Alýntý Originally Posted by sadecegrafik Yazýyý Oku
Ben de %100 ALTIN fonu var BES te. Bir zararým olmadý. 6 senedir BES teyim ve getirisinden çok mutluyum.

BES te en iyi fon enflasyonist ortamlarda ALTIN fonudur veya yabancý hisse fonlarýdýr.

BES bir çukur fikrine katýlmýyorum.

BRICS ve ABD hisse fonlarý olan BES bile var. Son 3 senede DOLAR getirisinden fazla getiri saðladý.

BES te fon zamanlamasý önemli. Ama bizim insanýmýz fon kýrýlýmlarýný okumadýðý için körleme fon seçiyor sonra zarar ettim.

Ýnanmayan buradan FON TÝPÝ olarak Emeklilik Fonlarý seçsin. Listeyi incelesin.

Günde yaklaþýk 1 saatim KAP tan fon sunum raporlarýný okumakla geçiyor. Ona göre strateji belirliyorum.

http://www.tefas.gov.tr/FonKarsilastirma.aspx
Bakýn bir google da araþtýrýn ARJANTÝNDE o BES lere ne olmuþ sonra tekrar konuþalým çukur mu deðil mi beyin fýrtýnasý yapalým. Bilirmisiniz bu ülkede bir zamanlar ZORUNLU tasarruf adý altýnda ücretlerden haraç kesildi sonra hepsi mundar edilip AKP döneminde büyük bir lütufmuþ gibi millete geri ödendi. Sahi ya ÝÞSÝZLÝK sigortasýnda toplanan paralar tek hesaba aktarýlmýþ derler bilinen o ki o paralarýn ÝÞSÝZLÝK ödemeleri dýþýnda kullanýlmasýný engelleyen bir yasa vardý ne oldu o yasaya ? Bana dokunmayan yýlan bin yaþasýn demekle bu iþler olmaz her neyse bol kazançlar.