Sayfa 478/802 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. burayı okudukları kesinde burda yazmasakta

patron istediğinde mkk dan kayıt alabiliyor kimde kaç lot var isim isim biliyorlar

napalım burda yazmayalımda mkk kayıtlarını nasıl sildireceğiz

en güzeli spek efendi gel güzel güzel orta yolda buluşalım pazarlık sünnettir söyle bir rakam :)

2.  Alıntı Originally Posted by ank_gfb_06 Yazıyı Oku
    burayı okudukları kesinde burda yazmasakta

patron istediğinde mkk dan kayıt alabiliyor kimde kaç lot var isim isim biliyorlar

napalım burda yazmayalımda mkk kayıtlarını nasıl sildireceğiz

en güzeli spek efendi gel güzel güzel orta yolda buluşalım pazarlık sünnettir söyle bir rakam :)
    onu bizde biliyoruz : senin pskolojik durumun nasıl onu gözlemleniyor bıktınmı sıkıldınmı gibi ..
    bu gibi konuları tartışmak istemiyorum :ben bir fikir beyan ettim o kadar..
    hisse şuan bile %200 pirimli biraz dinlensin biraz dökülmeler biraz sıklaştırma sonrası daha sonra..
    bol şanslar
    ZIR-DELİ Y.T.D

3.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    onu bizde biliyoruz : senin pskolojik durumun nasıl onu gözlemleniyor bıktınmı sıkıldınmı gibi ..
    bu gibi konuları tartışmak istemiyorum :ben bir fikir beyan ettim o kadar..
    hisse şuan bile %200 pirimli biraz dinlensin biraz dökülmeler biraz sıklaştırma sonrası daha sonra..
    bol şanslar
    pandemideki düşüşü hesaplıyorsunda öncesini niye düşünmüyorsun düşmeden zaten 8 tl idi bana göre %20 primli

dün 9.60 gördü bugün düne göre 40 kademe kardamıyız şimdi o hesap öyle değil işte

bizim hiç bıkma gibi bir derdimiz yok aksine ilave ediyoruz her düşüşte

flama var yukarı kırdı diye gelenler düşünsün

4.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    degerli ortaklar..?
    bundan 4 yıl önce bir hisseyi inceledim iştirakleri ve getirisi çok iyi olan bir şirket ..
    devamlı alım yaptım bayagı yüklüce ve nedenlerinide hissenette paylaştım ..
    patron ve spek birtürlü hisseyi götürmedi burdaki yazıları birebir takip ediyorlar bilgili ve bilgiye dayalı paylaşım yapanları dikate alıp onlar hisseden kopmadan hisseyide uçurmuyorlar: bir anı olarak yazıyorum..
    bahsedilen hisseden artık sıkılıp geçtigimiz ay %35 kar ile sattım ve bunuda topikte paylaştım bunun akabinde şimdi %125 pirim yaptı ..?
    burdada çok iyi takip eden ve nedenlerini sıralayan arkadaşlar var..
    burasıda spek ve adamları tarafından tekip edildigini düşünüyorum ..
    genç biri degilim yaş berkemal ..
    bol şanslar
    Sayın suzer,
    Bilinçli bir baskı olduğu bariz,şuan bile 50K lotu koymuş bekliyor ki satalım:) ama ben şahsen seviniyorum bu duruma,öyle 3 günde sıkılıp vermek yerine düştükçe alırım,hatta diyorum keşke şimdi 5 liraya düşürse de daha çok alsak,ama onu da yapmıyor..olan sabırsız yatırımcıya oluyor..
    Başka bir topicte tanıdığım kenan tufan beyin(kentuf) youtube kanalında her kuşun eti yenmez başlıklı bir videosu var, onu izleyin derim,güzel bir hikaye :)

5. Sistem aynı sistem bakın şu anda 10,03 e 30 bin lot koydular takoz olsun diye spek amca diyorki ya bu deveyi güdün yada bu diyardan gidin 29 bini duruyor güçlü bir güreşci daha çıkmadığı müddetçe bu pehlivan tek başına istediği gibi peşrev çekip duracak minderde ,allah bize sabır versin.

6.  Alıntı Originally Posted by ank_gfb_06 Yazıyı Oku
    pandemideki düşüşü hesaplıyorsunda öncesini niye düşünmüyorsun düşmeden zaten 8 tl idi bana göre %20 primli

dün 9.60 gördü bugün düne göre 40 kademe kardamıyız şimdi o hesap öyle değil işte

bizim hiç bıkma gibi bir derdimiz yok aksine ilave ediyoruz her düşüşte

flama var yukarı kırdı diye gelenler düşünsün
    ya kardeşim yalınız bu hisse düşmediki ..nerden gelip nerden düştügünü gayet iyi biliyorum ..nerden okursan oku ..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

7.  Alıntı Originally Posted by monderixu Yazıyı Oku
    Sayın suzer,
    Bilinçli bir baskı olduğu bariz,şuan bile 50K lotu koymuş bekliyor ki satalım:) ama ben şahsen seviniyorum bu duruma,öyle 3 günde sıkılıp vermek yerine düştükçe alırım,hatta diyorum keşke şimdi 5 liraya düşürse de daha çok alsak,ama onu da yapmıyor..olan sabırsız yatırımcıya oluyor..
    Başka bir topicte tanıdığım kenan tufan beyin(kentuf) youtube kanalında her kuşun eti yenmez başlıklı bir videosu var, onu izleyin derim,güzel bir hikaye :)
    aynen hisse spek tarafından baskılanıyor varsın baskılasın ve hatta dediginiz gibi 5 tl düşürsün hiç sorun degil devamlı mal kaptırır..
    kentuf arkadaşı biliyorum ..bizde kısmete ne kadar varsa misali..:wave:
    ZIR-DELİ Y.T.D

8. umutsarının ayak sesleri var gibi sanki 27 lot yakmalar filan

a1 ve gedik alışlarıda onu işaret ediyor sanki

ağam gelirse yada o varsa gerisi kolay olur bi cepten arayıp sorayım ağama

Sayfa 478/802 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz