50,000-60,000 ARASI
40,000-50,000 ARASI
60,000-70,000 ARASI
40,000 'den AZ
daha garpuz kescedük...
gitmek yoqh...
cızıtdurmaya devam et...
beh eglenceli oliy....
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
"İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"
Ulan gidişin bile yanlış zamanlama yaa ;))
"Ayı" dediğin borsa düşerken gider mi yaa
http://www.hisse.net/topluluk/showth...16#post1800616
2021 2020 yıllarında Herkes kriz kriz diye bağırırken ben ALIM ALIM diye söylemlere başlarım
link içindeki linkleri okuyunuz.
DOLAR tavanı görülüyor halen BAKIN birileri nedense 4,70in altına BIRAKMADI doları
EURO daha hızlı getirecek
NİSAN sonuna kadar EURO 4,89 a kadar tırmanıp 4,70 e geri gelir oradan vermezler ALTLARA daha ve ZİRVE arar kendine 5,25leri görür
Haziran gibi teknik analizde görürsünüz fiyatları ancak zmanlama hafif kayabilir
bakın ne dedim EYLÜL 2017 de 3,35 altına inidrmezler demedim mi? aylarca ne oldu?
ben bir şey söylüyorsam elbette oluyor çok ilginç değil mi?
#####
Koskoca Sabancısı koçu büyük şirketler turkcell bile kendi hiselerini 500 000 000 dolarlık satmadı mı MAYIS ayında 2017 de?_
adamların bildikleri birşey yok mu sizce?
piyasada REELde kriz zaten var
insanlar harcıyor işte bu HARCAMA istekleri KRİZLERİ daha şiddetli yapıyor çünkü ödemek için nakit yoksa HERŞEY daha da diplere gider bunu unutmayın
#####
####
KISACASI piyasayı izleyen PROGRAM veya siz nasıl adlandırırsanız ALGORİTMA da diyebilirsiniz BİREYLERİN
hesaplarında ki BOŞtaki PARA miktarına göre KRİZ yaratabiliyor.
HERKES hissede mi HİSSE piyasası diplere gidiyor
HERKES dövizde mi döviz baskılanıyor ama bir yere KADAR bakın NİSAN 2017 de yazmadım mı EYLÜL e kadar DOLARI 3,35lere kadar baskılayacaklar diye?
veya ALTIN mı altın baskılanıyor
işte bu yüzden VATANDAŞA söylediğim tek ŞEY piyasaya Elindekileri göstermemeleri ALTIN mı alacaksın KAYITLI hesapta tutma
DÖVİZ mi alacaksın KAYITLI hesapta tutma
####
PLATIN mı alacaksın kayıtlı tutma
petrol mu alacaksın kayıtlı tutma
####
ancak paylaştıklarım gibi akıl KITSA ne anlatsak BOŞUNAdır.yukarıda ki MESAJ no 684 te paylaştığım link ve içindeki linklerdeki YAZILARIMI okuyun ve forumlarımı BAŞTAN sona okuyun biraz anlatabilirsem ne mutlu bana.
####
bakın mesela PRKME yıllarca süren operasyon hisseyi önce ÇÖP gösterdi TEMEL değerlerde ve baskılandı sattırıldı ve ralli yapıldı
COMDO çok paylaşılıyordu 2014te ne oldu 2-3 yıl operasyon yapıldı ÇÖP gsterildi TOPLANDI bir kaç ayda %300 getirildi
ve 60tl hatta 100tl olacaktır bundan nasıl eminim diyorsanız
ARAŞTIRINIZ avrupanın OTOMOTİV devlerine kim parça üretiyor
OTKAR vs .gibi ralli yapacaktır veya şu meşhur hisse gibi sadece DİNGİL üretmüyor
bakın araştırın
KAREL mesela en dipleri gördü fazla oynayamadılar TEMELLeriyle 3 kağıt bizde çok .ne oldu 1,5tl idi 5 oldu yazdık 12tl yi kıracak dedik 7tl yi aştı
RYSAS,ESCOM,EDIP,ve söylediklerim hep tutmadı mı
ALBRK yı düşecek dedim 1,10 yi gösterecekler topladım çok şükür 0,90 ı bile gösterebilirlerdi birirleri sabırsızlık yapıp eldekini BASINca ralli yapmadı mı?
tam o sırada TAHTAYI takip ediyordum bir küçük yatırımcı aslında küçük sayılmaz milyon lot bastı çünkü tavana kadar
satınca ralliyapmadı mı
?tam o sırada AL sinyali verdi yazmadım mı 1,15tl idi?
bakın birileri beni sevmez ancak birileri ise o sevmeyenlere izin verdikleri için belki yazdıklarıma ara verecem. bu yüzden yardımcı olabilecek tüm yatırımcılar forumlara iyi kötü birşeyler yazarsa çk iyi olur.
yazmaktan vazgeçmeyin çünkü bu piyasada her şeyin konuşulması lazım... olumsuz mesaj yazanlar okumayıversinler ve artık her yerde tek sesliliğe karşı çıkılması gerekir...
Valla kendi adıma forumun en önemli ilk 3 topiğinden biri.Kimse gerçekleri sevmez.Sayın ersoydelta hisselerin yorumlandığı övüldüğü bir forumda kriz olabilir diyor en doğrusunu yapıyor.Bence de olacak da zamanlama nedir tevatür muhtelif))))))
Ya arkadaşlar tamam bizde özgürlükçüyüz farklı sesleri duymaktan yanayızda;
Bu Ersoydelta denen arkadaş o kadar hatalı öngörüsüne rağmen bir özür dilemeyip her geldiğinde ülke yandı bitti hepimiz mahfolduk edebiyatı yaparak neyi amaçlıyor?
2020-2021 de kriz olacakmış.Ya ben böyle saçma bişey duymadım.Neye göre tarih veriyorsun?Nerenden uyduruyorsun?Nostradamus musun?
Yakın bir tarihte büyük çaplı bir ekonomik kriz öngörüyorum.Pek tabi yanılabilirimde ama bu bu durumlardan ve bu hatalardan bu çeşit bir öngörüm var diyebilirsin.Kimsede sana çemkirmez.
Ama arkadaş diyorki 50 tane linkteki tüm yazılarımı okuyun beni öyle anlayabilirsin falan sen kimsin?
Bu memlekette ben oldum delisi yüzünden çekmediğimiz kalmadı.Azcık insaflı olun.
İşte arşiv gözümüzün önünde.5 tane doğru çıkmışsa 20 tane hatalı öngörün var hala ben demiştim sahtekarlığındasın.
Yönetimden ricam topiğin çöplüğe gömülmesidir.Üslubu ve kriz edebiyatı fazlasını hakediyor.
Yer İmleri