Sayfa 48/238 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
Arama sonucu : 1899 madde; 377 - 384 arası.

Konu: Teknik merkezi

1.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Öncelikle okuduğunu anlamak için oku laf ebeliği yapmak için değil

Ben yukarıda MTV artışının sebebi BİRAZ DA BUNA DAYANİYOR SANİRİM diye yazdım

Tamamiyle buna dayanıyor diye yazmadım

İkinci olarak , o yapılan yatırımlar Türkiye'nin gelecek yılları için az bile ve geç kalınmış yatırımlar

Vergi olarak da , hasta olmadığım halde maasimdan sağlık kesintisi yapılıyor demek ne kadar 15 lik ergen tavrı ise otoyoldan gecmedigim halde vergisini veriyorum demek de o kadar ergen tavrıdır

Haaaaa dersenki halktan vergi alınıyor ama bu üretim özürlü taşeron mal değneği hamsolardan neden yeterince alınmıyor

Eğer o mal degneklerinden yeterince vergi alınsaydı halka düşen vergi yükü daha adil olurdu , o zaman başka

50 senedir resim sanat galerisi açıp sergilerde kokteyller de döt gezdiriyorlar üstüne de bir iki sosyal etkinlikle göz boyuyorlar buna da radikal bir tavır fiilen konmuyor
    Sen ilk önce lafı kulagınla dinle, veya burda gözünle oku. Başka bir tarafınla okumaya çalıştıgın için anlamıyorsun ne dedigimi

Uretim diyorsun, uçak fabrikası kuran partiye kızıyorsun, uçak fabrikasını kapatan partiyi övüyorsun.

Abd kötü diyorsun, memlekete 80,000 Abd askeri getirmeye çalışan adama oy veriyorsun, O askerler gelmesin diye red oyu veren partiye kızıyorsun.

Sana diyorum defalardır...BİLDİGİN İŞİ YAP...TEKNİK ANALİZ....BÖYLE ÇELİŞKİLER YAZIP, TUTARSIZ YORUM YAPIP KOMİK OLMA!

Yine hülocanlık yaptın bir şehre hastane gerektigi kapasitede yapılır. 1 milyonluk şehre 2 milyonluk hastane yapıp, "nasıl olsa nüfus artacak birgün" demek hıyarlıktır kusura bakma.

Çocuga bir beden büyük ceket alıp " seneye de giyer" demeye benzemez bu.

1. ve 2. köprüler, ihtiyaç gerektiginde yapıldı ve geçis ücretlerinden finanse etti kendilerini. Başka biryerden ek vergi olmadı. Ama iste onu planlamak kafa ister, akıl ister.

Seninkilerde de o yok pek!

ne yapalım eloğlu 2020 de marsa gidecek.hala hacamat.sülükle mi uğraşalım.10.65 -14.96 =4.31 bu fark kimin cebine gitti biraz da bunları sorgulayalım.

3. Topigin delisi gelmiş yine

Adamda ruhsal bozukluk var yapacak bir şey yok

aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein

4.  Alıntı Originally Posted by ARDT Yazıyı Oku
    ne yapalım eloğlu 2020 de marsa gidecek.hala hacamat.sülükle mi uğraşalım.10.65 -14.96 =4.31 bu fark kimin cebine gitti biraz da bunları sorgulayalım.
    Tamam senden başlayalım

5.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Topigin delisi gelmiş yine

Adamda ruhsal bozukluk var yapacak bir şey yok
    Sorun sende değilde, sana saygı, terbiye veremeyen anan babanda

6. Benim ailemde psikiyatrist yok

Dellolara nasıl davranilacagini bilemiyorum

7. Bist30 da ucuzlayan daha doğrusu değeri düşen spota diyeyim çünkü ucuzluk pahalılık göreceli kavramlar Para girişi gözükmüyor

Durum hoş değil

Demek ki para girişi olana kadar bu işi uzatabilme olasılıkları çok kuvvetli.

Dünkü değerler cazip bulunmadiysa toptan fiyatına perakende satışları beklemek daha mantıklı gözüküyor

8. (QUOTE=viper)
    Dünkü değerler cazip bulunmadiysa (toptan fiyatına perakende satışları beklemek) daha mantıklı gözüküyor

Parantez içindeki kısmı anlamaya calistimda, tam anlayamadım.
    Biraz acarmisiniz.tşk.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 48/238 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •