Sayfa 669/1024 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,345 - 5,352 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. bloomberghtden alıntı
    "FAİZE MÜDAHALE EDECEĞİZ"

Kredi Garanti Fonu (KGF) piyasayı rahatlattı, teşvikler yatırımcıları harekete geçirdi. Faiz konusu, bu konuya da müdahele edeceğiz. Serbest piyasa... Biz öyle bir müdahale yaparız ki, yatırımlarımızın önünü açmış oluruz. Eğer yüksek faizlerle biz yatırımcıyı köşeye sıkıştırırsak yatırım durur, netice alamayız. İstihdam teşvikleri de çok ciddi kolaylıklar sağlıyor. Vergi indirimleri de yine yatırımcılarımız için önemli.

2. Faiz'e nasil mudahale edecek ?

Bir de onu soylese..

3. yine sifir faiz geyigine basladi, dolar topladi herhalde... dovizi atesleyecek bir kac sey daha soyler ondan sonra bakin kilicdar yuzunden doviz yukseliyor..

4.  Alıntı Originally Posted by kemalkonyadan1 Yazıyı Oku
    bloomberghtden alıntı
    "FAİZE MÜDAHALE EDECEĞİZ"

Kredi Garanti Fonu (KGF) piyasayı rahatlattı, teşvikler yatırımcıları harekete geçirdi. Faiz konusu, bu konuya da müdahele edeceğiz. Serbest piyasa... Biz öyle bir müdahale yaparız ki, yatırımlarımızın önünü açmış oluruz. Eğer yüksek faizlerle biz yatırımcıyı köşeye sıkıştırırsak yatırım durur, netice alamayız. İstihdam teşvikleri de çok ciddi kolaylıklar sağlıyor. Vergi indirimleri de yine yatırımcılarımız için önemli.
    Yakında mevduat faizlerini kafaya takarlar dedim idi..
    Çok dillendi 15 de 15 uuwww abovvv diye..

Bi antin kuntin yol da mevduat faizleri için düşünüyorlardır şimdi harıl harıl..

Banka Mevduat Faizleri topiğinden Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz topiğine transfer olma zamanı geliyor demek ki?

%15i kac kisi alabildi su forumda sehir efsanesine donustu is.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    sizin bu oranı aldığınız şehir neresidir ? Geçmiş sayfalarda yazmışsınız yine 15 aldım diye ama, ne şehir ne miktar var. 5 milyon için mi , 15 milyon içinmi yoksa 400 bin tl. için mi verdiler. Şube md. yok böyle bir oran diye ısrar ediyor.
    ilk paylaşımımda miktar var ama tekrar yazayım 600+ İstanbul Çiftehavuzlar şb.daha az bir orana razı olana tabiki böyle bir oran yok diyecekler neticede pazarlık bu

8.  Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    Garanti ye amasya 100k hafta ici (ufak bankalar la iş tutamıyorum)14.25 den bağladım
    garantiyle konuşayım.İlginiz için teşekkürler.

Sayfa 669/1024 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •