Originally Posted by
HORASANLI
Günaydın arkadaşlar
son bir kaç sayfadaki yazışmalar son derece seviyeli ve faydalı bir ortam oluşturmuş umarım bundan böylede bu devem ettirilir,belki içinizde en az borsa bilgisi olan olabilirim ancak içinizde borsayı günlük canlı olarak en iyi takip edenlerden birisi olduğumu söyleyebilirim.
burada herbirinizin yazdıklarında doğruluk payları var ancak benim çıkarımlarımıda dikkate alırsanız daha farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz ki buda hepimize fayda sağlar diye düşünüyorum,
bazı durumları açıklayabilmek için ister istemez sektörü olmayan kağıtlardan örnek vermek durumunda kalabilinir ve bu bazende hissemi pazarlıyor diye yanlış anlaşılmalarada neden olabilir .
şimdi tamda böyle seyreden bir yazı olacak baştan belirteyim ,hisselerin hemen hemen hepsi sahiplidir maalesef biz yatırımcılar küçük ve orta farketmez sövsekde övsekte pek bir sonuç elde edemeyiz bu kesin yıllar bunu nakış gibi beynime kazımıştır örnek vermek gerekirse EGEEN kağıt karına göre ölü hatta leş fiyatında ama 11 yıldır baskıyla duruduruyorlar buna küçük yatırımcı her gün svüp duruyor ancak durum değişmiyor yine KOCHL 2,5 milyer sermaye 2020 /3 aylık karı 3,5 milyar kağıt 17,50 oysa yılbaşında bile kağıt 20 liranın üzerindeydi örnekler çoğaltılabilinir size daha taze dün izlediğim ACSEL deki bir kaç posisyonu hatırlatmakta fayda var sanırım canlı izlediğim için görebilme şansım oldu belki bazılarınızda gördünüz ,kağıt iki üç defa yukarı yönlü atak yapmak istedi ancak üç seferdede önüne 27-28-29 bin lotlar koyarak takozla durdurdular ,yani demem oki spek kendi hareketinden başka şekilden hoşlanmıyor ne bizim övmemizden nede sövmemizden ve anladığım kadarıyla yeterincede toplayamamış o yüzden süründürüyor oysa kağıdın bir çok olumlu yanı var yukarı gitmesi için son söz sabreden buradan ekmek yer yoksa kızmakla öfkelenmekle kendimize zarar veririz ,spek şimdi emin olun eğer bu yazıyı okuduysa bana bile kızmıştır:)
Yer İmleri