Sayfa 151/1006 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251651 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 1,201 - 1,208 arası.

Konu: Vob 24

1. Şunu anladım benimle siyasi görüşü taban tabana zıt olsa da buradan herhangi bir forumdaş Milli Eğitim Bakanı olsaydı daha iyi olurdu.

2.  Alıntı Originally Posted by harun42 Yazıyı Oku
    Yarın için görüşleriniz nedir üstadlar
    Ben üstad değilim.. ama üstadları takip ediyorum.. bir anda girsiğim 35k zararın 30umu geri aldı!m... kısavadede 105 görünüyor.. somra 94500 fiyorlar... barzani hala geri adım atmadı

3.  Alıntı Originally Posted by mazlum_trader Yazıyı Oku
    Bu forumda ne kadar çok siyset tartışılıyor ya.. tamam tartışıyorsunuz.. 7-8 cümle kurun en fazla.. 58 sayfa yazı okudumz.. bana yazık.. forumda. Viop için 3 teknik cümle arayana yazık...
    BORSA ASLA SADECE BORSA DEĞİLDİR.

104.500 ü bir iki yüz puan ihlal eder sonra geri döner.. 500 de direnç var ihlal edip tuzak yapacak sonra da basacak.. oldu MU?
    (Yatırım tavsiyesi değildir. Zira yatırım tavsiyesi olabilecek yorumlar yapmak suçtur.)

Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Yok değil. Ben Atatürk mezunuyum. (EDEBİYAT)
    saydığım öğretmenler 3/5yaş benden büyük olmalarına karşın arkadaşlarımdir
    MÜHENDİSLİK FAK. gidenler Var tabii ki izmir Mak MÜH. Yön.Kur. üyesi tepecik motor. Tek. Mezunları var bildiğim.
    Atatürk lisesine gitmek ayrıcalıktı.
    ben 1978 İMML .

5. http://www.milliyet.com.tr/abd-de-ru...dunya-2529965/

ABD'de Rus konsolosluk binasına baskın iddiası
    Rusya, ABD'li yetkililerin, San Fransisco'daki genel konsolosluk binasına kapıyı kırarak girdiğini iddia etti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by mazlum_trader Yazıyı Oku
    Bu forumda ne kadar çok siyset tartışılıyor ya.. tamam tartışıyorsunuz.. 7-8 cümle kurun en fazla.. 58 sayfa yazı okudumz.. bana yazık.. forumda. Viop için 3 teknik cümle arayana yazık...
    Seans saatleri dışında sosyal-güncel-siyasi yazmakta ne mahsur var?
    Buradaki üyelerin tercihlerine saygı duyulmalı.
    Amatörce yazıyorlar maaşlı eleman değiller.

sabah nasıl bir açılış olacağını kimse bilemez. onun kararını borsa yapıcısı verir.piyasa genelde ne düşünürse düşünsün tersini yaparlar.bizde buna göre pozisyonumuzu alırız. açılıştan sonra ne olur derseniz.. artık derin bi satış gelmez veya yukarıya fişekleyemeyiz denebilecek bi pozisyon kalmadı. bi yöne odaklanmadan her pozisyona açık olmalıyız.artık teknik şunu diyor demeyecem çünki teknik denilince hazır bi sistem aklageliyor, bunuda herkes biliyormuş gibi algılanıyor. bunun bi standart ı yok. her oyuncunun kendine özel bi sistemi vardır buna göre alır satar. yani teknikciler yanıldı teknikciler bildi diye bi durum yok.bunu ancak acemiler konuşur. sen nerden biliyosun benim nasıl bi teknik kullandığmıda yanıldı diyebiliyosun. benim mesela kullandığım sistemi türkiyede bir kişi dahi kullanmıyor. buna yüzde bi milyon eminim. başkalarınınkide özeldir. onun için teknik olarak filan geçin bu sözleri..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Atatürk lisesine gitmek ayrıcalıktı.
    ben 1978 İMML .
    atatürk lisesine gitmek tabiki ayrıcalık ikiz kızlarım 3 sene önce ordan mezun oldular birisi şimdi bilgi ün.london scholl ögrencisi digeri bogaziçi ün.ekonomide okuyor canlarım benim izmir kızı ve atatürk ün yolunda

Sayfa 151/1006 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •