Sayfa 455/1024 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Hâlâ özel sektör yok kamu sektörü diye bakanlar varya hayret ediyorum. Bakin kisaca yazayim. Ayrim soyle yerlesiklerin birikimi, yabancilarin(!) birikimi.
    Yabancıların birikimine dokunamazlarmış, iyi güzel. Daha da güzeli besi işine yabancı da para giriyor zannetmek. Beşi işinde tek yabancı muntafon cinsi olanlar, onlar hep dahil besi işine, ana malzeme onlar zati😁

2. Bütün bankaların dövizdeki makas aralığını gösteren site vardı arkadaşlar. O siteyi unuttum paylaşabilecek varmı?

Alıntı Originally Posted by orhanyıldız Yazıyı Oku
    Bütün bankaların dövizdeki makas aralığını gösteren site vardı arkadaşlar. O siteyi unuttum paylaşabilecek varmı?
    https://dovizborsa.com/banka/

Bi haber mi var az çıktım sol seridi kapatmıs. CRASH yapacak gibi

Hadi bakalım shortcular memleket sizin gibi battal gazileri bekliyor satın Dolarlarınızı badem bıyık beton ekonomisine sahip çıkın.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bankaların likidite açığı dün rekor kırdı. Dün paylaşmıştım. Bu paranın büyük bir kısmı dövize kaymasın diye tcmb tahminime göre kotasyon repoyu da kapatmaya çalışıyor ama bir şekilde bankaların da likidite açığını kapatabilmesi lazım.Yoksa default ederler. O nedenle tümünü geceliğe kaydırmaya çalışıyor ama orada da başka sıkıntılar var.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sayın ayhan baskan, her gün haber var ama anlayan yok, bu memlekette 9 gün eller havaya eğlenilip durdular şimdi BEDEL ödeme zamanı .

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Hadi bakalım shortcular memleket sizin gibi battal gazileri bekliyor satın Dolarlarınızı badem bıyık beton ekonomisine sahip çıkın.
    6,46 dan longlara ek yaptım abi sen ne diyosun :D
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Sayfa 455/1024 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •