Sayfa 474/802 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ank_gfb_06 Yazıyı Oku
    teknik hikaye speğin patronun keyfi ne zaman derse

bir kaç gündür flamaydı bayraktı yukarı kırdı diye atlayanlara spek ders veriyor

ışığı gören geliyor misali flamayı gören geliyor güya yatırımcılar

bu kağıt 2 aydır yatayda 4 defa dip yapıp dönüyor hani çift dip yapıp dönerse giderdi kağıtlar bu niye gitmiyor

flamayı kırdı 2 gün üstünde kaldı niye uçup gitmedi

bizim şikayetimiz kağıdın gitmesi değil speğin yaptığı işlemler

bunların yaptığı lambalamayı ben yapayım tahtada bana 1 yıldan az ceza vermezler

geçenlerde bunlara kızıp birkaç lambalamada ben yaptım uyarı aldım devam edersen 6 ay işlem yasağı gelicek diye

günlük yaptıkları işlemlerin çoğu karşılıklı al gülüm ver gülüm sağ cep sol cep olayı onlarca şirketten hesapları olunca

ama inat sana lot yok elimdeki lotuda biliyorlar 11 den vermedim burdan hiç vermem bunlardan kazandığım parayla apartman dikecem boş duran arsama
    😊 Sen de çok almışsın demekki adamları huzursuz etmişsin, ben hubvc de zamanında 1.6 lardayken 5000 lot almıştım, sonra satayım dedim,100 lot bile satılmıyordu benim lotları alıp tavana gitti. Ama sonradan popüler olunca ne hacimler yapıldı kağıtta. Bunu da birgün reklam yapsa nerelere gider allah bilir:)

2.  Alıntı Originally Posted by monderixu Yazıyı Oku
    �� Sen de çok almışsın demekki adamları huzursuz etmişsin, ben hubvc de zamanında 1.6 lardayken 5000 lot almıştım, sonra satayım dedim,100 lot bile satılmıyordu benim lotları alıp tavana gitti. Ama sonradan popüler olunca ne hacimler yapıldı kağıtta. Bunu da birgün reklam yapsa nerelere gider allah bilir:)
    reklam hazır ayağına geldi pandemiyle

temizlik maddesi üretmesi 3 vardiye hiç ara vermeden çalışması sondaj için tedarikçi olması

ama spek tam kapasite çalışıyorum haberinin geldiği gün bile %5 eksi kapadı bilanço iyi geldi o gün eksi kapadı

adam istemiyor gitmesini belli aralıkta inip çıkartıp kazanayım derdinde

yoksa kapasitesinide %50 artırdı üretimde sıkıntı yok pazarda da iyi tutunmuş satıyor malını

ya yukarı sürerek mal alacak elimizden yoksa buralarda beklektikçe mal kaybedecek

3.  Alıntı Originally Posted by ank_gfb_06 Yazıyı Oku
    reklam hazır ayağına geldi pandemiyle

temizlik maddesi üretmesi 3 vardiye hiç ara vermeden çalışması sondaj için tedarikçi olması

ama spek tam kapasite çalışıyorum haberinin geldiği gün bile %5 eksi kapadı bilanço iyi geldi o gün eksi kapadı

adam istemiyor gitmesini belli aralıkta inip çıkartıp kazanayım derdinde

yoksa kapasitesinide %50 artırdı üretimde sıkıntı yok pazarda da iyi tutunmuş satıyor malını

ya yukarı sürerek mal alacak elimizden yoksa buralarda beklektikçe mal kaybedecek
    Spek GÜÇLÜ DEĞİL o zaman yani küçük spek daha hiseyi 2-3 gün bile prim yaptıramıyor. Bırak tavan yaptırma hareketlerini.

4.  Alıntı Originally Posted by Yeşil Yazıyı Oku
    Spek GÜÇLÜ DEĞİL o zaman yani küçük spek daha hiseyi 2-3 gün bile prim yaptıramıyor. Bırak tavan yaptırma hareketlerini.

küçük olsa yine iyi mikro türünden bu, mercekle mikroskopla ancak görebilirsin

kağıda bi destek atışı var görmelisin her kademeye 15 lot alış giriyor

sonra biri gelip 15 lotu elinden alınca zırlıyor ağbilerini çağırıyor

gelen ağbileride 20 şer lot alış yazıyor o denli bir tahta yani

bazen benimde canım sıkılıyor bir aşağı bir yukarı tarıyorum hisseyi maksat ekşın olsun

eminim bizim micro spek seviniyordur aha spek geldi diye izliyordur heyecanla tahtayı

5.  Alıntı Originally Posted by ank_gfb_06 Yazıyı Oku
    teknik hikaye speğin patronun keyfi ne zaman derse

bir kaç gündür flamaydı bayraktı yukarı kırdı diye atlayanlara spek ders veriyor

ışığı gören geliyor misali flamayı gören geliyor güya yatırımcılar

bu kağıt 2 aydır yatayda 4 defa dip yapıp dönüyor hani çift dip yapıp dönerse giderdi kağıtlar bu niye gitmiyor

flamayı kırdı 2 gün üstünde kaldı niye uçup gitmedi

bizim şikayetimiz kağıdın gitmesi değil speğin yaptığı işlemler

bunların yaptığı lambalamayı ben yapayım tahtada bana 1 yıldan az ceza vermezler

geçenlerde bunlara kızıp birkaç lambalamada ben yaptım uyarı aldım devam edersen 6 ay işlem yasağı gelicek diye

günlük yaptıkları işlemlerin çoğu karşılıklı al gülüm ver gülüm sağ cep sol cep olayı onlarca şirketten hesapları olunca

ama inat sana lot yok elimdeki lotuda biliyorlar 11 den vermedim burdan hiç vermem bunlardan kazandığım parayla apartman dikecem boş duran arsama
    Kardeş bence sen böyle sığ hisselerde bu kadar büyük işlemler yapıp söz etmek hatta belli etmek büyük oynayanların elindekileri alana kadar alanlarla uğraşmasını sağlar. Zaten kaldıracak spek 20 bin 40 bin veya 80 bin lotla anca 2-3 gün 5-10 kademe prim yaptırır. Eğer spek güçlüyse 500 bin lot veya 1 milyon arası lot hisse toplar ve çok yukarlara götürür.

6.  Alıntı Originally Posted by Yeşil Yazıyı Oku
    Kardeş bence sen böyle sığ hisselerde bu kadar büyük işlemler yapıp söz etmek hatta belli etmek büyük oynayanların elindekileri alana kadar alanlarla uğraşmasını sağlar. Zaten kaldıracak spek 20 bin 40 bin veya 80 bin lotla anca 2-3 gün 5-10 kademe prim yaptırır. Eğer spek güçlüyse 500 bin lot veya 1 milyon arası lot hisse toplar ve çok yukarlara götürür.
    bekliyoruz işte o speği gelirmi gelmez mi

bizim gördüğümüz ışığı onlar ne zaman görür

yada biz ışık görüyoruz diye tüneldeki tren ışığınımı görüyoruz anlamadım gitti

olmadı eski borsacılardan orhan gencebayı çağıracağız olmadı ahbap derneğine başvuracağız yardım edin diye :)

7. Benim reklamdan kastım,şuan bu hisseyi çok fazla bilen/ tavsiye eden yok,dolaşımdaki hisse sayısı çok az,bizim gibi alıp vermeyenler adamın canını sıkıyor o da oynuyor gün içinde,can sıkıntısını gideriyor,takasları alan satanı ben de izliyorum,alıcı satıcı tarafları hergün yer değiştiriyor,muhtemelen aynı kişi.pandemi sonrası yükselişte deniz yatırımın %10 a yakın mal toplamasıyla 4 gün tavan gitti.
    Hubvc de aynı sığlıktayken birisi çıktı arge dedi,teknoloji startup dedi ve binlerce kişi hisseye girince 20-30 kat yükseldi. Şirketin asıl sahibi bile tüm paylarını satmasına rağmen yine de aldılar. Bu iki şirketi kıyaslamak anlamsız elbette ama dolaşımdaki pay adedi açısından benzerlik taşıdığı için söylüyorum. Yoksa baktığın zaman acsel yıllık 10 milyon kar eden bir şirket.(ki kapasite arttırımı sonrası bu yıl ve önümüzdeki yıl daha da artacağını düşünüyorum) ..sermayesi kadar kar eden şirkete kim ortak olmaz ki? Sürekli de karlılığı artıyor,hem yurtdışı hem yurtiçi çalışıyor,kur etkisi çok olmaz,borç desen o da yok,arsa satışı beklentisi var. Var oğlu var. Şuan buralarda bezdirme politakası yürütülüyor o yüzden teknik de çok işlemiyor,belki 7-8 liralara hatta 5 liralara düşürecek psikoloji bozmak için ama ben bundan aylar önce de yazdım keşke 5 liraya düşürse,ama bu kadarına cesaret edemez tahminimce. O yüzden önceki mesajımda kapatalım ekranı ne hali varsa görsün dedim, baktıkça şeytan dürtebilir aman 😊 Yani bırakın kendi haline oynasın dursun,bir gün birisi gelir oyuncağını alır elinden,sonra onda ondan geri almaya çalışır falan derken bekleyen sabrın sonunda selamete kavuşur. Bu mesajı okuyan tüm arkadaşlara burdan tek birşey söylemek istiyorum,yaklaşık 10 yıldır borsadayım ilk girdiğimde egeenin 40 tl olduğunu aselsanın 5 tl olduğunu thy nin 2 tl olduğu zamanlarda düzenli bir şekilde alım yapıp uzun vade beklemek varken hep günlük alıp satıp 3 kazanıp 5 kaybettim. Ne zaman ki yükselen düşen hisselere hiç bakmadan,sadece aldığım hisseleri uzun süreli taşıyıp düştüğü zamanlarda yeniden alım yapmak için köşede nakit tutmaya başladım, o zaman borsada para kazanmanın ne kadar basit olduğunu öğrendim. Düşünün bugün acsel özelinde bu hisse 10 tl ve siz 1000 lot aldınız,1 tl ye düşene kadar düştükçe alım yaptığınızda zaman önemli değil,birgün tekrar 10 tl ye geldiğinde beklediğiniz zamanın tüm kaybını karşılayacak kârı mutlaka alırsınız. Tek yapmanız gereken,uzun bekleyiş sonrası maliyetinize geldiğinde kurtuldum diyip satmayın.bir meyve bahçesi yetiştirdiğinizi varsayın,belki 10 yıl meyve vermeyecek ama siz ona her yıl bakım yapacaksınız,masraf edeceksiniz,meyve verdiği ilk yıl tutup ağaçları keser misiniz? Borsa oyun yeri değiş yatırım yeridir. Günlük değil aylık değil yıllık bakmak lazım. Bugün kredi ile ev satın aldığınızda nasıl ki 10 yıl boyunca aylık taksit ödüyorsunuz,borsa yatırımını da öyle düşünün,tüm parayı aynı hisseye tek kademeden koyup beklerseniz yazık edersiniz. Uçan kaçan şirketlerin peşinden koşmayın,kararlı,sabırlı ve düzenli işlem yapın,yaptığınız işlemleri not alın,yükselirse nerden satacağınızı düşerse nerden yeni alım yapacağınızı düşünerek girin hisselere. Konuyu hem uzatıp hem de dallandırdığım için kusura bakmayın arkadaşlar ama kendimce edindiğim tecrübeyi paylaşmak istedim. Son kez acsel özelinde şunu söyliyim,5 liraya düşse keşke, 3 de olur 1 de olur saygılar sevgiler

Yazdıklarımı yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız

8. [IMG][/IMG]

hissenin yabancı takas grafiğinde bile fincan kulp oluşmuş :)

Sayfa 474/802 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •