Zabah borsa bide artý açar mý? Dolarda 3,60....Trump ta "Þaka yaptým lem þaka" dir mi?....Çok dillendirdiniz arkadaþ....![]()
Zabah borsa bide artý açar mý? Dolarda 3,60....Trump ta "Þaka yaptým lem þaka" dir mi?....Çok dillendirdiniz arkadaþ....![]()
Türkiye CDS lerine yarýn bakmak lazým. Genel bir risk algýlamasý mý yoksa geçici bir durum mu önemli.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yarýn sabah açýlýþta aþaðýlara alýþ emri yazmalý ilk saniyelerde emir iletilmeli, ben 120 bine yazarým mesela, oralara açýlýþta verirlerse diye, 120-121 herneyse, hatta kademeli dolduracaksýn emirleri ilk saniyelerde göndersin, panikle neler neler oluyor vobda, tabana yazmakda fena deðil, ama biraz mantýklý yerlere emir girmek bana uyar, ama kimseye tavsiye deðildir.
3,75 üzeri dolar/tl kýsa pozisyonlarýmý 3,71 e yakýn þu anda kapadým, sabýrsýzým böyle zamanlarda, az poz alýyorum bu arada, ama kimseye tavsiye deðildir.
yarýn dolar böyle yukarý gitti diye gram altýn yukarýda olacak, vobda gram altýn shortlanýrmýki? fýrsatmý acaba ? vob palasýný deli etmeyelimde gece gece![]()
Yer Ýmleri