
Originally Posted by
turkuazmavii
Bende uzun zamandır bu forumu takip eden birisi olarak şunu yazayım arsa öyle hiç de dağ başında falan değil. Sanayi izni olan bir arsa. Yani normal arsalardan daha kıymetli bir arsa. Yorum yaptığınız hissenin fabrikasına uğramamış, arsasını görmemiş olabilir misiniz? :)
Tüm faaliyetlerini, karlılığını bir kenara bıraksanız bile Acsel yönetimi bu gün çıkıp bu arsayı satıyorum dese hisse alır başını gider. Bir sürü böyle örnek hisse var.
Borsa yatırım ve sabır işi diyen arkadaşlarıma katılıyorum. Bu tahtada günlükçülerin ayaklarını tırpanlarlar... Şirketi beğeniyorsanız yatırımı yapar, hedef fiyatınızı koyar sonra hedef fiyata ulaştığında satarsınız. Bu hisse öyle günlük takip edeceğiniz bir hisse değil.
Bırakın pandemiyi Libyadaki olumlu gelişmelerin, TPAO'unun faaliyetlerine verdiği ham maddeyi bile yazmıyorum. Kaldı ki Verusa'nın altın madeninde altını neyle çıkartacaklar.. :).
Bu arada speklere de saygı duymalıyız... Sonuçta onlar kazanırsa biz de kazanacağız. :)
Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi ve kimseyi töhmet altına almak için yazılmış değildir. Sadece fikirlerimi paylaştım.
Not: Bu hisse 2,16 dan beri takibimdedir. :)
Yer İmleri