Sayfa 212/1006 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: Vob 24

-200 makasla yukari zorluyor ,yazarken biraz basti ,canak doldu biraz düzeltse bugun iyi olacak
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

2.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Neye göre işlem yapıyorsunuz? Sizin eliniz açık, onların eli kapalı. Bana tek bir tane çalışan indikatör gösterin bir daha buraya hiç bir şekilde yazmayacağım. Portföyüne dahi saat başı bakabiliyorsun artık, margin call direk sıfır, 1 kuruş dahi eksi olsa margin call 'a itiyor.

12:30 öğle arası yemeğe gidiyorsun, hareket olmaz diye, bir bakmışsın bin puan oynamış. Şartlı emir veriyorsun bir şey olur diye, o ara o pozu kapatmış oluyor. Şartlar eşit değil. Bankacılığın +%2 yaptığı yerde endeks +%0.50 kapatıyor.

Volality olmadığı, para girişi olmadığı halde günlük 4bin puan oynama yapıyor.

Ben bedava kazanmayı iddaa etmiyorum, para dağıtan bir yer değil. Ama şartlarda eşit değil. Yatırımcının en doğal hakkı portföyüne saat başı bakabiliyorsun, hacim saat başı güncelleniyor. Sen bir para sokuyorsun piyasaya ancak parayı bırak git diyor, kontrol edeme.

Bu yasanın değişmesi lazım.

Bugün yanlış bir poz aldığımızı düşünelim, ertesi gün 14:30 'a kadar o zarıl zarıl çalışan volality ne hikmetse 14:30 u bekliyor, ondan sonra harekete geçiyor.
    Aps göreme.

3.  Alıntı Originally Posted by guvence Yazıyı Oku
    Aps göreme.
    Daha bir sürü şey. Ama bunu bana lisans olarak satıyorlar... Nasıl iş di mi?

4. ŞİMŞEK: ENFLASYONDA BİR YILDIR CİDDİ SORUN VAR - NTV

Milletin aklıyla alenen dalga geçiyorlar..
    Vergilere zam yap, benzine zam yap.. Ve enflasyon da ciddi sorun var de..

Canım cicim, yaptığın zamlar enflasyonu yükseltiyor olmasın? Bu kadar s.lak değilsinizdir de mi? Anlıyorsunuzdur bu işten.

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    ŞİMŞEK: ENFLASYONDA BİR YILDIR CİDDİ SORUN VAR - NTV

Milletin aklıyla alenen dalga geçiyorlar..
    Vergilere zam yap, benzine zam yap.. Ve enflasyon da ciddi sorun var de..

Canım cicim, yaptığın zamlar enflasyonu yükseltiyor olmasın? Bu kadar s.lak değilsinizdir de mi? Anlıyorsunuzdur bu işten.
    Hiç güleceğim yoktu. Bravo, ancak bu kadar güzel ve hicivli anlatılabilirdi enflasyonun sebebi.

sabah sabah 3 defa 129.500 denedi..
    ancak GARAN - de...!

krd d thy'yi geçti hacimde !!!!!!

8. yine konuşmaya başladı...bas shortu...

Sayfa 212/1006 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •