ee.. artık bundan sonra yemek tarifi![]()
ee.. artık bundan sonra yemek tarifi![]()
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
sn ariston bence 50 li yaşlarında. evrenin yada kainatin aurasına bilinci açık ve temiz olan -bir bilgiyi veya bir "şey" i çekmek için herkesten farklı ama klasik eski yöntemler kullanan kullanmasını bilen.
olana takılmayıp olacak olanın aslında gerçek sebebini merak eden araştıran. bu araştırmada çok eski kültür inanç ve dinlere göre yerine koymaya çalışan tabloları birleştirmeye yarayan hertürlü manevi birikime açık birikimli donanımı olan esaslı biri diyebilirim.
en azından coin botları değil. diye tahmin ediyorum.
bence![]()
Et vaadı da biz mi yedik.
Şaka bir yana et hem pahalı hem pişirmesi terbiyesi özen istiyor bir de yaşlandık mı ne dişler basmıyor.
İnegöl ve hamburger köfteye döndüm.
Sulu yemek de bir ihtiyaç. Matirks filminde adamlar bulamaç yiyorlardı lezzetli kolay şeyleri yokluk zamanında hazırlyıp keyifle yiyebilmek lazım.
Bir arkadaşm doğada bulunan otlar üzerine uzmandı. Arada bana getirir senin bunlardan yemen lazım derlerdi.
Savaş şu bu olmasın ama kaotik durumlarda kimseye yük olmak istemem.
Geçen BBHT de vardı 100 eşya ile yaşama sanatı diye bir trend varmış hatta listeyi 50 ye indirmişler.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
2018 de SGK nin yükü 18 milyar artacak (tam rakamı hatırlamıyorum) v.b. haber vardı bulamadım. Biraz daha bakayım.
En büyük delik hala orası diye düşünüyorum.
Bu arada Bağ-Kur ve dışarıdan prim ödeyenlerin primi 3 puan artacakmış.
http://www.sgkrehberi.com/haber/1288...n-artacak.html
birde şöyle bir konu var ki..
nedense bazı frekansı yüksek olanlar hep borsacı veya ilgili.
çoğu borsacı şiir yazabiliyor ? neden acaba![]()
Bir şeyin ne olduğundan çok, nasıl ve niçin olduğu daha çok ilgimi çekiyor.
Bu borsada çok fazla dinamik var, her gün yeni bir şey çıkıyor, insanın merakı sönmüyor.
Yer İmleri