Sayfa 71/639 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 561 - 568 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Ben ölmeyeceğim diyen var mı herkes bir gün toprak olacak ey Akyürek ailesi bu kadar milletin kul Hakkı'na girdiniz yazık günah değil mi ne hale geldi milletin elindeki avucundaki yatırdığı para sakın ha ticarette batmaksa var kazanmak ta hikayesini anlatmayın sadece sunu diyorum ben bu dünyada ve Rahmet Aleminde Hakkı'mı helal etmiyorum yatırım tavsiye değildir.

2. Hala ortalama düşürmeyi düşünen var mı? ??

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by adem0403 Yazıyı Oku
    Ben ölmeyeceğim diyen var mı herkes bir gün toprak olacak ey Akyürek ailesi bu kadar milletin kul Hakkı'na girdiniz yazık günah değil mi ne hale geldi milletin elindeki avucundaki yatırdığı para sakın ha ticarette batmaksa var kazanmak ta hikayesini anlatmayın sadece sunu diyorum ben bu dünyada ve Rahmet Aleminde Hakkı'mı helal etmiyorum yatırım tavsiye değildir.
    Ben de helal etmiyorum...

Birgün elbet çıkacaksın da bu kadar ah aldıktan sonra o çıkışın ne anlamı var???

Şirketinize koyduğunuz adamlara da yalan söyletiyorsunuz... Adamlariniza kalsa herşey yolunda ama icraat istiyoruz icraat...

Siyasetçi olduğunuzu şirketinize bakış açınızdan çok belli ediyorsunuz...

Allah korkusu olsa 30 kuruşa alıcısı olmayan hisseyi 2.5 liraya halka arz etmezdiniz...

Allah korkusu olsa 190 milyonu sirketinizden kacirmazdiniz

Allah korkusu olsa bankalara borçları yapilandirdiktan sonra hisse alımına başlar yatırımcıya piyasaya güven verirdiniz.

Allah korkusu olsa bir üst pazara çıkmak için başvuruyu çoktan yapardınız...

Diyecek şeyler ortada umarım vicdana gelir kefenin cebi olmadığını hatırlar...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

4. Seddulbahir üstad ne oldu sizin bu maliye ye yaptığınız başvuru bir gelişme var mi.bir de bence siz önder olun vekalet verelim genel kurul için size.son spk bülteninde para cezası verilmiş ve genel kurulda rücu etme gibi birşey vardı patronlara ve o gündem ile ilgili oy hakları da olmayacak sanırım.en azından genel kurul olursa idari para cezasını adamlara ödetelim de bir nebze olsun içimiz sogusun. Beklemekten bunaldim.ne sağlık ne de aile huzurum kalmadı. ..

5. o.çocuğu formasyonu çalışıyor..

6.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Seddulbahir üstad ne oldu sizin bu maliye ye yaptığınız başvuru bir gelişme var mi.bir de bence siz önder olun vekalet verelim genel kurul için size.son spk bülteninde para cezası verilmiş ve genel kurulda rücu etme gibi birşey vardı patronlara ve o gündem ile ilgili oy hakları da olmayacak sanırım.en azından genel kurul olursa idari para cezasını adamlara ödetelim de bir nebze olsun içimiz sogusun. Beklemekten bunaldim.ne sağlık ne de aile huzurum kalmadı. ..
    Başvurunun şu an Bülent Sarıgül'e intikal ettiği bilgisini verdiler,16 Nisan sonrasında ..... havuzuna alınacak ve muhakkik atanacaktır dediler.Geçen sene GK toplantısına vekalet vermiştim,bu sene MKK üzerinden elektronik genel kurul katılımı düşünüyorum.Çağrı yapılacaksa 3 hafta önceden haber verilmesi gerekiyor.İlan ve gündem maddeleri yayınlandığı zaman istişare edelim.
    Nûn

7. Sabah birinin canına tak demiş intihar etmiş...

Kimbilir kaça almıştı ne hayaller kurmustu😂😂

Belki de spek **** sinin oyunu🤔🤔🤔

8.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Başvurunun şu an Bülent Sarıgül'e intikal ettiği bilgisini verdiler,16 Nisan sonrasında ..... havuzuna alınacak ve muhakkik atanacaktır dediler.Geçen sene GK toplantısına vekalet vermiştim,bu sene MKK üzerinden elektronik genel kurul katılımı düşünüyorum.Çağrı yapılacaksa 3 hafta önceden haber verilmesi gerekiyor.İlan ve gündem maddeleri yayınlandığı zaman istişare edelim.
    Seddülbahir hocam bir tık daha açık yazma ihtimaliniz var mı???

Sayfa 71/639 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •