-
erhan bey bencr sizin kacirdiginiz nokta bu isin psikolojisi.yani trade yapmaya alisan adam surekli kar eder sirketin hissesinide trade eder ve kaybeder.cunku trade de amac ustten satip alttan yerine koymak yada bu cikti birax dinlenecek ben bu arada su diger kagitta bir yuze 10 yapayim dersin aldigin kagit duser sattigin dinlemez kari dussede adam goturur daha yukardan bosaltir.yada hic tahmin dahi edemeycegin yere tasir. mesela ornek olarak sizce bir trader aselsani bu zamana kadar tutmusmudur ben hic sanmiyorum.ancak alip unutan uzun vadecinin portfoyunde vardir asalsan.belki sizin gibi trade yapanlarda da vardir ama eminim maliyetiniz cok yuksektir.bence isin ozu psikoloji.uvy yapan adam cocuguna arsa alir gibi yagitim yapiyor dolayisi ile 5 tae saglam hisse secse bunlarin biri batsa 10 yilda 1 ide yerinde saysa diger 3 u o adami ihya eder.ama trader ama o heyeana alisan adam zaten her sabah bir tavan yapip burdan suraya atlayim hevesiyle uyandigi icin hep kaybeder.yillardir cok uaptim denemedigim yontem kalmadi.satmayi tamame aklinda cikarmayan adam bir yilda yuzde 100 yapmis kagidi elinde tutmaz.ben aselsani sattigimda 15 ti.9 dan almistim.yuzde 80 kazamdim sonra dusuk kalmis bir kagida gectim aslesan gitti bolundu simdi kac lira. ama ford asels tuprs petkim bimas alip 2010 dan beri hic trade etmeyen bir arkadasim var.hic okunmadi simdi bir servet biriktirdi.neyse cok uzattim bence isin ozu psikolojiyi kontrol edebilmek.yuzde 200 yapmis kagidi her babayigit tutamaz helede yerlerde surunen kagitlar varken seytan hergun durter sat olum bunu bu zaten cok cikti daha ne cikacak al su kagidi dipten bir yuzde 100 de arda yaparsin.
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri