Sayfa 435/1006 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: Vob 24

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Adamlar açıkçı yakalamış tavan tavan götürmüş. Adam yinede açık poz kapatamamis. Temerrütten kaç tl fiyat verecekler acaba o fiyattan mecbur kapatacak.
    etme bulma dünyası birileri birilerine ödetir işte. boşuna dememişler hızlı giden hissenin temerrütü çabuk gelir diye.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    yarın + gap tahminleri alahmı beyler

ben + 1.000 diyorum neden derseniz

oynamayı biliyorum da ondan

tik tak tik tak

hayırlı geceler
    günaydın millet bakıyorum herkes +1.000 gapcı olmuş

dolara güvenmiyorum adam akıllı bir durum olmaz ise ( pardonlar geri adımlar ılımlı mesajlar vs. ) bugünkü yükseliş sadece tepkide kalabilir sonrası daha beter bence kesinlikle ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    günaydın millet bakıyorum herkes +1.000 gapcı olmuş

dolara güvenmiyorum adam akıllı bir durum olmaz ise ( pardonlar geri adımlar ılımlı mesajlar vs. ) bugünkü yükseliş sadece tepkide kalabilir sonrası daha beter bence kesinlikle ytd.
    yükseliş derken bugün yükselişmi olacak yoksa sadece artı gapmı olacak

4.  Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    yükseliş derken bugün yükselişmi olacak yoksa sadece artı gapmı olacak
    Parite 1.21 e gelmeden borsalarda düşüş anca böyle günübirlik vize gerginliği gibi içi boş haberlerle olur..yarın konuşulmaz bile.. Bizim borsa da parite teknik olarak 1.21.5-0.95 düşüşünü yaparken düzeltme ye girebilir..

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    10.000 öğrenci vize temditlerini nasıl halledecek acaba?
    Elçilikte bir türk memuru sorgula, suçla, hatta hukuk dışına çıkıp kafana göre hüküm ver..

Kaç kişi etkilenir düşünme?

Dostun Trump Amca ile konuş bakalım da hallet bu işi reis efendi.. Yapabiliyorsan!!
    Büyükelçi açıklamasında hükümetle aynı dili konuşoyor-bizim Türk halkıyla sorunumuz yok,yetkililerle -diyor,vize yaptırmak istiyen en yakın ülkeye giderek yaptırabilir .

6.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Parite 1.21 e gelmeden borsalarda düşüş anca böyle günübirlik vize gerginliği gibi içi boş haberlerle olur..yarın konuşulmaz bile.. Bizim borsa da parite teknik olarak 1.21.5-0.95 düşüşünü yaparken düzeltme ye girebilir..
    bende en fazla u 100 103700 lere kadar çıkabileceğni düşünüyorum sonrasında yine şelale tamamen kendi beklentimdir.kimseyi bağlamaz.y.t.d

7.  Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    bende en fazla u 100 103700 lere kadar çıkabileceğni düşünüyorum sonrasında yine şelale tamamen kendi beklentimdir.kimseyi bağlamaz.y.t.d
    O kadarda güçsüz değil ya o seviyeyi ilk bi.saatte geçer

8.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    O kadarda güçsüz değil ya o seviyeyi ilk bi.saatte geçer
    Yine bol keseden sallamaya basladin.
    250.000 olcak yillarca eksi dahi kapatmayacak diyordun.

Sayfa 435/1006 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •