Sevgili Atakanözbaki,

Her toplumun kendi çizgileri var. Bir topluma göre kırmızı, sınır vb olan bir çizgi diğerine bir şey ifade etmeyebilir. Aynı şey şahıslarada indirgenebilir.

Sor sorgula öğren ama kendi düşünceni uygula. Zaman içinde başarı veya başarısızlıklarınla ancak kendine ait bir şeyler ortaya çıkarabilirsin. Yoksa herkes tornadan çıkmış gibi aynı şeyleri yapar başarılı olur para kazanırdı.

Bir kişinin yapıpta başarılı olduğu strateji ile bir başkası başarısız olabilir. Bunun bir sürü örnekleri ile doludur piyasa.

O yüzden bana portföyünü göster sana kim olduğunu söyleyeyim tadında yaklaşımlarda bir şey ifade etmez.

Ayrıca dedik ya her toplumun kendi çizgileri var. Kadına yaşı erkeğe maaşı sorulmaz gibi espri ile bezenmiş bir çizgisi vardır bu toplumun. Kimse size çıkıpta portföyünü kanıt diye ortaya çıkarıp koymaz. Adamın eğer 50-60000k gibi küçük bir portföyü var ve ondan 3 kuruş kazandığını ispatlamaya çalışıyorda bunu yapıyorsa o başka.

Bu işe yıllarını vermiş ciddi bir adam bunu yapmaz. Siz çıkıp TV'lerde uzman sıfatıyla sürekli konuşanlara, eğitim verenlere birisininde çıkıp, yahu XX hocam iyi güzel eğitim veriyorsun, analiz programı satıyorsunda şu portföyünü bir açıklada görelim, bize kendini kanıtla hele bir denildiğini gördünüzmü? Kimse demez ama halada adamın peşinden koştururlar.

Kimsenin portföyünü sormayın zira kimse açıklamaz. Hele böyle yüzlerce kişilik bir platformda kimsenin yüzünü görmediğin, tanımadığın in midir cin midir, huylumudur huysuzmudur bilmediğin adama hiç açıklanmaz.

Zaten hem sorgulayıp kendi doğrularını bul demek hemde bana kanıt göster demek birbirine uymaz.

Bak ben bu forumda aylardır yazıyorum yazılanları okuyorum. Bir kaç ciddi kişi hariç hiç strateji paylaşanı göremedim. Eleştiri, sataşma, küçümseme çokda bir o yok.

Ben yaşlı bir adam olarak yıllar boyunca ne yaptığımı sonucun ne olduğunu yazdım bu platformda pek çok kez. Bunu hem borsa hem BES için yaptım. Karşılığında sadece şöyle olursa böyle olur, şunu yapsaydın karın daha çok olurdu gibi eleştiriler yorumlar aldım. Sen yaptın mı bunları geçmişte dediğimizde excel üzerinde hiç gerçekleşmemiş hesaplamalar verdiler elimize hep.

Bu forumda çok düzgün başlıklar açan gerçekten yaptığını paylaşan, yönlendiren dediğini kendide yapan, daldan düşmüş arkadaşlar var. Onları takip edin.

İsim verirsem şimdi diğer ismi geçmeyenler hakarete varan yazılar yazar. Klavye canavarı çok bu forumda.

Sevgiyle kalınız.

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.