@Ahmetg,
Lütfen konuyu daðýtma...devam edersen bilinçli trolleme yaptýðýný düþüneceðim.
@Ahmetg,
Lütfen konuyu daðýtma...devam edersen bilinçli trolleme yaptýðýný düþüneceðim.
Portföy daðýlýmýna iliþkin þahsi onerimi paylaþmýþtým, ana prensiplerden de bahsettim...gerisi risk iþtahý ve kiþinin yaþýna göre deðiþir...yaný ideal portföy daðýlýmý, her birey icin farklýdýr....Kiþi yaþýný, evlilik,çoluk çocuk durumu, mevcut portföy büyüklüðü ve aylýk ilave edebildiði tasarruf miktarýný belirtmeli ki bir oneri paylaþýlabilsin...bunlar da bu topik icin fazla detay olmuþ olur.
Bazý arkadaþlarda hisse sormuþ, benim aldýðým hisseler sorulmuþ...bunlar da detay.
Þu an, hisse seçimi nasýl yapýlmalýyi konuþuyoruz, zaten prensipleri ortaya koyduktan sonra herkes kendi kararýný verebilir.
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
Kiþilerin alim gücünü ölçmek için ülkenin asgari ücretini baz almak mantikli olur sanirim
Fransada asgari ücret 1480 euro mazot 1.40 euro ise asgari ücretli vatandaþ maaþinin tamamina yaklaþik 1000 litre mazot alabilir
Türkiyede asgari ücret 1400 tl mazot 4.80 tl
Bizim asgari ücretli vatandaþ yaklaþik 290 litre mazot alabilir.
Türk vatandaþ fransiz vatandaþýn aldigi yakitin 3 te 1 ni bile alamiyor!
Size göre fransa nasil daha pahali yakit kullaniyor açiklarmisiniz?
Herkesin durumu risk iþtahý farklý tabiki
burada yazanlarýn amacýnýn ayný olduðu konusunda hemfikiriz.
Bu amaca ulaþmak için bir takým ruhuyla haraket etmenin faydalý olacaðýný düþünüyorum.
Mesela Hisse seçim prensibi konusunda 4-5madde de herkes hemfikir olarak hareket edebilir (satýþlarýn artmasý, faaliyet karýnýn armasý,borç durumu, grafik ucuz pahalý olmasý gibi) bunlarý belirttiniz daha önce de þuan bu prensiplerin seçimi aþamasýndamýyýz?
ahmet amca
sana pörçeysing pavýr denen kavramýn inceliklerini anlatýp aþaðýdaki pahalýlýk soruna itinalý cevap buldurabilecek biriki yütübür var
birisi almancý murat özün digeri de japonic nikiyle japonyadan dünya gerceklerini aktaran vatandaþ yardýmcý olabilir in my opinion
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer Ýmleri