Sayfa 357/1006 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Ne tabanı yaw abartmayın... %3 duser maksimum %1-2 araliginda da gunu kapar. Henüz vakit gelmedi taban olmak için, ama 2017. De taban göreceginizi dusunuyorum.
    Ben taban olur demiyorum dikkat ediniz taban olursa yarın long açarım diyorum

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    #DovizChi
    'TSK İdlib'e keşif ve müzakere için girdi'
    #Döviz #Dolar #Euro #Analiz

Bunu bırak fırat kalkanı harekatı gecesi abd de yaşayan bir türk, teröristlere dönük bu harekatın öncesi
    suriye'ye girerken ışid ve mit diplomasisi sonucu suriye ye girildiğini ordaki bazı gazetelerde okuduğunu yazıp twitlemişti.

3.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Sen uyuyomusun ariston usta abd konsolosluk personeli 15 temmuz destekçisi olarak tutuklandı, sebep bu
    Aynen olayın asıl nedeni ve abd birnevi kendini ele vermiş oluyor darbe gecesi konusunda!

4. Herkesin uykusunu kaçırdılar. Para asla uyumaz dendiği kadar var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. bende yarın gün sonunu bist100 endeksi artı kapatır diyorum

6. taban görmek dip olabilirmi.faiz15-18 aralığına giderse burdan doları alan ne yapar.3.65 ortalamayla usd alan yerlinin burdan satışa geçmesine izin verirlermibuna benzer bir sürü soru bu sabah cevabını bulur sanırım..

7.  Alıntı Originally Posted by MUHA Yazıyı Oku
    Bu sayfalari okuyan hukumete yakin vatanini seven gercek vatansever illaki vardir bu umutla tekrar yaziyorum daha once de yazmistim.. HUKUMETI YENI COK DAHA BUYUK BIR KANDIRILMAYA KARSI LUTFEN UYARIN..

ABD RUSYA en tepede anlasiyorlar. Gucumuzu asan islere soyunmak cok tehlikeli sonuclara yol acar ,Ittifak sandiginiz unsurlar yeni patronlariniz olur..Ulkeyi bir super gucten diger super gucun himayesine sokmak oyunun planli bir asamasidir.Bu oyuna gelmeyin KANDIRILMAYIN

Nato dan cikmak Doguyu Rusya ABD destekli Ermenistana acmak anlamina gelir..NATO DAN CIKILMASI BUYUK HATA OLUR.

Savunma sanayimiz yerli Hava araci yapincaya kadar hatta uzaya us kurabilir hale gelinceye kadar sabredin adaletli olun milleti karpuz gibi bolmeyin..fasistligi birakin Ataturk milliyetcisi olun ,milliyetciligi dini iktidarinizin gelecegi icin kullanmayin.. memleketin kaderini kendi kaderinizin ustunde gorun ki Allah CC de sizin kaderinizi salihlerden eylesin. Amin..
    Katılıyorum Amin!

8. Sabah merkez müdahale edene kadar uzun bir bar daha atacak gibi dolar. 4,xx li rakamları göreceğiz saat 9’dan önce bence.

Sayfa 357/1006 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457857 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •