Sayfa 128/1006 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: Vob 24

1. Bunlar bence salağa yatıyor ,ABD10 yıllıklar bunlara gerçekleri harırlatır.

2. Merkez Bankası, Sanal Para İçin Çalışma Grubu Oluşturdu

Dünyada gittikçe yaygınlaşan sanal para, Merkez Bankası'nın da radarına girdi. Merkez, sayısal teknolojileri ve yansımalarını tanımak için çalışma grubu oluşturdu.

https://www.haberler.com/merkez-bank...087000-haberi/

3. Sanal para ile ticaretin günlük işlem hacmi 4 milyar dolara ulaşmış

113 tane sanal para var deniyor

Acilen milli yerli bir sanal para üreten köşeyi döner, ciddi ciddi üzerinde düşünmeli bu işin.

4. tekniği iyi olan bir arkadaş us 2y tahvillerine bakıversin bi zamhet. epey krtitik bir yeri geçti sankimki.
    zulüm ile abad olanın ahiri berbat olur.

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    VOP..

ilk etapta destek 127.225 kırılması durumunda gevşeme devam eder. ama çok derin bi satış olacağını sanmıyorum..

ilk etapta direnç 127.650 geçilmesi elbette long adına olumludur ancak dinlene dinlene gıdım gıdım olması şartı ile..
    görüldüğü gibi hem aşağısını hem yukarısını deldiler. buda asansör bi piyasa olacağını gösterir. derin bi satış zaten beklemiyordum. seans sonuna doğru yukarı yöne bi fişekleme olursa benim için sürpriz olmaz..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

6. Kur 3.40 dan 3.58 e geldi..endeks yüzde 7 düştü..yabancıya kurdan da yüzde 5 girdi.. Etti yüzde 12.. Yabancıyı güzel meelettiler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by bullcosmos Yazıyı Oku

Acilen milli yerli bir sanal para üreten köşeyi döner, ciddi ciddi üzerinde düşünmeli bu işin.
    Beleş üretip parayla satayım yok sanal parada. Buna pre mine denir.
    Pre mine coinler tutmadı/tutmaz

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Finansal piyasalar daima önden gider.. 2013 NİSAN IN DAN 2017 OCAĞINA KADAR FED İN BİLANÇOSUNU BÜYÜTMEYİ BIRAKACAĞI,FAİZLERİN 0.25 TEN 3 E GELECEĞİ,VE NİHAYETİNDE BİLANÇONUN TAHMİNİ 2021 YILINA KADAR 2.5 TRİLYON DOLARA DÜŞECEĞİ FİYATLANDI. Türk lirasıda 2015 ocağından 2017 ocağına kadar 2 kat devüle oldu..yılbaşında dolar 3.9 dada ikende abd de enflasyonun patlayıp fed in değil 3 neredeyse her toplantıda faiz artırımı yapacağını söylüyordunuz.. Ancak atladığınız bazı noktalar var.. Fed in BİLANÇOSUNUN 2 TRİLYON doları zaten çöp..batık mortgage şirketlerinin tahvili..ekonomide canlanma için basılan paranın ekonomiye girmesi lazım.. Giriyor mu bence yatırım bankaları bu parayı gelişen piyasalarda ve abd borsalarında şişiriyor..2008 de kaldıraçlı mortgage türevleri ve sigorta şirketleri zararları çıktı mı bence çıkmadı..FED İN 2019 SONUNA KADAR FAİZLERİ MAKSİMUM ÇIKARACAPI YER 3 EN FAZLA 3.5
    Ben bir yazı yazdığım zaman aklımda kalan şekliyle yazmıyorum,muhakkak o kişinin gönderilerini tarıyor,gerçekten aklımda kalan doğru mu değil mi diye kontrol ediyorum,siz öyle yapmadığınız için yazdıklarınız yanlış.

-Ben hiç bir zaman ''Fed neredeyse her toplantıda faiz arttıracak'' diye bir şey söylemedim.Hatta sayın Cautionary burada,belki hatırlar,birlikte tahmin yapmıştık,ben Fed'in hızla faiz arttırması ve reel bölgeye geçmesi gerektiğini ama Fed'in mevcut üye yapısıyla ancak 3 faiz arttırımı yapacağını tahmin ettiğimi,Sn.Cautionary de 4 faiz arttırımı tahmini yapmıştı bu yılın başlarında.

-Türk lirasının değerine gelince 2003 den 2013'e kadar 10 yıl çok yüksek enflasyona rağmen doların türk lirası karşısında değeri neredeyse hiç değişmedi,türk lirası aşırı değerlendi,son 2 yıl içindeki türk lirasındaki değer kaybı bu değerlenmenin sadece bir kısmını götürdü,türk lirası benim hesabıma göre hala %22 civarında değerli,hesaplaması ve açıklamaları forumdaki bloğumda duruyor.

-ABD enflasyonu'na gelince:Ben 31 Aralık tarihinde o tahmini yaptığım zaman ABD enflasyonu %2.1 idi ve Trump henüz göreve başlamamışti.Her projeksiyon varsayımlarıyla bir bütündür.Ben ne yazdım ABD'de enflasyon Mart ayına kadar %2.7 ye yükselecek,kalan 9 ay'da ise 0.3 puan daha artarak yılı %3 enflasyon ile kapatacak diye tahminde bulunmuştum .Enflasyon Mart ayına geldiğimizde %2.1 en %2.7 ye yükseldi mi,evet yükseldi.Peki ondan sonra niye gerilemeye başladı çünkü Trump vergi indirimleri,altyapı yatırımları ,regülasyonlar konusunda hala söz verdiği gibi hiç bir adım atmadı.Tahminler varsayımlarla bir bütündür.Trump bu mali genişlemeyi yapsaydı tüketim harcamaları artacak ,talep artışına bağlı olarak enflasyon hedefi de yakalanacaktı.Tahminlerin tutup tutmadığını varsayımlarla birlikte değerlendirmek gerekir.

Sayfa 128/1006 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •