuyorlar.ve kimse ses çıkartmıyor çok ilginç ve vahim kısım burası üstelik yasa koyanlarda onlar.
    ####
    neyse HALKB evet 5 tl olabilir çünkü PD/DD ile FK oranları 2008 krizinde 0,25pd ye kadar düşmüştü benim hatırladığım.
    ancak ORAARA kadar gelsin elinde nakit olan ben ve çevrem yine BİR sinyal veririz şimdi alın diye.
    Abi seni okurken 2008 krizini anlatan The Big Short filmindeki doktor aklıma geliyor dediğin gibi şu piyasada çok temkinli olmak gerekiyor, saygılar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,541
    Blog Entries
    3
    daha garpuz kescedük...
    gitmek yoqh...

cızıtdurmaya devam et...

beh eglenceli oliy....
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

3. Ulan gidişin bile yanlış zamanlama yaa ;))
    "Ayı" dediğin borsa düşerken gider mi yaa

4. http://www.hisse.net/topluluk/showth...16#post1800616
    2021 2020 yıllarında Herkes kriz kriz diye bağırırken ben ALIM ALIM diye söylemlere başlarım
    link içindeki linkleri okuyunuz.

DOLAR tavanı görülüyor halen BAKIN birileri nedense 4,70in altına BIRAKMADI doları
    EURO daha hızlı getirecek
    NİSAN sonuna kadar EURO 4,89 a kadar tırmanıp 4,70 e geri gelir oradan vermezler ALTLARA daha ve ZİRVE arar kendine 5,25leri görür
    Haziran gibi teknik analizde görürsünüz fiyatları ancak zmanlama hafif kayabilir
    bakın ne dedim EYLÜL 2017 de 3,35 altına inidrmezler demedim mi? aylarca ne oldu?

ben bir şey söylüyorsam elbette oluyor çok ilginç değil mi?

#####
    Koskoca Sabancısı koçu büyük şirketler turkcell bile kendi hiselerini 500 000 000 dolarlık satmadı mı MAYIS ayında 2017 de?_
    adamların bildikleri birşey yok mu sizce?
    piyasada REELde kriz zaten var
    insanlar harcıyor işte bu HARCAMA istekleri KRİZLERİ daha şiddetli yapıyor çünkü ödemek için nakit yoksa HERŞEY daha da diplere gider bunu unutmayın
    #####

5. ####
    KISACASI piyasayı izleyen PROGRAM veya siz nasıl adlandırırsanız ALGORİTMA da diyebilirsiniz BİREYLERİN
    hesaplarında ki BOŞtaki PARA miktarına göre KRİZ yaratabiliyor.
    HERKES hissede mi HİSSE piyasası diplere gidiyor
    HERKES dövizde mi döviz baskılanıyor ama bir yere KADAR bakın NİSAN 2017 de yazmadım mı EYLÜL e kadar DOLARI 3,35lere kadar baskılayacaklar diye?
    veya ALTIN mı altın baskılanıyor
    işte bu yüzden VATANDAŞA söylediğim tek ŞEY piyasaya Elindekileri göstermemeleri ALTIN mı alacaksın KAYITLI hesapta tutma
    DÖVİZ mi alacaksın KAYITLI hesapta tutma
    ####
    PLATIN mı alacaksın kayıtlı tutma
    petrol mu alacaksın kayıtlı tutma
    ####
    ancak paylaştıklarım gibi akıl KITSA ne anlatsak BOŞUNAdır.yukarıda ki MESAJ no 684 te paylaştığım link ve içindeki linklerdeki YAZILARIMI okuyun ve forumlarımı BAŞTAN sona okuyun biraz anlatabilirsem ne mutlu bana.
    ####
    bakın mesela PRKME yıllarca süren operasyon hisseyi önce ÇÖP gösterdi TEMEL değerlerde ve baskılandı sattırıldı ve ralli yapıldı
    COMDO çok paylaşılıyordu 2014te ne oldu 2-3 yıl operasyon yapıldı ÇÖP gsterildi TOPLANDI bir kaç ayda %300 getirildi
    ve 60tl hatta 100tl olacaktır bundan nasıl eminim diyorsanız
    ARAŞTIRINIZ avrupanın OTOMOTİV devlerine kim parça üretiyor
    OTKAR vs .gibi ralli yapacaktır veya şu meşhur hisse gibi sadece DİNGİL üretmüyor
    bakın araştırın
    KAREL mesela en dipleri gördü fazla oynayamadılar TEMELLeriyle 3 kağıt bizde çok .ne oldu 1,5tl idi 5 oldu yazdık 12tl yi kıracak dedik 7tl yi aştı
    RYSAS,ESCOM,EDIP,ve söylediklerim hep tutmadı mı
    ALBRK yı düşecek dedim 1,10 yi gösterecekler topladım çok şükür 0,90 ı bile gösterebilirlerdi birirleri sabırsızlık yapıp eldekini BASINca ralli yapmadı mı?
    tam o sırada TAHTAYI takip ediyordum bir küçük yatırımcı aslında küçük sayılmaz milyon lot bastı çünkü tavana kadar
    satınca ralliyapmadı mı
    ?tam o sırada AL sinyali verdi yazmadım mı 1,15tl idi?
    bakın birileri beni sevmez ancak birileri ise o sevmeyenlere izin verdikleri için belki yazdıklarıma ara verecem. bu yüzden yardımcı olabilecek tüm yatırımcılar forumlara iyi kötü birşeyler yazarsa çk iyi olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,902
    yazmaktan vazgeçmeyin çünkü bu piyasada her şeyin konuşulması lazım... olumsuz mesaj yazanlar okumayıversinler ve artık her yerde tek sesliliğe karşı çıkılması gerekir...

Valla kendi adıma forumun en önemli ilk 3 topiğinden biri.Kimse gerçekleri sevmez.Sayın ersoydelta hisselerin yorumlandığı övüldüğü bir forumda kriz olabilir diyor en doğrusunu yapıyor.Bence de olacak da zamanlama nedir tevatür muhtelif ))))))

8. Ya arkadaşlar tamam bizde özgürlükçüyüz farklı sesleri duymaktan yanayızda;

Bu Ersoydelta denen arkadaş o kadar hatalı öngörüsüne rağmen bir özür dilemeyip her geldiğinde ülke yandı bitti hepimiz mahfolduk edebiyatı yaparak neyi amaçlıyor?

2020-2021 de kriz olacakmış.Ya ben böyle saçma bişey duymadım.Neye göre tarih veriyorsun?Nerenden uyduruyorsun?Nostradamus musun?

Yakın bir tarihte büyük çaplı bir ekonomik kriz öngörüyorum.Pek tabi yanılabilirimde ama bu bu durumlardan ve bu hatalardan bu çeşit bir öngörüm var diyebilirsin.Kimsede sana çemkirmez.

Ama arkadaş diyorki 50 tane linkteki tüm yazılarımı okuyun beni öyle anlayabilirsin falan sen kimsin?

Bu memlekette ben oldum delisi yüzünden çekmediğimiz kalmadı.Azcık insaflı olun.

İşte arşiv gözümüzün önünde.5 tane doğru çıkmışsa 20 tane hatalı öngörün var hala ben demiştim sahtekarlığındasın.

Yönetimden ricam topiğin çöplüğe gömülmesidir.Üslubu ve kriz edebiyatı fazlasını hakediyor.

Sayfa 86/119 İlkİlk ... 3676848586878896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •