Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1510 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    keçi limitli emir gönderiyordu acaba lotların bır kısmı gelmezse ne yapıyor
    Keçi kademeye yazıyor ve gerçekleşme durumlarını vs takip ediyordu galiba.

Aslında bu konuda çalışmış arkadaşlar kademeye yazıp sonra bekleyen emir bilgilerini alma ve gerekirse iyileştirme ya da iptal konusunda yardımcı olabilecek şablon olabilecek kod paylaşımı yapabilir. Temel fonksiyonlar vs.

2.  Alıntı Originally Posted by NUTCRACKER Yazıyı Oku
    Keçi kademeye yazıyor ve gerçekleşme durumlarını vs takip ediyordu galiba.

Aslında bu konuda çalışmış arkadaşlar kademeye yazıp sonra bekleyen emir bilgilerini alma ve gerekirse iyileştirme ya da iptal konusunda yardımcı olabilecek şablon olabilecek kod paylaşımı yapabilir. Temel fonksiyonlar vs.
    ben cok düşündüm. Bir suru sorun var. kaçı gerçekleşti kaçı gerçekleşmedi gerçekleşmediğini ne zman kanaat getirecek sistem.

örnegın 100 lot var 50 si alındı fiyat bir diş yukarı gitti sistem burada kanaat getirirde 50 sını alabıldım kalan 50 lotu iyileştireyim değiştireyim derse hata yapmazmı ?

cunku daha 1 sanıye geçti sisteme bunu nasıl anlatmalıyız lotların işleme girdiğinde 5 saniye bekle 5 saniye sonra kontrol et ve ona göre emri iyileştir demen lazım.

birde gerçekleşenle geçekleşmeyen kısmı ayırt edebilmek o ref emrin numarası zartı zurtu gibi bir sürü değişken var. her seferınde emri iyileştirse ve bir türlü alamasa stop loss yapacagı seviyeyi veya bi sonrakı sinyali kaç lot olarak girecek ? yada bir sonrakı seviyeye mevcut lota göre belirlese bile bu sefer emirlerin referans numaraları karışacak.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

3.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    ben cok düşündüm. Bir suru sorun var. kaçı gerçekleşti kaçı gerçekleşmedi gerçekleşmediğini ne zman kanaat getirecek sistem.

örnegın 100 lot var 50 si alındı fiyat bir diş yukarı gitti sistem burada kanaat getirirde 50 sını alabıldım kalan 50 lotu iyileştireyim değiştireyim derse hata yapmazmı ?

cunku daha 1 sanıye geçti sisteme bunu nasıl anlatmalıyız lotların işleme girdiğinde 5 saniye bekle 5 saniye sonra kontrol et ve ona göre emri iyileştir demen lazım.

birde gerçekleşenle geçekleşmeyen kısmı ayırt edebilmek o ref emrin numarası zartı zurtu gibi bir sürü değişken var. her seferınde emri iyileştirse ve bir türlü alamasa stop loss yapacagı seviyeyi veya bi sonrakı sinyali kaç lot olarak girecek ? yada bir sonrakı seviyeye mevcut lota göre belirlese bile bu sefer emirlerin referans numaraları karışacak.
    Belki Sn. Keçi biraz daha yol gösterici ufuk açıcı bilgiler verebilir

4. İdeal veri terminali şu birim barlala sistem lerin saglıklı calısmasını saglarsa bunun gibi algoritmaları düşünmye gerek kalmaycağı gibi yaw bu bar acaba kesinleştimi henüz kapanıs olmadı sinyal sönerse ne olacak emri iptami edecem gerisin gerimi alacam gibi zartik zurtik sorunlala ugrasmayacaz.

Cunku birim barlarda indikatorlerımız kesinleşecek hemde o an o saniye kesinleşecek. bir sonrakı bar durum değişse bile tekrar emri gönderek duzeltecek. böylece o emri iptal et sunu aktif ete gerek kalmayacak.

Ayrıca limitli emir göndermemızede gerek kalmayacaktır. Piyasa fiyatıylada gönderebiliriz nede olsa artık kapanısı beklemıyoruz. o saniye kesinleşiyor.yanlışsa bir sonrakı sanıye düzeliyor.

yada ben gibi bir matematiksel sonucu kesin olan birşey cıkartacaksınız ortaya yani kesinleşmesini kapanısla teit etmeyen bir sisteminiz olacak.

satacaüğınız seviye önceden belli olacak o seviyeye fiyat gelmeden 1 kademe yaklastıgında çakacaksınız kafasına. :D

böylece sizin satışınızla sistem sat yakacak :D alış malıyetınız ya sistemin sat dediğin yerle aynı veya 25 puan kötü olur genellıkle.

50 75 100 kaymanıza bir nebze engel olur. repaint olma sansınız düşük bunada dikkat etmek kaidesiyle
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •