Sayfa 298/1006 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: Vob 24

hırsızlık yaptım beş milyon çaldım 30 yıl hayatımı krallar gibi yaşadım. yanıldım. af edin beni ne güzel dünya

Nazlı Ilıcak: Devletin üst katındakiler gibi ben de yanıldım

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan gazeteci ve yazar Nazlı Ilıcak, "FETÖ’de itiraf edeyim ki yanıldım. Başka bir yapılanma karşımıza çıktı. Sadece benim değil, devletin en üst katından, Genelkurmayı’na kadar" ifadelerini kullandı.

2.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    hırsızlık yaptım beş milyon çaldım 30 yıl hayatımı krallar gibi yaşadım. yanıldım. af edin beni ne güzel dünya

Nazlı Ilıcak: Devletin üst katındakiler gibi ben de yanıldım

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan gazeteci ve yazar Nazlı Ilıcak, "FETÖ’de itiraf edeyim ki yanıldım. Başka bir yapılanma karşımıza çıktı. Sadece benim değil, devletin en üst katından, Genelkurmayı’na kadar" ifadelerini kullandı.
    Tutuklu cumhuriyet yazarı ki ben hiç sevmem Aydın Engin e Mahkeme sorgusunda soruyorlar "Fetö nün Abant toplantılarına katıldın mı? " diye cevaplıyor. "Evet katıldım. Açılışını da Başbakan yardımcısı xx yapmıştı ne olmuş" diyor.
    Mahkeme de "Tutukluluğunun devamına... "🤐 diyor...

3. Pazartesi borsa en fazla 0.50 eksiyle görür. garan ise görse görse en düşük 9.81 görür. Onun altını inecegine inanmıyorum. 10.00 üzerine hafta içinde yerleşir. + Açıp hiç düşürmeden de çıkabilir.. ytd..

4.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Yazdıklarına inanıyor musun.Barzoyu tanıyacağız artı ticaret hacmimiz yükselecek dimi ne içiyosan bana da günder. Soda KIZILAY olsun.Senaryoyu kendin yazdın gsliba.Senaryo güzel de figüranları yanlış seçmişsin. Hehe bir gece ansızın Ge-le-bi-li-riz soda içmeye hehe

GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıkların buradaki forumdaşları aptal yerine koyduğunu göstermektedir.
    Hadi İyiniyetli düşüneyim o zaman da okuduğunu anlama kapasitesinden yoksun olduğunu söylemem gerekir.

Referandumun sonucunun tanınacağını, veya ticaretin arttırılmasını kim söyledi? Yada şöyle sorayım nerenden çıkardın?

Referandum sonucu RESMEN tabii ki tanınmayacaktır. Ama artık bu referandum Barzani in cebindedir. Onunla yaşamayı öğrenecek tüm ilgililer. Geçmişte yapılan hatalar bu sonucu doğurmuştur. Artık geçmiş olsun.

Bu "bir gece ansızın" masalına da ancak aptallar inanır. Bunu yapacak ne konjonktür vardır ne de irade.

PYD Fırat ın batısına geçerse "kırmızı çizgi izi geçmiş olur" dediniz ne oldu? Adamlar geçti müdahale etmesi gerekenler de mal mal baktı. Şimdi de öyle oluyor. Bir gece ansızın diye masal okuyorlar. İyi uykular..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Borsada 10 ay içerisinde yabancılarlk kez eylülde 320 milyon dolarlık satış yaptı. Aralık 2016 tan beri sürekli alımda olan yabancılar martta 40 milyon dolar satmıştı. 2017 de yabancıların 1 milyar 799 milyon dolarlık net alımı var. 320 milyon dolarlık çıkışın 17 milyar 401 milyon dolarlık hacimle gerçekleştiği gözleniyor. Bu hacim son 20 yıldaki en yüksek rakamlardan biri. Ancak bunun nedeni işlemlerde otomasyona geçilmesi.

---ÇANAK MI,MİNARE Mİ?...TÜM MESELE BU.....

6.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Yazdıkların buradaki forumdaşları aptal yerine koyduğunu göstermektedir.
    Hadi İyiniyetli düşüneyim o zaman da okuduğunu anlama kapasitesinden yoksun olduğunu söylemem gerekir.

Referandumun sonucunun tanınacağını, veya ticaretin arttırılmasını kim söyledi? Yada şöyle sorayım nerenden çıkardın?

Referandum sonucu RESMEN tabii ki tanınmayacaktır. Ama artık bu referandum Barzani in cebindedir. Onunla yaşamayı öğrenecek tüm ilgililer. Geçmişte yapılan hatalar bu sonucu doğurmuştur. Artık geçmiş olsun.

Bu "bir gece ansızın" masalına da ancak aptallar inanır. Bunu yapacak ne konjonktür vardır ne de irade.

PYD Fırat ın batısına geçerse "kırmızı çizgi izi geçmiş olur" dediniz ne oldu? Adamlar geçti müdahale etmesi gerekenler de mal mal baktı. Şimdi de öyle oluyor. Bir gece ansızın diye masal okuyorlar. İyi uykular..
    Irak Başbakanlık sözcüsü Saad Hadisi, yaptığı açıklamada, "Irak hükümeti, IKBY Başkanı Mesut Barzani'nin Cumhurbaşkanı yardımcıları İyad Allavi ve Usame en-Nuceyfi ile görüşmesi sonrası alınan kararlarla ilgilenmiyor ve kararlar hükümet için bağlayıcı değil" dedi.
    Neymiş Irak hükümetinin Barzo ile malum şahısların anlaşması bizi bağlamazmış. Haberi tam verseniz iyiymiş hehehehe
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

7.  Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    Haberi ilk duyduğumda çok şaşırdım, bence çok önemli bir haber. Irak Merkezi yönetimi ile Kuzeyin anlaşması zanninin aksine çok şey ifade eder.

HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Irak Başbakanlık sözcüsü Saad Hadisi, yaptığı açıklamada, "Irak hükümeti, IKBY Başkanı Mesut Barzani'nin Cumhurbaşkanı yardımcıları İyad Allavi ve Usame en-Nuceyfi ile görüşmesi sonrası alınan kararlarla ilgilenmiyor ve kararlar hükümet için bağlayıcı değil" dedi.
    demek ki anlaşma diye bir şey yok. bu sıralar herkes kendini adam sanıyor. Aslına bakarsan Irak hükümeti diye bir şey de yok. Adamlarda ekonomi yok ordu yok. Bizim ırak ile anlaşma ve muhatap olma nedenimiz yarın Barzoya yapılacak bir harekat için haklılık zemini oluşturmak gibi bir şey. Irak bölünmemesi için Merkezi yönetimin ayakta olması ve sözünün geçer olması amaç.

8. Bağdat yönetiminin anayasaya aykırı işleri (referandum) tanımadığını vurgulayan Hadisi, yönetimin IKBY'deki referandum sebebiyle tavrının değişmediğini ifade etti.

Irak Başbakanı Haydar el-İbadi de açıklamalarında IKBY'ye referandumu iptal etmesi yönünde çağrıda bulunurken, Bağdat ve Erbil arasında diyalog ve müzakerelerin ancak gayrimeşru referandumun iptali sonrası başlayabileceğini dile getiriyor.

Barzani, Irak Cumhurbaşkanı yardımcıları İyad Allavi ve Usame en-Nuceyfi ile Süleymaniye kentinde dün bir araya gelmiştii

Dediğiniz gibi Irak hükümeti ile Barzo anlaşmış olsaydı onları tanımış olur ve bölünmeyi kabulleniş olurdu. bİZ YİNE YAPACAĞIMIZI YAPARIZ AMA RESMİ PRODESÜRDE BAZI SIKINTILAR OLURDU.Ç ıRAK KABUL ETTİ SANA NE OLUYOR GİBİSİNDEN SÖYLEMLERE YOL AÇARDI.

Sayfa 298/1006 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •