Originally Posted by
NUTCRACKER
Keçi kademeye yazıyor ve gerçekleşme durumlarını vs takip ediyordu galiba.
Aslında bu konuda çalışmış arkadaşlar kademeye yazıp sonra bekleyen emir bilgilerini alma ve gerekirse iyileştirme ya da iptal konusunda yardımcı olabilecek şablon olabilecek kod paylaşımı yapabilir. Temel fonksiyonlar vs.
ben cok düşündüm. Bir suru sorun var. kaçı gerçekleşti kaçı gerçekleşmedi gerçekleşmediğini ne zman kanaat getirecek sistem.
örnegın 100 lot var 50 si alındı fiyat bir diş yukarı gitti sistem burada kanaat getirirde 50 sını alabıldım kalan 50 lotu iyileştireyim değiştireyim derse hata yapmazmı ?
cunku daha 1 sanıye geçti sisteme bunu nasıl anlatmalıyız lotların işleme girdiğinde 5 saniye bekle 5 saniye sonra kontrol et ve ona göre emri iyileştir demen lazım.
birde gerçekleşenle geçekleşmeyen kısmı ayırt edebilmek o ref emrin numarası zartı zurtu gibi bir sürü değişken var. her seferınde emri iyileştirse ve bir türlü alamasa stop loss yapacagı seviyeyi veya bi sonrakı sinyali kaç lot olarak girecek ? yada bir sonrakı seviyeye mevcut lota göre belirlese bile bu sefer emirlerin referans numaraları karışacak.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri