Sayfa 477/802 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by turkuazmavii Yazıyı Oku
    Bende uzun zamandır bu forumu takip eden birisi olarak şunu yazayım arsa öyle hiç de dağ başında falan değil. Sanayi izni olan bir arsa. Yani normal arsalardan daha kıymetli bir arsa. Yorum yaptığınız hissenin fabrikasına uğramamış, arsasını görmemiş olabilir misiniz? :)

Tüm faaliyetlerini, karlılığını bir kenara bıraksanız bile Acsel yönetimi bu gün çıkıp bu arsayı satıyorum dese hisse alır başını gider. Bir sürü böyle örnek hisse var.

Borsa yatırım ve sabır işi diyen arkadaşlarıma katılıyorum. Bu tahtada günlükçülerin ayaklarını tırpanlarlar... Şirketi beğeniyorsanız yatırımı yapar, hedef fiyatınızı koyar sonra hedef fiyata ulaştığında satarsınız. Bu hisse öyle günlük takip edeceğiniz bir hisse değil.

Bırakın pandemiyi Libyadaki olumlu gelişmelerin, TPAO'unun faaliyetlerine verdiği ham maddeyi bile yazmıyorum. Kaldı ki Verusa'nın altın madeninde altını neyle çıkartacaklar.. :).

Bu arada speklere de saygı duymalıyız... Sonuçta onlar kazanırsa biz de kazanacağız. :)

Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi ve kimseyi töhmet altına almak için yazılmış değildir. Sadece fikirlerimi paylaştım.
    Not: Bu hisse 2,16 dan beri takibimdedir. :)
    Biraz trajikomik bir yazı olmuş. Hafif alaycı bir tabirle arsayı görmemiş olabilir misiniz demişsiniz. Daha sonra da yönetim arsayı satışa çıkarsa hisse alır başını gider demişsiniz ama şirketin zaten arsayı satışa çıkardığından haberiniz yok.

Normal arsa değil sanayi arsası ifadesinin bir hükmü yok. Ben Acıpayam'da 50 milyonluk yatırım yapacak olsam üç ayda arsayı sanayi arsası yaparım.

2. Günaydın arkadaşlar

son bir kaç sayfadaki yazışmalar son derece seviyeli ve faydalı bir ortam oluşturmuş umarım bundan böylede bu devem ettirilir,belki içinizde en az borsa bilgisi olan olabilirim ancak içinizde borsayı günlük canlı olarak en iyi takip edenlerden birisi olduğumu söyleyebilirim.

burada herbirinizin yazdıklarında doğruluk payları var ancak benim çıkarımlarımıda dikkate alırsanız daha farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz ki buda hepimize fayda sağlar diye düşünüyorum,

bazı durumları açıklayabilmek için ister istemez sektörü olmayan kağıtlardan örnek vermek durumunda kalabilinir ve bu bazende hissemi pazarlıyor diye yanlış anlaşılmalarada neden olabilir .
    şimdi tamda böyle seyreden bir yazı olacak baştan belirteyim ,hisselerin hemen hemen hepsi sahiplidir maalesef biz yatırımcılar küçük ve orta farketmez sövsekde övsekte pek bir sonuç elde edemeyiz bu kesin yıllar bunu nakış gibi beynime kazımıştır örnek vermek gerekirse EGEEN kağıt karına göre ölü hatta leş fiyatında ama 11 yıldır baskıyla duruduruyorlar buna küçük yatırımcı her gün svüp duruyor ancak durum değişmiyor yine KOCHL 2,5 milyer sermaye 2020 /3 aylık karı 3,5 milyar kağıt 17,50 oysa yılbaşında bile kağıt 20 liranın üzerindeydi örnekler çoğaltılabilinir size daha taze dün izlediğim ACSEL deki bir kaç posisyonu hatırlatmakta fayda var sanırım canlı izlediğim için görebilme şansım oldu belki bazılarınızda gördünüz ,kağıt iki üç defa yukarı yönlü atak yapmak istedi ancak üç seferdede önüne 27-28-29 bin lotlar koyarak takozla durdurdular ,yani demem oki spek kendi hareketinden başka şekilden hoşlanmıyor ne bizim övmemizden nede sövmemizden ve anladığım kadarıyla yeterincede toplayamamış o yüzden süründürüyor oysa kağıdın bir çok olumlu yanı var yukarı gitmesi için son söz sabreden buradan ekmek yer yoksa kızmakla öfkelenmekle kendimize zarar veririz ,spek şimdi emin olun eğer bu yazıyı okuduysa bana bile kızmıştır:)

3.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Günaydın arkadaşlar

son bir kaç sayfadaki yazışmalar son derece seviyeli ve faydalı bir ortam oluşturmuş umarım bundan böylede bu devem ettirilir,belki içinizde en az borsa bilgisi olan olabilirim ancak içinizde borsayı günlük canlı olarak en iyi takip edenlerden birisi olduğumu söyleyebilirim.

burada herbirinizin yazdıklarında doğruluk payları var ancak benim çıkarımlarımıda dikkate alırsanız daha farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz ki buda hepimize fayda sağlar diye düşünüyorum,

bazı durumları açıklayabilmek için ister istemez sektörü olmayan kağıtlardan örnek vermek durumunda kalabilinir ve bu bazende hissemi pazarlıyor diye yanlış anlaşılmalarada neden olabilir .
    şimdi tamda böyle seyreden bir yazı olacak baştan belirteyim ,hisselerin hemen hemen hepsi sahiplidir maalesef biz yatırımcılar küçük ve orta farketmez sövsekde övsekte pek bir sonuç elde edemeyiz bu kesin yıllar bunu nakış gibi beynime kazımıştır örnek vermek gerekirse EGEEN kağıt karına göre ölü hatta leş fiyatında ama 11 yıldır baskıyla duruduruyorlar buna küçük yatırımcı her gün svüp duruyor ancak durum değişmiyor yine KOCHL 2,5 milyer sermaye 2020 /3 aylık karı 3,5 milyar kağıt 17,50 oysa yılbaşında bile kağıt 20 liranın üzerindeydi örnekler çoğaltılabilinir size daha taze dün izlediğim ACSEL deki bir kaç posisyonu hatırlatmakta fayda var sanırım canlı izlediğim için görebilme şansım oldu belki bazılarınızda gördünüz ,kağıt iki üç defa yukarı yönlü atak yapmak istedi ancak üç seferdede önüne 27-28-29 bin lotlar koyarak takozla durdurdular ,yani demem oki spek kendi hareketinden başka şekilden hoşlanmıyor ne bizim övmemizden nede sövmemizden ve anladığım kadarıyla yeterincede toplayamamış o yüzden süründürüyor oysa kağıdın bir çok olumlu yanı var yukarı gitmesi için son söz sabreden buradan ekmek yer yoksa kızmakla öfkelenmekle kendimize zarar veririz ,spek şimdi emin olun eğer bu yazıyı okuduysa bana bile kızmıştır:)
    Evet sayın Horasanlı dediklerinize aynen katılıyorum,hatta bazen takozu tek seferde 90,100K ile koyduğuna da şahit oldum,bugüne kadar şansı yaver gitti ama birisi çıkıp o takozu elinden aldığında ne yapacak çok merak ediyorum :)

Burdaki yazıları okuyorsa ne yapması gerektiğini de az çok kavramıştır inşallah.İşin güzel tarafı şu ki,temeli beğenmeyenler bile kağıdı almış bekliyor :) bizde bu kararlılık olduktan sonra ekmek de yeriz bakarsın bi de pasta verir onu da yeriz:)

4. Borsada haber yakaladınmı beklemesini bilmek lazım örnek BFREN geçen yıl 142 lirayken bu gün gün içinde 805 lirayı gördü , yine RTALB bende 1,55 kuruştan almıştım 2,70 ten sattım kağıt 52,60 ı gördü yani sabır, sabır yoksa bunlar insanı diri diri kabire koyarlar

5. ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Biraz trajikomik bir yazı olmuş. Hafif alaycı bir tabirle arsayı görmemiş olabilir misiniz demişsiniz. Daha sonra da yönetim arsayı satışa çıkarsa hisse alır başını gider demişsiniz ama şirketin zaten arsayı satışa çıkardığından haberiniz yok.

Normal arsa değil sanayi arsası ifadesinin bir hükmü yok. Ben Acıpayam'da 50 milyonluk yatırım yapacak olsam üç ayda arsayı sanayi arsası yaparım.
    :). Sizce bu hisseyi bu kadar zamandır taşıyan biri olarak her yurt dışı ve yurtiçi , kap haberini, Twitter dedikodularını takip eden , genel konjonktürü bilen ve gören biri olarak o arsanın taa alındığı günden askıya çıktığı, imarının onaylandığı güne kadar bilen biri olarak satışa çıkarıldığını bilmemem mümkün olabilir mi? Ama satışa çıkarmaktan kastım arsanın satılması ve paranın kasaya girmesi veya yatırıma dönüşmesiydi. Traji komik demişsiniz saygı duyarım ama komik duruma düşmüşsünüz bunu yazarak. Selamlar :)

Bana değil, kendi aklına güvenmelisin dostum!

6.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Günaydın arkadaşlar

Kızan yerine BUZ Soksun, Kesinlikle YTD

7.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Günaydın arkadaşlar

Sn. Horasanlı, Güzel bir yazı olmuş. :cool:

8. degerli ortaklar..?
    bundan 4 yıl önce bir hisseyi inceledim iştirakleri ve getirisi çok iyi olan bir şirket ..
    devamlı alım yaptım bayagı yüklüce ve nedenlerinide hissenette paylaştım ..
    patron ve spek birtürlü hisseyi götürmedi burdaki yazıları birebir takip ediyorlar bilgili ve bilgiye dayalı paylaşım yapanları dikate alıp onlar hisseden kopmadan hisseyide uçurmuyorlar: bir anı olarak yazıyorum..
    bahsedilen hisseden artık sıkılıp geçtigimiz ay %35 kar ile sattım ve bunuda topikte paylaştım bunun akabinde şimdi %125 pirim yaptı ..?
    burdada çok iyi takip eden ve nedenlerini sıralayan arkadaşlar var..
    burasıda spek ve adamları tarafından tekip edildigini düşünüyorum ..
    genç biri degilim yaş berkemal ..
    bol şanslar
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 477/802 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •